Pôjdu deti zajtra do školy?
Čo si myslíte pôjdu zajtra deti do školy?Kvôli vetru, vode, nejdú elektricky, MHD.Neviem či si mám zobrať voľno v praci
Určite idú už sa postupne všetko v ba normalizuje sú časti kde je to horšie ale u nás školu ešte nezatvárajú a to je v Dúbravke
Dcéra chodí do Ba a teraz prišlo, že majú voľno aj som rada suseda sa nevedela dostať do práce spadnuté stromy mimo Ba, vraj zatopeny Ružinov
u nás určite pôjdu...
jedine žeby nešla jedna dcéra kvôli Kysuciam - tam majú problémy...
BA zupa odporucila pre SS riaditelske volno, nasa skola (Ruzinov) ho uz ma a som rada, keby ho nedala, dceru do skoly nepustim.
TO zatial vyzera že idú deti do skoly , Edupage nič nehlasi.. dokonca aj slniečko mietami vykuka
Ak by aj nedali voľno riaď sa podľa seba. Ja by som v postihnutých oblastiach nechala deti doma.
BA stredná škola, riaditeľske voľno.
Plus u nás na Záhorí čistá katastrofa, takže by sa aj tak pravdepodobne nemala ako dostať.
V ZA nic nemame, dnes aj slnko je takze idu . To musis vediet ty ci Vam dali vediet hadam
BA - DNV maju zajtra na ZS riaditelske volno. Mame tu zatopene niektore domy. A cely den prsi a prsi a nevyzera, ze by malo skoncit.
dnes v BA vacsina MHD nechodila, a ta co chodila mala zmenenu trasu, hlavne podjazdy, elektrickove trate a trolejbusy.
BSK odporucil SS v kraji dat zajtra ruaditelske volno
@deti95060810 Na Kysuciach školy voľno nemajú, takže kvôli Kysuciam dôvod na voľno nevidím... Dnes som tade prešla bez problémov, hlavné ťahy (=cesty) sú zjazdné.

Stredne školy majú riaditelske volna.
Základne školy podľa uváženia riaditeľa