Poradíte jednoduchá školskú tašku pre prváka?
Pozerala som nejaké tašky pre syna, do prvého ročníka. Som z toho no, ako by som to … sklamaná, všetky tie dizajny tašiek mi prídu gýčové. Tie potlače sú za mňa fakt pruser. Viete Mi poradiť nejaký pekný jednoduchý batoh? Pozerala som topgul. Ale, je to strašný gýč 🥹
@petik515 tiez sa nam podarilo vybrat topgal s takym jednoduchsim motivom bez nejakeho gycove obrazka. Skusali sme viacero tasiek a tato sadla dcere ako uliata. Ma ju uz rok, chrbat ju nikdy nebolel a taska este stale vyzera ako nova
Vzdy som vyberala s detmi,co by sa im pacilo a podla toho objednala.Pre nas to moze byt gic riadny,ale pre deti nie.Skus sa dcery opytat,co by sa jej pacilo.
@petik515 ja viem, že toto sa nepytas...ale práve tie gycove potlače a obrázky sú to čo sa deťom páči...moji predskolaci (ucim v MS) sa mi vždy s radosťou chvália, aký obrázok majú na taške, nie, či je ergonomická, drahá, lacná, ale riešia len dizajn...ja ta úplne chápem, som monk v tom, aby všetko ladilo..skus popozerať pár modelov, aby boli pre teba z finančného a funkčného hľadiska ok a potom z toho nech si dieťa vyberie, čo mu je srdcu blízke...ono aj ta vysnívaná taska s obľúbeným motívom im pomáha pri tej veľkej zmene (nástup do skoly)...
Ta taska sa nema pacit tebe, ale dietatu. Na prvy stupen by som sa vyhla akurat motivom typu hello kitty, cars, spiderman, elsa a anna a pod. Ja som vzdy vybrala zo 10 kusov, co som bola schopna akceptovat a dala dietatu na vyber. Ale tu musim dat prispevku na do mnou pravdu- tie motivy na taskach sa detom pacia a niektorym cim farebnejsie, tym lepsie....

@petik515 zdravím, pozerala si aj oxybag, majú aj také neutrálne motívy, síce neviem aký motív presne by sa ti páčil. Viem o čom hovoríš, sama som pre dcéru chcela niečo jednoduché s nie dúhu s jednorožcami 😵💫nakoniec našla som sice topgal, jednoduchú čiernu s kvetmi.