icon

Poradíte jednoduchá školskú tašku pre prváka?

petik515
Včera o 22:29

Pozerala som nejaké tašky pre syna, do prvého ročníka. Som z toho no, ako by som to … sklamaná, všetky tie dizajny tašiek mi prídu gýčové. Tie potlače sú za mňa fakt pruser. Viete Mi poradiť nejaký pekný jednoduchý batoh? Pozerala som topgul. Ale, je to strašný gýč 🥹

konsuelita
Včera o 23:38

@petik515 zdravím, pozerala si aj oxybag, majú aj také neutrálne motívy, síce neviem aký motív presne by sa ti páčil. Viem o čom hovoríš, sama som pre dcéru chcela niečo jednoduché s nie dúhu s jednorožcami 😵‍💫nakoniec našla som sice topgal, jednoduchú čiernu s kvetmi.

anonym_1606a0
Včera o 23:52

@petik515 tiez sa nam podarilo vybrat topgal s takym jednoduchsim motivom bez nejakeho gycove obrazka. Skusali sme viacero tasiek a tato sadla dcere ako uliata. Ma ju uz rok, chrbat ju nikdy nebolel a taska este stale vyzera ako nova

anonym_45d9d4
Dnes o 03:37

Vzdy som vyberala s detmi,co by sa im pacilo a podla toho objednala.Pre nas to moze byt gic riadny,ale pre deti nie.Skus sa dcery opytat,co by sa jej pacilo.

nyphadora
Dnes o 04:47

@petik515 hladala som nieco jednoduche, nenasla, kupili sme Backman, kde viem obrazok otociť a schovat. Inak pre chlapca su este tasky ok , ale pre dievcata 😅 otras, infantilne vzory neskutocne.

anonym_7e688d
Dnes o 05:35

@petik515 pozri značku Stil

ali0706
Dnes o 06:07

Este skus ergobag pozriet. Tie su Bez obrazkov, len s takymi na suchy zips

anonym_a24627
Dnes o 07:17

@petik515 ja viem, že toto sa nepytas...ale práve tie gycove potlače a obrázky sú to čo sa deťom páči...moji predskolaci (ucim v MS) sa mi vždy s radosťou chvália, aký obrázok majú na taške, nie, či je ergonomická, drahá, lacná, ale riešia len dizajn...ja ta úplne chápem, som monk v tom, aby všetko ladilo..skus popozerať pár modelov, aby boli pre teba z finančného a funkčného hľadiska ok a potom z toho nech si dieťa vyberie, čo mu je srdcu blízke...ono aj ta vysnívaná taska s obľúbeným motívom im pomáha pri tej veľkej zmene (nástup do skoly)...

vevesh
Dnes o 12:44

Ta taska sa nema pacit tebe, ale dietatu. Na prvy stupen by som sa vyhla akurat motivom typu hello kitty, cars, spiderman, elsa a anna a pod. Ja som vzdy vybrala zo 10 kusov, co som bola schopna akceptovat a dala dietatu na vyber. Ale tu musim dat prispevku na do mnou pravdu- tie motivy na taskach sa detom pacia a niektorym cim farebnejsie, tym lepsie....