Fjällräven Skule Kids ako prvá školská taška?
Máte niektorá skúsenosti s batohom Fjallraven Skule Kids ako s prvou školskou taškou? Starší syn mal Topgal, len sa mi teraz nepáčia žiadne dizajny. V piatej triede prešiel na Fjallraven Skule 20. Do školy ide teraz mladší a ja rozmýšľam, či nevyskúšať Skule Kids. Budem vďačná za rady.
Áno, kúpili sme tu skule 20. Ale išla by som nabudúce už do tej väčšej, lebo na druhom stupni nosí už celkom vela veci v taške
Áno, kúpili sme tu skule 20. Ale išla by som nabudúce už do tej väčšej, lebo na druhom stupni nosí už celkom vela veci v taške
@zuzkatel a kvalita tašky? Chrbát je tam ako robený? Ma nejakú vystuz? Nikde u nás v okolí ju nevieme skúsiť, ja mám ruksak a je top tak preto zvazujeme túto značku
Je to extrémne ľahučké taška s jemnou výstužou, žiadne pevne vystuženie ako ma napríklad topgal to nemá. Aj je oveľa ľahšia ako topgal. Prikladám fotky
@anonym_2e5aa4 ďakujem. Ja mám tiež od nich skule 20 ružový, najlepší ruksak aký som mala, len ma zaujímalo či sa osvedčil aj ako školská taška. Majú aj 24 ale iba jednu hlavnú priehradku ale zasa veľkú. A áno, váhu majú oveľa ľahšiu ako bežné školské tašky, preto ju aj zvažujem pre syna, lebo je drobný a chudunky. Ďakujem ešte raz
@anonym_2e5aa4 ďakujem. Ja mám tiež od nich skule 20 ružový, najlepší ruksak aký som mala, len ma zaujímalo či sa osvedčil aj ako školská taška. Majú aj 24 ale iba jednu hlavnú priehradku ale zasa veľkú. A áno, váhu majú oveľa ľahšiu ako bežné školské tašky, preto ju aj zvažujem pre syna, lebo je drobný a chudunky. Ďakujem ešte raz
@ivi85 starsi syn ide do 9. rocnika a Skule 28 pouziva polovice 7. rocnika a zatial spokojnost. Nosi ho aj na dovolenky ako prirucnu batozinu do lietadla
@ivi85 ja do nej pôjdem určite znova aj pri mladšom synovi.

@zuzkatel ahoj, len sa chcem spýtať či ste nakoniec kúpili túto tašku? Ste spokojní?