icon

Prečo sa prvákovi nedarí v počítaní?

Včera o 15:40

Ahojte, dnes som zostala trochu zaskocena. Mam letne dieta, ktore chodi do skoly, niektore veci mu trvaju trochu dlhsie ako inym detom a dnes som zistila, ze p uc hodnoti pocitanie prikladov na cas. Moje dieta je na chvoste. A ze stale pocita s prstami. Ja sa naozaj snazim, denne trenujeme, ale toto ma dost demotivuje uz

anonym_3f56c9
Včera o 16:02

Toto mi demotivovalo aj mna,ako dospelu osobu..stale som bola slabsia z matiky, a zial ucitelky na mna kaslali..

kacena4
Včera o 16:10

no zial nie vsetci su na zaciatku, niekto musi byt aj na konci, netreba to nejak extra riesit, skôr povzbudzovat ze je super ze to vypocital a nie je dolezite ci bol 1 11 alebo posledny

mogaa
Včera o 16:14

@anonym_autor podstatné je že vypočíta správne, len žiaľ aj na ďaľších stupňoch sú písomky na určitý čas.....nečaká sa kým posledný dokončí....

anonym_be10ba
Včera o 16:23

@anonym_autor kľudne ešte aj v druhom ročníku je dovolené počítať prstami. Pani učiteľka nech sa ukludní.

anonym_5e0abc
Včera o 16:51

to uz do skolstva ide dnes kazdy?

ale vsak dajako treba deti pošikanovať...a to maju ucit uz podla novej kurikuly...

anonym_5e0abc
Včera o 16:55

ked pocital moj syn v 1. triede, pytam sa ho tak pomimo, ze kolko je 1+3? ticho..a dost dlho ticho....tak som sa opytala inak-hovorim-ty ma 1 auticko a ja ti pridam 3, kolko budes mat? 4! bleskova odpoved...😍tak asi tak...zcela jina situace...vyskusaj...

anonym_02ceb3
Včera o 16:55

U nás tiež majú počítanie na čas..ale je to kvôli tomu, že prví traja dostanú známku. Tie šikovné deti sa proste nudia, a toto je skôr pre ne motivácia. V bežnej škole bohužiaľ často najmä v prvom ročníku sú šialené rozdiely medzi deťmi, rovnako sa trápia aj slabšie deti, s poruchami deti..ale aj tie šikovné trpia potom popri tom.