Rastúci písací stôl z Lídla
Ahojte chcela by som sa spýtat aký mate názor na tento písací stôl, resp. či máte s ním skúsenosť. Pôvodne som mala vybraný klasický písací stôl, ale tento sa mi celkom pozdáva. Poznáte reálne klady a zápory? Dakujem za rady.

Kupim pisaci stol z Lidl.Ponuknite.Ke a okolie..Dakujem 🙂.
Prosim Vas. Nahodou krytky dievcenske nemate niekto. 🙏🙏
Ahojte, velmi by som chcela poprosit ak ma niektora modre krytky na pisaci stol z Lidla a vie mi ich ponuknut za prijatelnu cenu, prosim ozvite sa mi. Dakujem
Resp. vymenim modre za fialove
Dakujem
Dobrý deň, neponúka niekto prosím sadu fialových krytiek na stol? Kúpim, pripadne vymením za modré.
Som z BA. Ďakujem.
ina78 - Dobrý deň, máme fialové krytky na predaj, máte záujem?
Dobrý deň, áno 🙂 mám záujem, aká je prosím cena? Ste z BA, či poštou?
@miskokatka
Dobrý deň, áno 🙂 mám záujem. Poprosím cenu.
Ďakujem.
Sme z Martina, cena by bola 3 €. Súhlasíte?
@miskokatka
Samozrejme, súhlasím a ďakujem.
Nemate niekto v BA stol pre chlapca na predaj?
Nepredávate náhodou stol pre syna v bb a okolí? Ďakujem
Dobry den nahodou nema niekto na predaj dievcensky?
nema niekto na predaj ten rastuci stol ?
@omad
Mali by sme zaujem sme z Pk
Ahojte kocky.Surne kupim rastuci stolik pre dievcatko.Platba aj odvoz hned .Som z Ba.
Dobry den. Nema niekto na predaj este novy v ruzovej farbe na predaj? Dakujem
@slniecko3108 ak by si.nasla aj v obchode nejaky v akcii das mi.prosim vediet?dakujeem
@janet24 no nasla som na heureke ale za 83€ cisto stol. Ja si asi pockam kym bude u nas v robote v lidli. Nesuri mi to nejak. Ale ak by som daco nasla dam vediet. Budem hladat mozno najdem nieco ine...
@slniecko3108 ten stol už v Lidl nebýva asi 4 roky 😢
@slniecko3108 dakujeem
@luliu nebol ani v lete? Som na MD tak nemam prehlad Co mavame a Co nie... Ale nieco sa MI mari ze asi v kaufe bol..

@jakubik
Aha, ty myslíš tu na zemi... Ja som myslela tu tenku hore vzadu... A myslis že ta na zemi bude vadiť?
To by bolo najlepšie vyskúšať, alebo keby niekto napísal, kto také niečo má....