icon

Školský batoh pre prváka: Ako vybrať ten správny?

lilyianka
Dnes o 20:40

Dobrý večer prajem, žienky (prípadne aj muži), prosim odporučte mi dobrý,kvalitný, ľahký batoh/aktovku pre budúceho prváka.
Syn je menšieho vzrastu a chudučký, tak aby ho aj uniesol a nebol na jeho postavu priveľký.
Zatiaľ sa mi pozdavali Topgal, Baagl, Belmil (najviac asi Topgal, kedze majú v ponuke aj sety- batoh,peračník, vrecko na prezuvky, nepremok, dokonca ak chcem plus desiatový box a fľaška ).
Kľudne môže byt aj drahší.
Ďakujem

anonym_02f672
Dnes o 20:49

@lilyianka Nekupuj set, vyberaj jednotlivo, čo synovi vyhovuje.
Pre prváka radšej aktovku, pevnú, aby nemusel nosiť dosky, ľahkú, prehľadnu, kde sa ľahko zbalí. dobrá je značka Stil. Neutrálny nie príliš detský motív.
Najlepšie je tašku skúšať v obchode, ktorá sedí na postavu dieťaťa

anonym_caa893
Dnes o 20:55

@lilyianka a co na kolieskach? Mali sme a bolo to super.

lilyianka
autor
Dnes o 20:57
@anonym_02f672

Pre prváka radšej aktovku, pevnú, aby nemusel nosiť dosky, ľahkú, prehľadnu, kde sa ľahko zbalí. dobrá je značka Stil. Neutrálny nie príliš detský motív.

@anonym_02f672 tiez sa viac prikláňam k aktovke. Dakujem za radu, pozriem značku čo si mi poradila🙂

lilyianka
autor
Dnes o 20:57
@anonym_caa893

@anonym_caa893 zatiaľ som sa k takej ani nedopracovala. Skúsim pozrieť.

belllinka
Dnes o 20:59
@anonym_02f672

@anonym_02f672 Prečo by nemohla kupit set? Co akoze prvakovi nebude sediet na vrecku na prezuvky alebo peracniku?

anonym_02f672
Dnes o 21:00
@lilyianka

@anonym_caa893 zatiaľ som sa k takej ani nedopracovala. Skúsim pozrieť.

@anonym_caa893
@lilyianka Na kolieskach určite nie, kvôli chrbtici dieťaťa najhoršia vec

anonym_02f672
Dnes o 21:01
@belllinka

@anonym_02f672 Prečo by nemohla kupit set? Co akoze prvakovi nebude sediet na vrecku na prezuvky alebo peracniku?

@belllinka Vrecúška v sete sú väčšinou bez vetrania. Peračník je najlepší púzdrový, taký som v sete ešte nevidela.

lilyianka
autor
Dnes o 21:05
@belllinka

@belllinka práveže set sa mi celkom aj páčil. A aj tak o 2 alebo 3 roky budem kupovať predpokladám nové

lilyianka
autor
Dnes o 21:06
@anonym_02f672

@belllinka Vrecúška v sete sú väčšinou bez vetrania. Peračník je najlepší púzdrový, taký som v sete ešte nevidela.

@anonym_02f672 áno väčšinou resp asi všade bol peračník v sete skladací

belllinka
Dnes o 21:08
@anonym_02f672

@anonym_02f672 a mozno jej synovi bude viac vyhovovat klasicky peracik a nie puzdrovy 🙂

anonym_caa893
Dnes o 21:12
@anonym_02f672

@anonym_caa893
@lilyianka Na kolieskach určite nie, kvôli chrbtici dieťaťa najhoršia vec

@anonym_02f672 ak ju bude spravne tahat. Mojmu dietatu so skoliozou pomohla odlahcit, taska aj ta najlahsia bola hrozne tazka.

anonym_02f672
Dnes o 21:12
@belllinka

@anonym_02f672 a mozno jej synovi bude viac vyhovovat klasicky peracik a nie puzdrovy 🙂

@belllinka môže skúsiť, už vidím chlapca ako zasúva pastelky do gumičiek. U nás učiteľka hneď odporučila zmenu deťom, čo mali klasický, pretože ich to strašne zdržovalo.

anonym_02f672
Dnes o 21:14
@anonym_caa893

@anonym_02f672 ak ju bude spravne tahat. Mojmu dietatu so skoliozou pomohla odlahcit, taska aj ta najlahsia bola hrozne tazka.

@anonym_caa893 Ortopédi a fyzioterapeuti ju jednoznačne neodporúčajú.
Neviem si predstaviť ako sa dá ťahať správne.

oblecenie99
Dnes o 21:24

Syn má Reybag, uvidíme, ako sa osvedčí.

anonym_1fd003
Dnes o 21:44
@anonym_caa893

@anonym_caa893 kolieska sú pre deti čistá pohroma. Chrbtica panva úplne vytočené, záťaž len na jednu stranu

Niečo take by sa ani nemalo predávať. Ortopedi majú kopec detských pacientov s týmto výmyslom