Skúsenosti s taškou Baagl pre prváka?
Ahojte, školská taška pre prváčika Baagl napíšte mi prosím recenzie , celkom sa mi pozdáva ale neviem sa rozhodnúť.
Ďakujem.
My sme tiež od baagl kupovali airy batoh, chcela som skôr batoh aby mal aj do vyšších ročníkov keďže ta aktovka mi príde taká prvačikovská
ahojte holky, zhanam pre syna, tiez prvacika, skolsku tasku a velmi sa aj jemu aj mne paci motiv baagl zippy skatepark... len mi pride tazka (1,100 g) a dost mohutna... nemate ju nahodou doma niekto, respektive neviete kde sa v BA da vyskusat? Baagl som nevidela zatial nikde... vopred vdaka za info! Je to cela alchymia okolo tasiek 🙂
Ahojte ja som objednala baagl airy plus chill, tak som zvedavá, ako bude synovi sedieť...nakoľko bola asi pol roka všade vypredaná. Páči sa mi, že sa dá nastaviť podľa výšky dieťaťa. Mohla by vydržať aspoň 3roky.....uvidíme. Dievčatá, ktoré ste kupovali skorej....ste spokojné?
Ahojte ja som objednala baagl airy plus chill, tak som zvedavá, ako bude synovi sedieť...nakoľko bola asi pol roka všade vypredaná. Páči sa mi, že sa dá nastaviť podľa výšky dieťaťa. Mohla by vydržať aspoň 3roky.....uvidíme. Dievčatá, ktoré ste kupovali skorej....ste spokojné?
@luciam11 my mame tu baagl zippy… jedine co sa ni nepozdava je putko za kt ju akoze mate drzat… pride mi take tenke, neviem ci airy plus chill ma tiez take… no snad to vydrzi a snad sa to nebude zarezavat prilis do ruky ked bude taska tazsia

@jolandaaa syn ju mal dva roky a za mňa úplná spokojnosť, stále vyzerá ako nova