icon

Stačí podať len jednu prihlášku na jednu školu?

betkaulicna
Dnes o 04:39

Ahojte. Stačí, keď podám prihlášku na jednu školu? O iné totižto nemáme záujem.

elanor
Dnes o 04:41

ano, staci. ci vas zoberu, je ale druha vec.

07malinka15
Dnes o 04:47

@betkaulicna určite stačí dať na jednu ZŠ.

kavasmliekom
Dnes o 04:54
@elanor

ano, staci. ci vas zoberu, je ale druha vec.

@elanor tak do spádovej musia vziať, ak inde nevezmú.

betkaulicna
autor
Dnes o 05:15
@kavasmliekom

Ďakujem za odpovede ❤️

elanor
Dnes o 06:26
@kavasmliekom

@kavasmliekom musia aj nemusia… obcas moze nastat situacia, ze nevezmu aj ked je to spadova. Ziadnu skolu len tak nenafuknes. Za predpokladu, ze je v obvode viac ziakov, ktori sa hlasia na skolu a miest v triede je menej.
Obcas sa to stava.

anonym_48e9c3
Dnes o 06:36

@betkaulicna

Bacha na tu prioritizaciu a pripadne neprijatie (nesplnenie podmienok) a volne miesta... podla mna bude masaker, lebo ludia pojdu na istotu a nebudu si davat "lepsie" skoly, lebo sa im v pripade neprijatia moze stat, ze na druhu najlepsiu ich nevezmu a je otazne, kam ich az vezmu... respektive sam som zvedavy, ako to v praxi dopadne...

https://zive.aktuality.sk/clanok/VqvENIj/ako-po...

anonym_b449f6
Dnes o 07:26

a zeny, ked mam teda viac prihlasok - 2, to mame ist na zapis vsade? pride mi to velmi zlastne, ked vidim tie fotky zo zapisov, ze tam nieco dostavaju a niekde som videla pozvanky na zapis, v ktorych uz pisali, kolko penazi maju rodicia doniest..u nas sa k tomu zapis kona na vsetych skolach v jedno poobedie, takze sa to nestiha

anonym_50c68d
Dnes o 07:36
@anonym_b449f6

a zeny, ked mam teda viac prihlasok - 2, to mame ist na zapis vsade? pride mi to velmi zlastne, ked vidim tie fotky zo zapisov, ze tam nieco dostavaju a niekde som videla pozvanky na zapis, v ktorych uz pisali, kolko penazi maju rodicia doniest..u nas sa k tomu zapis kona na vsetych skolach v jedno poobedie, takze sa to nestiha

@anonym_b449f6 aj ja to akurat riesim, dala som prihlasku na dve skoly, obidve maju zapis zajtra poobede, tak pojdeme na dva zapisy

anonym_99d4c9
Dnes o 14:25

Prosím vás, a to do konca apríla mám dať prihlášku a zápis je kedy? Kde nájdem info? Bude aj v máji? Lebo ja ešte nie som rozhodnutá, kde dám dieťa

elanor
Dnes o 14:30
@anonym_99d4c9

Prosím vás, a to do konca apríla mám dať prihlášku a zápis je kedy? Kde nájdem info? Bude aj v máji? Lebo ja ešte nie som rozhodnutá, kde dám dieťa

@anonym_99d4c9 treba sa informovat bud priamo v tej ktorej skole, alebo ak maju stranku, tak tam tiez bude isto info.
V maji su zapisy do skolok. Do ZS su teraz v aprili.
Zistuj rychlo, aby si to neprepasla.
Si zo zakona povinna dieta zapisat. Ak tak neurobis, aby sis nevyrobila zbytocne behacky, papierovacky a platenie pokuty k tomu.

anonym_99d4c9
Dnes o 14:31
@elanor

@anonym_99d4c9 treba sa informovat bud priamo v tej ktorej skole, alebo ak maju stranku, tak tam tiez bude isto info.
V maji su zapisy do skolok. Do ZS su teraz v aprili.
Zistuj rychlo, aby si to neprepasla.
Si zo zakona povinna dieta zapisat. Ak tak neurobis, aby sis nevyrobila zbytocne behacky, papierovacky a platenie pokuty k tomu.

@elanor elektronickú prihlášku pošlem .

elanor
Dnes o 14:34
@anonym_99d4c9

@elanor elektronickú prihlášku pošlem .

@anonym_99d4c9 to je poriadku. Ale to iba jedna cast veci. Este musis ist s dietatom aj osobne, v datum, ktory si urci dana skola. A to uz si musis zistit sama, prip. by ta mala na zaklade prihlasky kontaktovat ta skola, ze kedy bude u nich termin zapisu. Bez toho, aby tam dieta islo s tebou osobne ho nezapisu.

iwesska
Dnes o 14:44
@anonym_b449f6

@anonym_b449f6 Netreba ist na zapis vobec,uz to nie je povine. Staci podat prihlasku.
S
A k tej spadovosti,ak nie je v spadovej skole volne miesto,nemusi vziat ani spadoveho ziaka,potom treba kontaktovat zriadovatela a ten miesto niekde najde.

iwesska
Dnes o 14:45
@anonym_99d4c9

@anonym_99d4c9 Terminy zapisov ma zverejnene kazda skola na webe,nemusis na ne ist,staci podat prihlasku.