icon

Tip pre rodičov: VšZP darček pre prváčika

timea301196
Dnes o 17:11

Ak máte doma budúceho prváčika a je poistený vo VšZP, dávam do pozornosti, že poisťovňa pripravila pre prvákov darčekový balíček k nástupu do školy. 😊

Balíček je potrebné vopred rezervovať, takže ak o tom ešte neviete, určite si pozrite podmienky na stránke VšZP.

Možno sa táto informácia niekomu zíde, aby mu darček pre prváčika neušiel. 🎒✏️

#prvak #prvacik #skola #nastupdskoly #všzp #buduciprvak #tipprerodicov

https://www.vszp.sk/poistenci/balicek-prvakov/?...

Tip pre rodičov: VšZP darček pre prváčika
anonym_c4e39e
Dnes o 17:36

@timea301196 Mohli rovno napísať čo v tom balíku je. Lebo ak tam má byť jedno pero, kalendárik, zápisník a balíček vreckoviek s logom VŠZP tak to sa ani mnohým neoplatí chodiť do poisťovne osobne kvôli tomu. Resp. by si pre to išli iba tí, čo o to majú aj skutočný záujem.
Viete niekto čo je v balíku?

anonym_dbbe8e
Dnes o 17:37

@timea301196 VšZP je ta najhorsia zdravotna poistovna, kym som ju mala, musela som si doplacat na vsetko, nepreplatila skoro nic, odkedy som v Dovere, mam 95% veci zadarmo, riesia moju poziadavku hned, kupele schalia opakovane, nespekuluju, nikdy viac VšZP a naviac po tom ako sa zistilo ze statny funkcionari tuto statnu poistovnu opakovane vytunelovali o jej krvavy zisk, kazdy rok je tam iny riaditel - darmozrac, je to obycajna banda, svoj zisk si vybudovali prave aj na nepreplacani liecby pre akutne chore deti, nech si teda laskavo ta banda z VšZP strci ten svoj dalsi Ficov socialny balicek tam kam Slnko nesvieti, keby mohli, nechali by rovno ludi podochnut, ja viem, zase ide obdobie prepoistovania...

timea301196
autor
Dnes o 17:37
@anonym_c4e39e

@timea301196 Mohli rovno napísať čo v tom balíku je. Lebo ak tam má byť jedno pero, kalendárik, zápisník a balíček vreckoviek s logom VŠZP tak to sa ani mnohým neoplatí chodiť do poisťovne osobne kvôli tomu. Resp. by si pre to išli iba tí, čo o to majú aj skutočný záujem.
Viete niekto čo je v balíku?

@anonym_c4e39e človek môže byť rád že aspoň niečo, čo som videla boli tam potreby na výtvarnú 🙂

anonym_777e4b
Dnes o 17:38
@anonym_dbbe8e

@timea301196 VšZP je ta najhorsia zdravotna poistovna, kym som ju mala, musela som si doplacat na vsetko, nepreplatila skoro nic, odkedy som v Dovere, mam 95% veci zadarmo, riesia moju poziadavku hned, kupele schalia opakovane, nespekuluju, nikdy viac VšZP a naviac po tom ako sa zistilo ze statny funkcionari tuto statnu poistovnu opakovane vytunelovali o jej krvavy zisk, kazdy rok je tam iny riaditel - darmozrac, je to obycajna banda, svoj zisk si vybudovali prave aj na nepreplacani liecby pre akutne chore deti, nech si teda laskavo ta banda z VšZP strci ten svoj dalsi Ficov socialny balicek tam kam Slnko nesvieti, keby mohli, nechali by rovno ludi podochnut, ja viem, zase ide obdobie prepoistovania...

@anonym_dbbe8e zas treba všade pchať politiku? človek chce pomôcť a ešte aj tu rieite politiku...

anonym_c4e39e
Dnes o 17:42
@timea301196

@anonym_c4e39e človek môže byť rád že aspoň niečo, čo som videla boli tam potreby na výtvarnú 🙂

@timea301196 No to nieje úplne pravda, že má byť človek rád, že aspoň niečo. Raz som takto "vyhrala" balíček v jednej banke. Pani ani za svet v telefóne povedať čo je výhra. Tak som sa trepala cez celé mesto MHD, ešte som sa aj vypýtala o trochu skôr z práce, aby som to stihla. Keď som tam prišla tak mi pani podala pero a gumený náramok s logom banky. Nebudem ani písať čo som mala chuť urobiť s tým perom.
Potreby na výtvarnú sú fajn, ak má ten balík hodnotu aspoň 10€.

ipsa646
Dnes o 18:07

Toto je tak na zatvorenie ich riaditeľa. Je to nekalé podnikanie prostredníctvom reklamy a zavádzania. Ak je to zdravotná poisťovňa, mala každému dieťaťu poslať poukaz na nákup vitamínov v nejakej hodnote. Ale toto? To sme to už ozaj banánová republika?

4stanka4
Dnes o 18:18

Myslím že je celkom fajn (foto nie je moja)

timea301196
autor
Dnes o 18:22
@4stanka4

@4stanka4 presne toto som videla. trošku ma avšak mrzí že veľa ľudí o tom vedelo (z môjho okolia) a nedalo vedieť

timea301196
autor
Dnes o 18:23
@anonym_c4e39e

@timea301196 No to nieje úplne pravda, že má byť človek rád, že aspoň niečo. Raz som takto "vyhrala" balíček v jednej banke. Pani ani za svet v telefóne povedať čo je výhra. Tak som sa trepala cez celé mesto MHD, ešte som sa aj vypýtala o trochu skôr z práce, aby som to stihla. Keď som tam prišla tak mi pani podala pero a gumený náramok s logom banky. Nebudem ani písať čo som mala chuť urobiť s tým perom.
Potreby na výtvarnú sú fajn, ak má ten balík hodnotu aspoň 10€.

@anonym_c4e39e nebola to raifka ? :D

anonym_dbbe8e
Dnes o 18:25
@timea301196

@timea301196 jasne, "ze nieco", mame im rovno nohy bozkavat za veci z Temu, ale sebe na odmenach si vedenie VšZP vyplati koncorocne v desiatkach tisic €...

4stanka4
Dnes o 18:26
@timea301196

@4stanka4 presne toto som videla. trošku ma avšak mrzí že veľa ľudí o tom vedelo (z môjho okolia) a nedalo vedieť

@timea301196 ja som o tom tiež nevedela, dozvedela som sa to včera keď to dávala jedna baba do termínovej skupiny . U máš v meste už bohužiaľ nie sú, ale pôjdeme do vedľajšieho keďže to mame blízko

anonym_dbbe8e
Dnes o 18:26
@anonym_777e4b

@anonym_dbbe8e zas treba všade pchať politiku? človek chce pomôcť a ešte aj tu rieite politiku...

@anonym_777e4b lebo ta politika je pricinou toho preco za Fica zbytocne umieraju ludia a stupol pocet samovrazd..., preto:

https://bleskovky.zoznam.sk/cl/1005001/9475377/...

Socialna politika netvora v praxi...

anonym_dbbe8e
Dnes o 18:28
@4stanka4

@4stanka4 radsej by dali rodinam s detmi kupelny pobyt zadarmo tie špiny z VšZP!

Peniaze na to majú... 100x

timea301196
autor
Dnes o 18:39
@4stanka4

@timea301196 ja som o tom tiež nevedela, dozvedela som sa to včera keď to dávala jedna baba do termínovej skupiny . U máš v meste už bohužiaľ nie sú, ale pôjdeme do vedľajšieho keďže to mame blízko

@4stanka4 veď samozrejme treba ísť 🙂

timea301196
autor
Dnes o 18:40
@anonym_dbbe8e

@timea301196 jasne, "ze nieco", mame im rovno nohy bozkavat za veci z Temu, ale sebe na odmenach si vedenie VšZP vyplati koncorocne v desiatkach tisic €...

@anonym_dbbe8e ty by si bol/a taká istá..

zojanka
Dnes o 18:53
@timea301196

@anonym_c4e39e nebola to raifka ? :D

@timea301196 bola, aj ty si vyhrala ? 😃

timea301196
autor
Dnes o 18:55
@zojanka

@timea301196 bola, aj ty si vyhrala ? 😃

@zojanka nie ja ale rodinný príslušník. mňa minule otravovali 2 týždne a nakoniec som sa opýtala, čo chcú... oni že ponúknuť Vám nové služby k vášmu produktu.. hovorím jej nehnevajte sa ale keby ste si to overili, účet mám zrušený už pol roka. tak mi povedala, len dovidenia.. :D :D

ludkka0407
Dnes o 19:04
@timea301196

Skodaaa, ze to nebolo minuly rok🙂tento sa nas to uz "netyka", ale takyto balik by som urcite prijala, vela veci som prave objednavala a lacne to teda nie je.

timea301196
autor
Dnes o 19:07
@ludkka0407

Skodaaa, ze to nebolo minuly rok🙂tento sa nas to uz "netyka", ale takyto balik by som urcite prijala, vela veci som prave objednavala a lacne to teda nie je.

@ludkka0407 však práve nás to len čaká tak aspoň na niečom ušetríme

anonym_bb0a34
Dnes o 19:18

Zas pre prvacikov....ine deti nepotrebuju? vsak dostanu od statu prispevok na pomocky. Nech radsej daju do detskych domovov alebo druhacikom, tretiacikom atd atd. Vsetky skolopovinne deti potrebuju pomocky do skoly bez rozdielu ci chodi na prvy stupen ZS, druhy stupen ZS alebo je stredoskolak.

ecko80
Dnes o 19:26

@timea301196 Ďakujem, nevedela som o tom a určite využijem🙂

timea301196
autor
Dnes o 19:54
@anonym_bb0a34

Zas pre prvacikov....ine deti nepotrebuju? vsak dostanu od statu prispevok na pomocky. Nech radsej daju do detskych domovov alebo druhacikom, tretiacikom atd atd. Vsetky skolopovinne deti potrebuju pomocky do skoly bez rozdielu ci chodi na prvy stupen ZS, druhy stupen ZS alebo je stredoskolak.

@anonym_bb0a34 no žiaľ. 🙂 za mňa by pomôcky mali dostavať v škole automaticky aj zošity.

15tibetan3
Dnes o 20:12
@timea301196

@anonym_bb0a34 no žiaľ. 🙂 za mňa by pomôcky mali dostavať v škole automaticky aj zošity.

@timea301196 s tymto s Vami uplne suhlasim, moja dcera ide prvym rokom na strednu, vsetko jej od prveho rocnika ZS kupujem, ziadne dotacie, ziadne pomocky zo skoly atd atd..... a uprimne je mi luto takych rodicov co im to vychadza od vyplaty do vyplaty a cim je starsie dieta tym viac potrebuje....naozaj tieto prispevky potrebuju vsetky deti nielen prvacikovia

anonym_ffdf6a
Dnes o 20:23
@anonym_dbbe8e

@anonym_dbbe8e no vidis a to tvoja dôvera teraz zrušila MR asi 6.000 vážne chorým ľuďom.
Ja mam VSZP od začiatku a nikdy som nič neplatila, všetko ok. A inak vieš, že niektoré diagnózy uhrádza len VšZP? Asi nie.