icon

Výsledky T9: Ako boli vaše deti úspešné?

21. mar 2026

Majú aj vaše deti už neofic.výsledky? Syn mal zo SJ 80% a z M 66%.Trochu sme prekvapení. Z matiky mal oveĺa lepší pocit a aj ho ako predmet matika baví najviac. Tak asi iné neostáva, len sa poctivejšie pripraviť na prijímačky. 😁

katie233
22. mar 2026

Slovensky jazyk 100%, matematika 90%. Matematika ho velmi mrzi. Z matematiky mali doucko asi od oktobra v skole, slovencinu od januara.

lili177
22. mar 2026
@biba_18

teraz je neskoro už - ale všetkým budúcim 9-takom odporúčam v 9-tom ročníku chodiť na doučovanie zo sloviny aj z matiky - aj dobrým žiakom - pretože testy nie sú iba o vedomostiach - ale aj o sebavedomí…

@biba_18 áno ajoj syn mal v škole krúžok,hodinu matiky a hodiny sú tyzdenne

anonym_8e7ecc
22. mar 2026
@anonym_92c28a

M55 a SJL22

@anonym_92c28a Takže sjl fail. Ste cudzinci?

anonym_92c28a
22. mar 2026
@anonym_8e7ecc

@anonym_92c28a Takže sjl fail. Ste cudzinci?

@anonym_8e7ecc nie. Preco by sme mali byt? Moje dieta zo SJL je blbe bohuzial. A naco mu v zivote bude urcovanie podmet a prisudok?

anonym_8e7ecc
22. mar 2026
@anonym_92c28a

@anonym_8e7ecc nie. Preco by sme mali byt? Moje dieta zo SJL je blbe bohuzial. A naco mu v zivote bude urcovanie podmet a prisudok?

@anonym_92c28a ....,,,,aby lepšie pochopilo aj iný jazyk? A slovenčina nie je iba gramatika, ale aj pravopis, za ktorý sa nebudem musieť hanbiť aj čítanie s porozumením, aby som nebol za blba a ľahkú korisť pre podvodníkov ...

mooonika1975
22. mar 2026
@biba_18

@letfenixa viem. ja by som nemohla byť učiteľka, mňa by porazilo…
a si teraz prečítaj, čo mi píše tá akože učiteľka že čo má doučko spoločné s vedomosťami a sebavedomím 🤷‍♀️ veď keby si sa im nevenovala, neopakovala by si s nimi - mali by také výsledky? asi nie…

@biba_18 sebavedomie? Aký význam ma sebavedomie pri skúškach? Chcela si zrejme povedať - istotu- a tu nadobudne tým, že ma natrénované, že sa učil.

janulik2008
Autor odpoveď zmazal
biba_18
22. mar 2026

@mooonika1975 tak ako som to napísala, tak som to myslela ... nech si ty už pod tým predstavíš čokoľvek 😉

mooonika1975
22. mar 2026
@biba_18

@mooonika1975 tak ako som to napísala, tak som to myslela ... nech si ty už pod tým predstavíš čokoľvek 😉

@biba_18 tak si pletieš pojmy , ale ok

biba_18
22. mar 2026

@mooonika1975 nech už to urobíš pre svoje dieťa akokoľvek to pomenuješ, iba mu to prospeje ... ak to nechceš robiť, kľudne to nerob ...

janulik2008
22. mar 2026
@anonym_8e7ecc

@anonym_92c28a ....,,,,aby lepšie pochopilo aj iný jazyk? A slovenčina nie je iba gramatika, ale aj pravopis, za ktorý sa nebudem musieť hanbiť aj čítanie s porozumením, aby som nebol za blba a ľahkú korisť pre podvodníkov ...

@anonym_8e7ecc inak pravopis je dobre psycho niekedy 😀

lienkashcj
22. mar 2026

My pride že mať sukromne doučovanie je povinnosť pri tých v 9. ročníku aspoň čo každý rok čítam na internete. Strašne je na to tlačené....ale chápem to na jednej strane,že pokiaľ decko nie je jednotkár, tak má problem....

maros88
22. mar 2026
@anonym_4e66be

A kde sa daju najst neofic vysledky?

@anonym_4e66be my sme nasli neoficialne odpovede na tejto stranke https://monitor9.zones.sk/testovanie9/ je to tam overene aj ucitelmi.

krtko1313
23. mar 2026
@lienkashcj

My pride že mať sukromne doučovanie je povinnosť pri tých v 9. ročníku aspoň čo každý rok čítam na internete. Strašne je na to tlačené....ale chápem to na jednej strane,že pokiaľ decko nie je jednotkár, tak má problem....

@lienkashcj tak aj to je problém, keď si riaditeľka zoberie 9 ročník a viac nemajú hodiny ako majú. Ja som až prekvapená, že ako pekne mali deti počas roka prípravu s pani učiteľkou. U nás na škole vôbec nič.

dadis
11. apr 2026
@biba_18

@mooonika1975 nech už to urobíš pre svoje dieťa akokoľvek to pomenuješ, iba mu to prospeje ... ak to nechceš robiť, kľudne to nerob ...

@biba_18 Obe moje deti mali dobre vysledky a na doucovanie nechodili. Uz sa vsetci nezblaznite z dolezitosti znamok, doucovania, monitorov, najlepsich skol a v pozadi toho vsetkeho nestastne deti bez zaujmov a kamaratstiev, ktore nemaju cas rozvijat, lebo "rodicom zalezi na buducnosti"..

biba_18
11. apr 2026

@dadis nebudem to brať osobne, aj keď si použila množné číslo - ale moje dieťa aj športovalo, aj jazyky sa naučilo, aj na hudobných nástrojoch hralo, aj kamarátov malo - a napriek tomu si myslím že mu pravidelná príprava pod dozorom pomohla…
a btw, témou je monitor a to, že autorkino dieťa nemalo také výsledky aké samo očakávalo…

anonym_96c5e4
11. apr 2026

Urcite nie vsetci potrebuju doucovanie. Syn spravil az jeden cvicny test, asi tyzden predtym,, aby videl, akym stylom treba znacit odpovede. Ziadne doucovanie, nic. Matematika 90% a sjl 94%. Na nejake doucovanie od septembra ci odkedy by sa mi viete co.

dadis
11. apr 2026
@biba_18

@dadis nebudem to brať osobne, aj keď si použila množné číslo - ale moje dieťa aj športovalo, aj jazyky sa naučilo, aj na hudobných nástrojoch hralo, aj kamarátov malo - a napriek tomu si myslím že mu pravidelná príprava pod dozorom pomohla…
a btw, témou je monitor a to, že autorkino dieťa nemalo také výsledky aké samo očakávalo…

@biba_18 No a preto takemu uspesnemu mlademu muzovi musite pomahat 🙄

biba_18
11. apr 2026

@dadis prosím? ako mu musím pomáhať??

loliki
11. apr 2026
@biba_18

@dadis prosím? ako mu musím pomáhať??

@biba_18 Môj odmietol chodiť na doučovanie a urobil to na 100%.

biba_18
11. apr 2026

@loliki vieš koľko detí urobí ročne monitor nad 90 z oboch predmetov? cca 3,5%

loliki
12. apr 2026
@biba_18

@loliki vieš koľko detí urobí ročne monitor nad 90 z oboch predmetov? cca 3,5%

@biba_18 Ešteže ťa máme. Nepýtala som sa, ale aj tak ďakujem za info. 🙂 Robíš si štatistiku?

biba_18
12. apr 2026

@loliki 😏 po kom to dieťa je… lebo ty si si nedala veľmi námahu porozmýšľať o čom som písala…
a dieťaťu prajem všetko dobré v ďalšom štúdiu…

loliki
13. apr 2026
@biba_18

@loliki 😏 po kom to dieťa je… lebo ty si si nedala veľmi námahu porozmýšľať o čom som písala…
a dieťaťu prajem všetko dobré v ďalšom štúdiu…

@biba_18 No porozmýšľaj trošku. 😉 Ďakujem. Aj vám všetko dobré. Nech sa darí.

balerina77
20. apr 2026

Mate už niekto ofcialne vysledky? ak som spravne pochopila, do dnes by ich mala mať už ZŠ aj SŠ, dakujem

skusihu
20. apr 2026
@balerina77

Mate už niekto ofcialne vysledky? ak som spravne pochopila, do dnes by ich mala mať už ZŠ aj SŠ, dakujem

@balerina77 okolo 12.00 mali výsledky prísť do ZŠ. A potom cez edupage by ich mali dostať rodičia. V skupine na FB Zavretá škola už bolo pár správ, že výsledky dostali, ale potom tá diskusia zmizla. My zatiaľ čakáme.

skusihu
20. apr 2026
@balerina77

@balerina77 práve pípli výsledky aj nám.

lili177
21. apr 2026
@skusihu

@balerina77 práve pípli výsledky aj nám.

@skusihu takže uznali aj slovo Dlhý s veľkým D,bolo to prvé slovo vo vete,syn napisal dve slová namiesto jedného,nizkoemisnych zón namiesto nizkoemisnych a uznali aj to

anonym_ae69f8
21. apr 2026

Ako ste dopadli už podľa ofi výsledkov? My 90 SJ a 86 MAT, čo nechápe, lebo od začiatku hovoril že bola SJ oveľa ťažšia a že matematika bola v pohode.

bobsent
21. apr 2026

SJ 96 MAT 96 chvalabohu🙏