Základná škola Hroncova v Košiciach
Chodi vam dieta na zs hroncova v ke? Potrebujem vediet nazor ako pristupuju k jednotlivym ziakom hlavne 1-4 stupen a ci davaju bystrym detom na hodine robit viac dakujem
chodila tam moja dcéra - až od piateho ročníka, nikdy sme neľutovali že chodila práve tam, a to zdaleka nebola tá škola taká vynovená a pekná ako teraz,/ dcéra teraz je prváčka na VŠ/, myslím že tá škola je výborná voľba a stojím si za tým, že aj na prvom stupni.
Ide mi o to ze potrebujem premiestnit dieta do 3 rocnika z terajsej skoly.
Odporucam ak teda bude volne miesto. Komunikacia s rodicom aj detmi super. Pristup je na prvom mieste. Na webke mas cislo alebo kontakt na zastupcu s nim sa porozpravaj. Pripadne teraz 29 ho bude stretnurie pre rodicov buducich prvákov chod tam osobne vsetko uvidis. Povypytuj sa
Na ZŠ Hroncovu odišla p. učiteľka Marianna D., ktorú vyhodili z istej košickej ZŠ pre veľa sťažnosti od rodičov / nevhodné správanie, šikana zo strany učiteľa../
Momentálne vyučuje na prvom stupni menovanej školy.
To som velmi rada, ze mate s touto p. ucitelkou len tie najlepsie skusenosti, aj na predoslej skole mala oblubencov a potom deti, ktore sikanovala a to doslova.
p.s. - Asi si uz dava velky pozor.
Ahojte, zvažujeme preloženie syna na ZŠ Hroncova, aké máte skúsenosti s touto školou, počuli sme na ňu pozitívne ohlasy..... zaujíma ma, či sa špeciálne venujú aj nadaným deťom. Dakujem za každú odpoveď🙂
dcéra tu chodila, a to ešte nebola tak pekne vynovená a zmodernizovaná, plno rôznych akcií....učitelia OK, keďže sa jej videlo málo angličtiny, chodila aj školy Jamesa Blora a to jej veeeľmi pomohlo. Momentálne je študentkou Karlovej univerzity a na Hroncovu spomíname LEN v dobrom.
@bublinka8845 ďakujem za uznanie a pochvalu. Určite ma zajtra kontaktujte. ❤️❤️❤️

@cherries mozno nie uplne priamo k tvojej otazke, ale mne tam chodila sesterka a kamoska co na nasej skole- zakladke “trpela” proste to bolo u nas nad jej sily skor psychicky ucitelsky napor atd a spokojnost vsade