icon

ZŠ Mudroňova v Bratislave bola vyhodnotená ako najlepšia škola na Slovensku

Dnes o 11:35

Prave bola vyhodnotena za najlepsiu zakladnu skolu na Slovensku 9.7 z 10.
Ani sa necudujem bohatsej casti Slovenska ani nieje je to 100 m od Bonaparte 😄

oriesocek
Dnes o 11:47

A? Mudronka je teda dalej ako 100 m od Bonaparte. Moje dieta chodi na inu staromestsku skolu, ktorá je rovnako velmi vysoko. Na Mudronku by sme museli vozit cca 1,5 km - co sa nam nechce vytahovat auto do kopca kazde rano. To nie je iba o skole, ale o rodicoch, ze detom platia same kurzy, doucka, snazia sa spolupracovat so skolou....

guudy
Dnes o 11:57

Nerob si iluzie o skole. Neviem, ci sa situacia na skole zmenila, ale este cca 10 rokov dozadu bol prvy stupen ok, druhy cista katastrofa. Vsetci to vedeli. Preto normalni rodicia brali deti po prvom stupni zo skoly prec. Osobna skusenost. Z dcerinej triedy ostali na druhom stupni presne 2 deti (z 25) ;)
Nie je to samozrejme pravidlo, toto bola nadpriemerne sikovna trieda.

autor
Dnes o 12:14
@oriesocek

A? Mudronka je teda dalej ako 100 m od Bonaparte. Moje dieta chodi na inu staromestsku skolu, ktorá je rovnako velmi vysoko. Na Mudronku by sme museli vozit cca 1,5 km - co sa nam nechce vytahovat auto do kopca kazde rano. To nie je iba o skole, ale o rodicoch, ze detom platia same kurzy, doucka, snazia sa spolupracovat so skolou....

@oriesocek
Mas pravdu skusala som prvy krat google funkciu meranie vzdialenosti ulic a daako som zle klikla je to 370 m🫤

oriesocek
Dnes o 12:25
@guudy

Nerob si iluzie o skole. Neviem, ci sa situacia na skole zmenila, ale este cca 10 rokov dozadu bol prvy stupen ok, druhy cista katastrofa. Vsetci to vedeli. Preto normalni rodicia brali deti po prvom stupni zo skoly prec. Osobna skusenost. Z dcerinej triedy ostali na druhom stupni presne 2 deti (z 25) ;)
Nie je to samozrejme pravidlo, toto bola nadpriemerne sikovna trieda.

@guudy teraz je to už trochu inak. Deti z našej ulice chodia na 3 školy - Mudronku, Milana Hodžu a Hlbokú… a teda školy sú podľa mňa porovnateľne… pred 10-12 rokmi všetci dávali na 8-ročne gymple, takže ten druhý stupeň bol horší. Teraz sa dostane 1-2 deti z triedy, takže aj na ZŠ ostávajú dobre deti… ale urcite to nie je také super, ako prvý stupeň, keďže decká sú v puberte a dosť sa to prejavuje - zhoršené vzťahy…

pr85
Dnes o 13:02

@anonym_autor Akú základnú školu v BA by ste odporučili? Existuje nejaký ranking?

janocka
Dnes o 14:52
@pr85

@anonym_autor Akú základnú školu v BA by ste odporučili? Existuje nejaký ranking?

@pr85 nech sa páči, tu máš rebríček https://skoly.ineko.sk/prehlad?rok=2025&typ_id=...

a tu už máš vyfiltrované iba ZŠ v BA https://skoly.ineko.sk/mapa?typ_id=ZS&kraj_id=1...