icon

ZŠ obedy: Prečo deti v škole nedostali obedy?

Dnes o 13:00

Dnes boli deti v škole do 10 hod. aké bolo moje prekvapenie, keď sme sa dozvedeli že jedáleň pre našu školu nevarí. Deti ostali bez obedov.
Na moju otázku z akého dôvodu, mi vedúca jedálne oznámila že dostali prípis od riad. školy že dnes deti obedy nedostanú. Jedná sa o obedy ktoré sú dotované - zš.
Aj u vás to bolo tak isto? Min. rok problém nebol.

Strana
z2
aurelia2000
Dnes o 13:04

Odjakživa posledný deň nebývajú obedy, ani cez riaditelske voľno, ani cez prázdniny. Chcela si, aby 9:30 deti obedovali?

ludkka0407
Dnes o 13:04

@anonym_autor ahoj, u nas sa v prvy a posledny den v skole pre ZS nevari. Nefunguje ani sk.klub deti v tieto dni. Ako si to riesila minuly rok? Boli v skole na obed? Alebo si brali domov? Len ma to zaujima, kedze u nas to nie je a zasa obedy su k dispozicii od 11:30.

autor
Dnes o 13:06

min. rok boli obedy. Obedy sa berú domov.
Jedáleň varí - je pre niekoľko škôl + mš + dôchodci.

anonym_66e2df
Dnes o 13:06

@anonym_autor u nas mali vcera dve hlavne jedla, dnes koncili 9:15

anonym_5ff215
Dnes o 13:07
@aurelia2000

Odjakživa posledný deň nebývajú obedy, ani cez riaditelske voľno, ani cez prázdniny. Chcela si, aby 9:30 deti obedovali?

@aurelia2000 my sme dne obed mali. Od 10:30. Boli spagety.

aurelia2000
Dnes o 13:08
@anonym_autor

@anonym_autor Ale veď obedy sa nesmú brať domov z jedálne.

aurelia2000
Dnes o 13:09
@anonym_5ff215

@aurelia2000 my sme dne obed mali. Od 10:30. Boli spagety.

@anonym_5ff215 U nás bola do 9:30 komplet prázdna škola, aj učitelia 🤩

katica06
Dnes o 13:11
@anonym_autor

@anonym_autor mám dve deti a za viac než desať rokov nikdy nemali posledný deň na obed varené jedlo

ludkka0407
Dnes o 13:11
@anonym_autor

@anonym_autor aj nasa vari, ale uz len pre MS, ktora ma este cca 3 tyzdne prevadzku. Skus sa opytat u veducej jedalne resp.zodpovednej osoby, preco tento rok nie, ak minuly bolo

summer1122
Dnes o 13:16

Naša škola odjakživa vari aj posledný deň. Aj ja ako dieťa som chodila posledný deň na obedy a moje deti tiež dnes obed dostali. Sú v triedach do cca 10.30, potom sa presúvajú do jedálne.

vikusjk
Dnes o 13:21

@anonym_autor moja dcéra síce na obedy v škole nechodí, ale žiaci mali dnes obed vydávaný od 10:30 (viem to zo správy od admina školy na edupage ohľadne organizácie v dnešný deň)

katkaseiner
Dnes o 13:22

Mam osmačku a piataka a nikdy nemali v prvy den a v den vysvedcenia obed. Každy rok nas na to upozornia. Deti ktore na obedy chodia dostanu balicek - bol tam dzus, lizatko, nejake suche ovocie. Vzdy he to tak v posledny den. Neviem si predstaviť ze by obedovali o 9.30

anonym_265bce
Dnes o 13:26

@anonym_autor to že sa v 1. a posledný deň školy nevari ma neprekvapuje, prekvapuje ma, že o tom v dobe edupagu nevieš. U nás upozorňovala jedáleň už min.týždeň.

anonym_690f9d
Dnes o 13:28

@anonym_autor U nás deti v ZŠ dostávali vysvedčenia už v piatok a normálne boli okolo 11tej na obede. Rovnako dostávajú obed aj 1.9..
(Máme ZŠ s MŠ.)

terezia74
Dnes o 13:29

U nás sa tiež varilo a obed sa vydával.

personality
Dnes o 13:34

U nás sa dalo vybrať či chces alebo nechceš, ak si chcela, musela si čakať na výdaj o 10:30, čiže reálne by si čakala minimálne pol hodinu, kedze skončili o 10tej.

anonym_60c048
Dnes o 13:35

@anonym_autor ano aj do konca tt mali mat este obedy🙄 milujem taketo mamky , u nas boli ale odhlasila som ich uz aj z minuleho tyzdna ked mali skratene vyucko , aby tam nestali hodinu v rade ...lebo dotovane obedy a zrazu chodia vsetky deti a najviac koli kazdej prkotine riesia taketo mamicky , ktore by im to bez dotacie nezaplatili ... minule taka jedna u dcery sa rozculovala , ze isli na vylet s prichodom o 15tej a kazali nezabudnut obedy odhlasit a ona ho proste chcela stoj co stoj 😂ach

martinka13
Dnes o 13:35

Posledný deň majú vždy "suchý balíček ". Alebo obed odhlasim. Deti nezvyknú obedovať o 9 - 9.30. Teda aspoň naše...

anonym_e186cc
Dnes o 13:37

Obed bol “normalny” - spagety. Skd do 15.00

louise
Dnes o 13:44
@aurelia2000

@aurelia2000 naši majú každý rok v posledný deň školy na obed pizzu. Mali aj dnes.

sara07
Dnes o 14:17

na záver a začiatok roka ked je koniec o 10,00 tak nikdy neboli obedy
teraz to bolo iné lebo končili síce tiež ale už v piatok ale bola ešte družina do 15,00 a obed kto chcel
dotované obedy - platiš ich inou cestou tak či tak , nie su zadarmo skutočne

anonym_de386a
Dnes o 14:22

@anonym_autor My sme mali na vyber bagetu alebo odhlasenie, sk.jedalen nevari v posledny den.

janka2501
Dnes o 14:23

Nasi dostali, mali vydane skor, mali sisky ,vcera nam pisala veduca skol.jedalne ze obedy vydaj bude skor

anonym_8c69ab
Dnes o 14:24
@aurelia2000

@aurelia2000 ja len k tomu "odjakživa nebývajú"... No, u nás boli. Dokonca aj družina bola. Nechcela by som mať dieťa v družine bez obeda.

zuzubb007
Dnes o 14:25

U nás za 7 rokov nikdy nevaria obedy na konci školského roka, a tak isto ani na začiatku roka, to je ako možné, že si nevedela, však deti sa prihlasujú na obedy a jedálniček si nepozeráš, tam muselo byť, že nebude obed, nedostávajú žiadne balíčky ani nič

sara07
Dnes o 14:25
@anonym_8c69ab

@aurelia2000 ja len k tomu "odjakživa nebývajú"... No, u nás boli. Dokonca aj družina bola. Nechcela by som mať dieťa v družine bez obeda.

@anonym_8c69ab záleží od zriadovatela a od tlaku rodičov, školy atd ,všade je to žial ine
ked si zoberieš ak máš prvy stupen to máš zase + dva dni nájst si volno

anonym_656db9
Dnes o 14:27

U nás sa varilo pre tie decká, čo si obed prihlásili a chceli.Družina bola do 13.

autor
Dnes o 14:54
@aurelia2000

@anonym_autor Ale veď obedy sa nesmú brať domov z jedálne.

@aurelia2000 sú výnimky

autor
Dnes o 14:56
@zuzubb007

U nás za 7 rokov nikdy nevaria obedy na konci školského roka, a tak isto ani na začiatku roka, to je ako možné, že si nevedela, však deti sa prihlasujú na obedy a jedálniček si nepozeráš, tam muselo byť, že nebude obed, nedostávajú žiadne balíčky ani nič

@zuzubb007 na jedálnom lístku bol obed. Presný rozpis.
polievka + hl. jedlo. Len som písala že jedáleň varí pre viac škôl + mš + dôchodci.

michaela329
Dnes o 14:57

@anonym_autor u nás obvykle sú, ale vydaj je o 11:30 - takže sa všetci normálne odhlásia, lebo čakať tam kvôli jedálenskemu obedu je fakt nonsens.

Strana
z2