ZŠ obedy: Prečo deti v škole nedostali obedy?
Dnes boli deti v škole do 10 hod. aké bolo moje prekvapenie, keď sme sa dozvedeli že jedáleň pre našu školu nevarí. Deti ostali bez obedov.
Na moju otázku z akého dôvodu, mi vedúca jedálne oznámila že dostali prípis od riad. školy že dnes deti obedy nedostanú. Jedná sa o obedy ktoré sú dotované - zš.
Aj u vás to bolo tak isto? Min. rok problém nebol.
@anonym_autor ahoj, u nas sa v prvy a posledny den v skole pre ZS nevari. Nefunguje ani sk.klub deti v tieto dni. Ako si to riesila minuly rok? Boli v skole na obed? Alebo si brali domov? Len ma to zaujima, kedze u nas to nie je a zasa obedy su k dispozicii od 11:30.
min. rok boli obedy. Obedy sa berú domov.
Jedáleň varí - je pre niekoľko škôl + mš + dôchodci.
@anonym_autor u nas mali vcera dve hlavne jedla, dnes koncili 9:15
Odjakživa posledný deň nebývajú obedy, ani cez riaditelske voľno, ani cez prázdniny. Chcela si, aby 9:30 deti obedovali?
@aurelia2000 my sme dne obed mali. Od 10:30. Boli spagety.
@anonym_autor Ale veď obedy sa nesmú brať domov z jedálne.
@aurelia2000 my sme dne obed mali. Od 10:30. Boli spagety.
@anonym_5ff215 U nás bola do 9:30 komplet prázdna škola, aj učitelia 🤩
@anonym_autor mám dve deti a za viac než desať rokov nikdy nemali posledný deň na obed varené jedlo
@anonym_autor aj nasa vari, ale uz len pre MS, ktora ma este cca 3 tyzdne prevadzku. Skus sa opytat u veducej jedalne resp.zodpovednej osoby, preco tento rok nie, ak minuly bolo
Naša škola odjakživa vari aj posledný deň. Aj ja ako dieťa som chodila posledný deň na obedy a moje deti tiež dnes obed dostali. Sú v triedach do cca 10.30, potom sa presúvajú do jedálne.
@anonym_autor moja dcéra síce na obedy v škole nechodí, ale žiaci mali dnes obed vydávaný od 10:30 (viem to zo správy od admina školy na edupage ohľadne organizácie v dnešný deň)
Mam osmačku a piataka a nikdy nemali v prvy den a v den vysvedcenia obed. Každy rok nas na to upozornia. Deti ktore na obedy chodia dostanu balicek - bol tam dzus, lizatko, nejake suche ovocie. Vzdy he to tak v posledny den. Neviem si predstaviť ze by obedovali o 9.30
@anonym_autor to že sa v 1. a posledný deň školy nevari ma neprekvapuje, prekvapuje ma, že o tom v dobe edupagu nevieš. U nás upozorňovala jedáleň už min.týždeň.
@anonym_autor U nás deti v ZŠ dostávali vysvedčenia už v piatok a normálne boli okolo 11tej na obede. Rovnako dostávajú obed aj 1.9..
(Máme ZŠ s MŠ.)
U nás sa dalo vybrať či chces alebo nechceš, ak si chcela, musela si čakať na výdaj o 10:30, čiže reálne by si čakala minimálne pol hodinu, kedze skončili o 10tej.
@anonym_autor ano aj do konca tt mali mat este obedy🙄 milujem taketo mamky , u nas boli ale odhlasila som ich uz aj z minuleho tyzdna ked mali skratene vyucko , aby tam nestali hodinu v rade ...lebo dotovane obedy a zrazu chodia vsetky deti a najviac koli kazdej prkotine riesia taketo mamicky , ktore by im to bez dotacie nezaplatili ... minule taka jedna u dcery sa rozculovala , ze isli na vylet s prichodom o 15tej a kazali nezabudnut obedy odhlasit a ona ho proste chcela stoj co stoj 😂ach
Posledný deň majú vždy "suchý balíček ". Alebo obed odhlasim. Deti nezvyknú obedovať o 9 - 9.30. Teda aspoň naše...
Obed bol “normalny” - spagety. Skd do 15.00
Odjakživa posledný deň nebývajú obedy, ani cez riaditelske voľno, ani cez prázdniny. Chcela si, aby 9:30 deti obedovali?
@aurelia2000 naši majú každý rok v posledný deň školy na obed pizzu. Mali aj dnes.
na záver a začiatok roka ked je koniec o 10,00 tak nikdy neboli obedy
teraz to bolo iné lebo končili síce tiež ale už v piatok ale bola ešte družina do 15,00 a obed kto chcel
dotované obedy - platiš ich inou cestou tak či tak , nie su zadarmo skutočne
@anonym_autor My sme mali na vyber bagetu alebo odhlasenie, sk.jedalen nevari v posledny den.
Nasi dostali, mali vydane skor, mali sisky ,vcera nam pisala veduca skol.jedalne ze obedy vydaj bude skor
@aurelia2000 ja len k tomu "odjakživa nebývajú"... No, u nás boli. Dokonca aj družina bola. Nechcela by som mať dieťa v družine bez obeda.
U nás za 7 rokov nikdy nevaria obedy na konci školského roka, a tak isto ani na začiatku roka, to je ako možné, že si nevedela, však deti sa prihlasujú na obedy a jedálniček si nepozeráš, tam muselo byť, že nebude obed, nedostávajú žiadne balíčky ani nič
@aurelia2000 ja len k tomu "odjakživa nebývajú"... No, u nás boli. Dokonca aj družina bola. Nechcela by som mať dieťa v družine bez obeda.
@anonym_8c69ab záleží od zriadovatela a od tlaku rodičov, školy atd ,všade je to žial ine
ked si zoberieš ak máš prvy stupen to máš zase + dva dni nájst si volno
U nás sa varilo pre tie decká, čo si obed prihlásili a chceli.Družina bola do 13.
@anonym_autor Ale veď obedy sa nesmú brať domov z jedálne.
@aurelia2000 sú výnimky
U nás za 7 rokov nikdy nevaria obedy na konci školského roka, a tak isto ani na začiatku roka, to je ako možné, že si nevedela, však deti sa prihlasujú na obedy a jedálniček si nepozeráš, tam muselo byť, že nebude obed, nedostávajú žiadne balíčky ani nič
@zuzubb007 na jedálnom lístku bol obed. Presný rozpis.
polievka + hl. jedlo. Len som písala že jedáleň varí pre viac škôl + mš + dôchodci.
@anonym_autor u nás obvykle sú, ale vydaj je o 11:30 - takže sa všetci normálne odhlásia, lebo čakať tam kvôli jedálenskemu obedu je fakt nonsens.