Je správanie opatrovateľky správne?
Dobry den, mam syna u opatrovatelky a bohuzial vcera som mu dala zle topanky ale suche narozdiel od tych co nosi a mal ich mokre. Stalo sa ze mu vznikli otlaky na nohach. Viem ze vela chodia aj dve hodiny denne po vonku. Poprosila som ju aby moc nechodil. Viem ze maju velke ihrisko pri baraku. A je normalne aby so mnou viedla takuto komunikaciu?
Napisala mi ze preco som si ho nenechala doma ked s tym mam problem a ze ci aj v skolke si predstavujem ze by vsetci odstali kvoli mojmu synovi v skolke a nesli by von. Na tom som jej napisala ze to som nepovedala ale ze by aspon dnes mohli ist len na ihrisko zeby na to prihliadala. A napisala mi ze rozpravat co ma a co nema robit mozem svojmu priatelovi. Pride mi to dost netaktne nakolko ma len mojho syna a este jedneho chlapceka a provnava sa so skolkou. Mne to pride ze nie je ludska...alebo neviem. Dakujem za nazory.
@dievca1558 Opatrovatelka ma pravdu a za mna obe komunikujete pomerne drzo.
@dievca1558 tak za mňa je to mimo. veď ty jej platíš nie? a ak ma iba 2 deti a nevie ti vyhovieť v takej drobnosti tak by som hneď hľadala inu opatrovateľku kt si bude vážiť že si môže zarobiť
@anonym_d221d0 je to presne tak napisane. Ze moj syn ma otlaky a ze ho to boli. Nemal by vela chodit. A ze by mohla dnez vyuzit to ich ihrisko nepisala som ze by nemal ist von vobec. Ona nana vybehla s tym ze ci si to preddtavujemze aj v skolke nebudu kvoli nemu deti chodit von. Ale to som nenapisala...a trosku by mohla brat ohlad moze a ma paky ako to spravit aby pomohla dietatu a nie prihladat 100percent iba tomu bez diskomfortu. Ja neviem asi som ja vadna
..ale hrozne sa mi nepaci ako so mnou komunikuje.
@dievca1558 Pravda je vždy uprostred, teda väčšinou .Podľa mňa to nemusí riešiť pol koníka, ale tiež by som bola za iný prístup v komunikácii.
Ja ked som riešila opatrovateľku tak sme to vydiskutovali medzi sebou.A poradili sa aj s manželom a vymenila som ju.Prvá bola katastrofa ,ale tu som to nikdy nemala riešiť s cudzími ľuďmi.
@dievca1558 komunikovala s tebou nepríjemne, určite sa to "nie" dalo odkomunikuvať aj slušnejšie. Nevieme ale ako si presne s ňou komunikovala ty - teraz, ale aj trebárs predtým, či máš stále nejaké špeciálne požiadavky, alebo to bolo prvý krát, či chodíš po syna načas a ja neviem čo ešte sa v minulosti dialo. Takto z pár riadkov ťažko usúdiť, prečo s tebou takto jednala, či tak bežne komunikuje a hrá sa na šéfovú, alebo jej z nejakého dôvodu už lezieš na nervy. Každopádne, ako zákazník máš možnosť ukončiť to, nájsť si inú opatrovateľku a tejto možno aj napísať nejakú recenziu niekam 🤷.

Podla mna ti odpisala dost drzo. Ona nie je skolka,ma tam 2 deti a tak co sa ohana skolkou? Ona ma podmienky vytvorene na prisposobenie sa detom. Keby aj trvala na prechadzke,da sa to napisat diplomaticky a slusnejsie a nie takto arogantne s tebou jednat. Clovek,ktory pracuje s detmi by mal byt vludny a mily.