icon

Prihláška do škôlky a jasli. Ako riešiť termíny?

1slavuska
Dnes o 08:09

Dobrý deň,

prosím vás ako riešite situáciu s prihláškou do MŠ keď je vaše dieťa jasličkár. U nás je to tak, že musím dieťa z jasličiek odhlásiť do 15.6. aby bolo odhlásené už od júla. Dohodla som sa v jasliach s pani riaditeľkov, že mi bude akceptovať odhlášku do konca mesiaca. Ale výsledky o prijatí na MŠ budú až 8.7. Takže ja nebudem vedieť či ho prijali do MŠ alebo nie. Keď ho odhlásim z jasličiek tak riskujem, že mi ho škôlka nezoberie a ak ho nezoberie a už nebude ani v jasliach tak mi zostane od septembra doma. Keby som ho chcela vrátiť do jasličiek tak musím dať novú prihlášku a budeme v poradovníku na konci čiže nás nevezmú. Pani riaditeľka MŠ mi nevie povedať ani predbežné výsledky. Je možnosť, že ho odhlásim z jasličiek až od augusta čo by ale znamenalo, že zaplatím jasliam zbytočných 400 eur za mesiac júl, keďže ich dieťa navštevovať nebude. Na stránke kde som podávala prihlášku som kontaktovala zákaznicku linku kde mi nevedeli poradiť.

Je niekto v podobnej situácii? Ako ste to riešili alebo musím naozaj zaplatiť 400 eur len za to, že to zase niekto nedomyslel? Budem vďačná za každú radu.

anonym_3d3fb8
Dnes o 12:35

@1slavuska Ved do skolky chodi dieta od septembra.