icon

5 ročný syn sa ukazoval kamarátke

30. aug 2021

Prosím o radu, 5ročný syn sa hral s kamarátkou v izbe na poschodí. Keď bolo dlhšie ticho, takže sa prestali naháňať, šla som pozrieť hore a ona sedí na záchode, ciká a on zahanbený priznal, že jej ukazoval pipíka. Čo robila ona, netuším, ale iniciatíva šla od neho. Prosím vás, je toto normálne v tomto veku? Či mám mať obavy? Bojím sa, aby to nerobil viackrát, však takto sa nehrá. Vysvetlené má, že sa to nerobí, že sa ciká tak, aby ho druhí nevideli a tak, ani on nemá na druhých pozerať. Vôbec neviem posúdiť, či je to len prirodzený vývoj a zvedavosť alebo je to niečo čudné. Ďakujem za všetky rady...

Strana
z2
ivaa_
30. aug 2021

Takto ,podľa mňa z neho nejaký uchyl nevyrastie pretože on to berie z takého detského sveta zvedaveho že dievčatko ma niečo iné a chcel to vidieť, to je normálne
Len ja si pamätám ako v škole tiež sme sk ukazovali pohlavné orgány keď sme išli spať, a občas ma mama doma nachytala pri "masturbacii " ak to tak môžem nazvať a viem ze moja mama to brala tiež štýlom že som zvedavá a objavujem svoje telo. Nemyslím že to bolo dobre ,pretože celkovo som so sexualitou začala skoro keď som bola väčšia (15) a myslela som si že to je normálne a môžem to lebo mi to nikdy Nikto doma nevysvetlil

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
31. aug 2021

Ja keď čítam niekedy ako dokážu ženy zvelicit niektoré chovanie u detí, rozum sa mi zastaví.. robiť uchylaka z 5rocneho decka, lebo ukazuje svoje telo? Ja normálne žasnem ako toto niekoho môže napadnúť, veď to je choré uvažovať takto..

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
iwesska
31. aug 2021

@denisa0504 A kto tu koho tlacil aby mu ukazoval genitalie? Normalne dievcatko cikalo a chlapec sa chcel pochvalit tiez,co ma on😁Zas za vsetkym hladat uchylku a sexualny podton tiez nie je normalne.

ullala
1. sep 2021

Ano, bolo to bezne aj pred 30timi rokmi, ze mali chlapci sami od seba ukazovali pipikov dievcatam 😄

Strana
z2