Adaptácia dieťaťa na škôlku - ranné scény
Syn má 2,5 r od decembra chodí do škôlky,teda v decembri bol cca 2 týždeň potom bol chorý a začala som ho dávať až teraz od pondelka. V pondelok bolo ok ale dnes a včera ráno za mnou už plakal a nechcel tam ani ísť
Som tehotná teda môže byť so mnou doma..mám ho nechať alebo je to len fáza?
@lilian183 ak smiem vedieť, prečo by muselo dieťa chodiť do škôlky ? Dôvody že rodičia ho nemajú kde nechať keď pracujú, majú oni alebo dieťa zdravotné problémy alebo už to s ním doma nezvládajú v pohode sú mi jasné. Ešte mi napadá že ide o jedináčika niekde v zapadákove, kde nemá šancu sa stretávať s inými deťmi.
Úprimne ma to zaujíma.
@behulka podľa mňa nie je dobré, že najskôr tam je, potom bude istý čas doma a opäť v škôlke. Len chaos bude mať. To je len môj názor

@siskaa86 nech si postupne zvyká. Raz tam bude musieť chodiť. Ja pracujem v škôlke a deti čo nemajú 3 roky neplačú, skôr tie čo majú 4roky robia scény
@lilian183 ak smiem vedieť, prečo by muselo dieťa chodiť do škôlky ? Dôvody že rodičia ho nemajú kde nechať keď pracujú, majú oni alebo dieťa zdravotné problémy alebo už to s ním doma nezvládajú v pohode sú mi jasné. Ešte mi napadá že ide o jedináčika niekde v zapadákove, kde nemá šancu sa stretávať s inými deťmi.
Úprimne ma to zaujíma.