icon

Ako fungujú letné prázdniny v škôlke?

26. máj 2026

Deticky co chodia do skolky maju v lete prazdniny, že su doma alebo deti chodia celý cas do skolky ? Aj jul aj august? Mam 2 ročnú dcerku a ja by som chcela nastúpiť do práce o rok skor tak ako to je zo skolkou ci chodi dieta stale do skolky, ako to funguje. Mam prvé dieta neviem ako to je nech som v obraze

thereisabear
26. máj 2026

Väčšinou je 1 mesiac prázdnin zatvorená.

zuzanaete
26. máj 2026

Zalezi od skolky. Niektore su zatvorene 1 mesiac, niektore cele 2. U nas bola skolka zatvorena mesiac. Bola moznost prihlasit do nahradnej, ale nedalo sa prihlsit na cely mesiac. Aj dieta potrebuje "dovolenku" od skolky.

anonym_149a36
26. máj 2026

@anonym_autor sukromne občajne funguju aj v lete

anonym_c093ec
26. máj 2026

Hlavne mesto
školka je zavretá v auguste ( minuly rok v jul) ale je náhradná školka k dispozicii kam može dieťa chodiť v auguste
zaleži od mesta či má takuto možnosť

cukricek4
26. máj 2026

@anonym_autor musis si zistit priamo v skolke, do ktorej dcerku chces dat, lebo vsade to maju inak..niekde maju len 3 tyzdne ze funguju, niekde cele dva mesiace, je to rozne..

janka_266
26. máj 2026

U nás môžu chodiť celé prázdniny, keďže sa v meste škôlky prestriedaju a deti chodia do tej škôlky, ktorá je práve otvorená, na dedine býva otvorená tak 2 týždne a zvyšok zatvorená, treba aj podľa toho vybrať škôlku, nakoľko nie každý má možno stráženia 12 týždňov do roka

anonym_b63846
26. máj 2026

U nas je skolka otvorena iba prve tri tyzdne. Kazda to ma inak, ale ziadna nie je otvorena cele dva mesiace, ak nejde o sukromne zariadenie.

anonym_a45e72
26. máj 2026

kazda skolka to ma inak niektore nahradu nemaju, nasa je otvorena mesiac potom sa vystrieda s druhou a deti maju pokryte oba dva mesiace prazdnin.

anonym_ec393c
26. máj 2026

@anonym_autor záleží od konkrétneho mesta/dediny. Máme v dedine dve škôlky, prvý mesiac je otvorená jedna druhý druhá. Takže jeden mesiac dieťa chodí do svojej a druhý do zbernej škôlky. Vždy na začiatku júna sa zisťuje predbežný záujem

anonym_90d02d
26. máj 2026

@anonym_autor v našej dedine je jeden mesiac otvorená, druhý sú deti doma (aspoň myslím - nás sa to týka až budúci rok)

anonym_27c5d3
Včera o 03:02
@anonym_149a36

@anonym_autor sukromne občajne funguju aj v lete

@anonym_149a36 naša súkromná je 3 týždne zatvorená

anonym_477e11
Včera o 03:57

Aj naša súkromná je v lete zavretá, aké len posledné dva týždne. Je možnosť potom čerpať OČr, tú asi aj využijem v tomto prípade. Štátna, do ktorej bude dieťa od septembra prestupovať býva zavretá celý august. Zberné škôlky nerieši ani jedna, ale súkromná ponúka možnosť denného tábora za " zvýhodnenú cenu"

anonym_c2a9aa
Včera o 04:16

Dedina, škôlka otvorená do 3.7,aj to len jedna trieda zo štyroch. Náhradná škôlka nie je

ktobytobolpovedal
Včera o 04:37

U nas je vzdy len august zavrete, jul je otvorene
Satelit Ba

anonym_28d1f2
Včera o 09:42

@anonym_autor statne mesiac otvorena mesiac nejaka zberna skolka- to by som neriskovala kedze sa dieta ide adaptovat
Sukromne - funguju cele prazdniny