icon

Ako odučiť 3,5 ročné dieťa od cumlíka?

4misa8
4. dec 2011

Už som zúfala, môj 3,5 ročný syn stále má dudu. V noci s ňou spí nedaj bože aby mu vypadla hneď spod vankúša vyberá druhú a cez deň s ňou stále chodí. Je mi trápne s ním aj niekam chodiť, lebo je veľký a stále ten cumlík nosí so sebou. Niekedy ho aj oklamem že cumeľ nemám tak spustí taký hrozný krik, plač, začne nerváčiť tak mu radšej dám nech je ticho. Poradte mi ak ste mali takýto problém. Teším sa na zajtrajšieho Mikuláša, dúfam, že ho prekabátim s tým, že ho Mikuláš vzal a na oplátku mu dal sladkosti. Držte mi palce

Strana
z3
lujza123
7. dec 2012

ten mikulas je super napad. Moja sa od cumla oducila sama ked mala cca 1,5 roka, proste si ho jedneho dna prekusla a uz sa nedal dudlat. Ja som si to nevsimla a este som sa cudovala ze co je taka nervozna vecer preco sa jej neda zaspat. Po par dnoch som bola uz uplne prekvapena ze ten cumel lezi uz dlho nedotknuty na sedacke...no a potom som si ho prezrela a zistila ze je cely dotrhany..ale malej uz nechybal...no ale 3,5 rocnemu hned dojde ze je roztrhany a bude chciet kupit novy

gabrish
29. júl 2014

No presne ako aj moj maly....uz pojdeme do skolky mal 3roky a bojim sa ze sa mu budu deti smiat...ked mu ju nechcem dat no koniec...horor...ale basnicky vie uz recitovat ako skolak aj pesnicky....komunikuje na urovni pubertiaka😉))slovnu zasobu ma super...len ta dudka

adawada
27. aug 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

kazdy den z neho odstrihnut a nakoniec zahodit ale taka stara dora uz mala byt davno bez neho 😀
http://www.sikovnamamina.sk/6-veci-ktore-mozem-zacat-ucit-babatko-v-prvom-roku-zivota/

januska2511
23. nov 2014

ahojte baby mame doma 2,5 rocnu dcerku ale neviem co je to nocny spanok sama zaspava som ju tak naucila z uspovanim neni problem ale od tej 11v ncoi sa budi na cumel ze jej vypadne ona si ho sama nepoda vzdy sa striedame z manzelom pri nej alebo aj place starsne a tak co s a stym da robit ako ju oducit na noc cumla uz som vyse rok a pol nespala celu noc a uz sa top enda

Strana
z3