Ako pomôcť deťom sústediť sa a dokončiť čo začali?
30. júl 2013
Ako to riešite, aby sa vaše deti sústredili na danú úlohu, aby ju dokončili a pritom nevymýšľali výhovorkami typu: už som unavený, už ma boli brucho, atd. No proste ako ich k tomu motivovať? Ako docieliť, aby boli trpezlivé? Viem, že každé dieťa je iné, ale musí byť niečo čo im k tomu pomôže...
Za každú radu ďakujem 😉

Na mojho plati zatial len vydieranie 😀 Ked dokoncis toto tak ta necham hrat s IPod alebo oblubena kreslena rozpravka Ked to nedokonci tak mu to nedam a som strasne " smutna" Pouzivam zvycajne iba tieto dve veci pretoze sa mu pacia hlavne aplikacie. Takze sa snazim planovat kreslenie tak aby nemal predtym ziadnu z tychto zabaviek. "Nevydieram" prechadzkov do parku alebo akolkolvek aktivitov vonku. Musim dodat strasne nerad kresli takze sa uspokojim aj s malom. tiez así vela zavisi od veku moj ma 3 a 8 mesiacov takze ohybam kym sa da. Teraz mi kresbicky dokonci ale nerobim si moc iluzie a viem ze je to nieco za nieco len dufam ze v buducnosti bude mat zafixovane ze veci treba dokoncit aj bez odmeny 🙂