Ako pomôcť dieťaťu so strachom z WC v škôlke?
Ahoj mamičky prosím vás vie niekto poradiť? Dcérka nastúpila do škôlky a nechce ist na záchod. V novembri bude mat 3 roky. Behom leta hola odpliekovana. A škôlke proste nejde na WC. Ked ju zoberie pani učiteľka ze idu cikať tak začne tam vrešťať..strašne sa bojím ze nedovolia aby naďalej chodila a ja tym pádom prídem o prácu . .
@anonym_autor Mama stale rozprava, ako moja mladsia sestra nechodila nikde ako dieta na WC, kym neprisla domov. Ze raz dokonca nesla na WC az do poobedia.
Ked chodite dajme do restauracie alebo detskeho centra, tam nemala problem ist na WC?
@adri266 sadnúť si sadla na WC ale necikala...vždy "zobrala" domov...včera prvý den sa raz vycikala na wc v škôlke ale dnes len rev ked ju učiteľka brala na wc..😏
Ahoj doma cikava iba do nocnika alebo aj na zachod?
Ahoj doma cikava iba do nocnika alebo aj na zachod?
@anonym_0d808f na záchod chodi..sama si tam da dosku aj všetko sama robi.. preto nechápem prečo toto robí v škôlke
To sa spravi, nas mal s tym tiez problem a to bol starsi. Aj s kakanim v skolke. Drzim palce, aby ju nevylucili.
Jejda, zrovna teraz som dala rovnakú diskuziu, nevšimla som si, že niekto rieši to isté. Na mňa je už jedna z učiteliek nepríjemná, lebo každý deň nosíme domov ocikané tepláky a trenky… absolútne neviem čo robiť a nechápem to, keďže doma na WC chodí normálne. No toho v škôlke sa “bojí”.

@anonym_autor Mama stale rozprava, ako moja mladsia sestra nechodila nikde ako dieta na WC, kym neprisla domov. Ze raz dokonca nesla na WC az do poobedia.
Ked chodite dajme do restauracie alebo detskeho centra, tam nemala problem ist na WC?