Ako riešiť fotenie detí v škôlke?
Ahojte. Sme prvé dni v škôlke a nakoľko nezverejňujeme ani my rodičia tváričku svojho dieťaťa verejne, podpísali sme nesúhlas so zdieľaním fotiek našej malej verejne na FB alebo stránku škôlky. Je jediná v triede, ale takmer vždy jej na fotkách dajú na tvár nejaký obrázok. Pani učiteľka spomenula, že deti si začínajú nacvičovať program k dôchodcom na deň úcty k starším, potom to bude mikuláš, deň matiek atď. Zaujíma ma, ako je to poistené vtedy keď je vystúpenie a všetci rodičia si točia svoje (aj cudzie) deti a potom si to zdieľajú na soc.siete, prípadne vystúpenie v dome dôchodcov - kde si to fotia oni a zdieľajú na svoje soc.siete. Samozrejme opýtam sa na to učiteľky v škôlke ako to majú, ale zaujíma ma aj názor a skúsenosti rodičov, ktorí to majú podobne ako my. Na jednej strane nechcem dcérku uberať o tieto zážitky, na druhej si uvedomujem riziko, ktoré nám za to nestojí. Ďakujem 🙂

@anonym_ae7630 mňa by ale veľmi zaujímalo, akým spôsobom to chce autorka riešiť. To sa teraz kvôli jednému dieťaťu má prispôsobovať celá trieda a mať ešte kvôli nemu nepríjemnosti alebo prácu navyše s upravovaním fotiek? Neuveriteľné. 🤦♀️ Jednoducho dieťa na vystúpenie nedať a vybavené. Iné riešenie nie je.
@anonym_66317c
ale ich dieťatko nemôže byť obmedzované, preto musia obmedzovať oni ostatných.