icon

Ako riešiť problém so všami v škôlke?

Dnes o 18:48

Ahojte, príde vám normálne, že v jeden deň pošlú učiteľky v škôlke niektoré žiačky domov, kvôli tomu ze im našli vsi. A na druhy deň ich rodičia donesú? Lebo majú od Dr papier? Ako vôbec môže dať pediater papier po pol dní, že je dieťa schopné ísť do kolektívu??? Zaujíma ma váš názor, lebo ja som z toho na nervy.

anonym_03cbc3
Dnes o 19:00

@anonym_autor u vás škôlku navštevujú žiačky?

krasneleto
Dnes o 19:10

@anonym_autor naposledy aj susedina mala mala vsi... lekar jej povedal, na druhy den do skoly... som ju dala do obrazu, ze na 5ty den ked si bude 100% ista, nech sa paci a nie na druhy

vevesh
Dnes o 19:18

@anonym_autor a preco by nemohli? Vies vobec ako sa bojuje voci vsiam? Ak ich doma po skolke odvsivavili (chemicky+manualne), samozrejme dostanes papier od lekara a kludne mozu ist aj na druhy den do kolektivu- vsak nemaju uz vsi. Ak aj neboli dosledni, nove sa im "okotia" az o 7 dni, vtedy musia akurat zopakovat odvsivavenie...

nama94
Dnes o 21:26
@vevesh

@anonym_autor a preco by nemohli? Vies vobec ako sa bojuje voci vsiam? Ak ich doma po skolke odvsivavili (chemicky+manualne), samozrejme dostanes papier od lekara a kludne mozu ist aj na druhy den do kolektivu- vsak nemaju uz vsi. Ak aj neboli dosledni, nove sa im "okotia" az o 7 dni, vtedy musia akurat zopakovat odvsivavenie...

@vevesh to píšete riadnu blbosť... bratranecobe dievky boli doma so všami dlho..minuli na šampóny 100vky eur kým sa toho zbavili ak su vsi neznamená to že jedno umytie ich zahubi absolútne nie

terry658
Dnes o 21:40
@vevesh

@vevesh švagrina mala doma tri deti so všami. A až na tretí deň už nenašli žiadnu. A to vlasy umyli tými šampónmi a vyčesalj všiváčikom. A aj tak tie potvory prežili.

kiki68
Dnes o 21:47
@nama94

@vevesh to píšete riadnu blbosť... bratranecobe dievky boli doma so všami dlho..minuli na šampóny 100vky eur kým sa toho zbavili ak su vsi neznamená to že jedno umytie ich zahubi absolútne nie

@nama94 Mali im dat olaplex a zosvetlit a bolo by vybavene. U nas to robili takto dievcatkam, ked tie sampony nezaberali prave

vevesh
Dnes o 22:04
@nama94

@terry658
@nama94 mam 3 dievky a vsi sme mali- nie raz, zakazdym boli deti bezvsivave okamzite. Po prvom aplikovani samponu som poriadne vycesala, plus nasledne zehlila vlasy,nikdy sme nemali druhu rundu. Ak sa to urobi poriadne a zopakuje sa 3 tyzdne za sebou 7 dnovy interval, vsi na vlasoch nebudu. Ale to si treba nad to aj poriadne sadnut a poriadne vycesavat. Lebo sampon sam o sebe na 1x nestaci, ako si vela ludi mysli...