icon

Ako sa vysporiadať s komentármi učiteliek v škôlke?

Včera o 05:16

Dcerka ma 2,5 roka, dnes stvrty den v skolke. Odpielkonava, napapa sa sama zaspinka s cumlikom(zastupkyna dovolila). Lenze je dost uplakana cez den, obcas sa utisi, ale ze vacsinou place. Vcera to ucitelky komentovali no ale pani ona je malicka co sa cudujete, ona patri do jasliciek, nie sem ku nam do skolky. Vravim, ze ale zo zakona splna vsetky podmienky, bola normalne oficialne prijata. A potom tie pohlady ich....Mam to prehodnotit a odlozit to este?

Strana
z4
euka210
Včera o 19:04

@anonym_autor aj u nas ked je miesto, tak beru aj mensie...aspon ked sli moji. Aj 2,5r. Aj 3r moze tyzden plakat, aj 2t kym si zvykne. Ty musis vidiet aka je poobede dcera, co hovori. Take reci by som neriesila. Ked bude revat cely mesiac, tak az potom by som sa zamyslela.

euka210
Včera o 19:08

@anonym_autor moj 3r plakal rano pri lehatku asi aj pol roka...pondelky boli najhorsie. Ale poobede bol vesely, v skolke bolo dobre, bol v pohode.

anonym_5578a9
Včera o 20:12

Ja by som este pockala. Zijeme v zahranici a tu je to naopak. Ucitelky bystria pozornost pri detoch, ktore prve dni neplacu. Hovorili mi to aj pri dcere aj pri synovi. Ze sa nemam obavat, ze 2 tyzdne je to normalne. Ze skor maju problemy s detmi, ktore na zaciatku neplacu.

marcella1979
Včera o 21:22

ahoj. komenty som.necitala.dcerka je mala, je tam kratko, po case uvidite, ako na tom.bude. kolegynina dcera revala cele dni cely rok a to nastupila takmer ako 3,5 rocna. po roku zmenili skolku a tam plakala cca 3,4 mesiace a odvtedy dobre. uz chodi do skoly...tak hlavu hore a vydrzte.

timea301196
Včera o 22:35

Tak učiteľky lepšie vedia ako ty nie ?

Strana
z4