Ako správne obliecť dieťa do škôlky?
Ženy ako obliekate deti do škôlky ? Keď je ráno chladno keď idú von dávate im ešte zimnú bundu či už jarnú ? Som zo Žiliny...
Ďakujem 🙂
bývam skoro vedľa teba - dávam jarnú, len dieťa je zš.
@lenka58 🙏JARNÚ!!!!!!! Cez den svieti slnko, deti behajú takmer 60min nonstop!
Prosím nezabudnite vymeniť aj baranice, snehule, lyžiarske rukavice, zimné čapice a otepľovaky. Rozum sa nám zastavuje. Na slnku je okolo 10 priemerne 13-15 stupňov. Deti sú spotené ako myší.
Snehule a baranice sa v takom počasí už nenosia.
Pracujem v skolke. Lokalita chladnejšia ako Žilina. Väčšina deti ma jarné bundy. Deti, ktore maju zimne bundy su po pobyte vonku spotené a prezliekaju sa do suchého oblecenia.
@lenka58 Dávam už jarnú bundu. Okolo desiatej, keď chodia von, je už +10°. Tenká čiapka, tenký nákrčník. Na spodok tepláky a keď idú von zo škôlky tak si na ne oblieka tenké softshelky (hrajú sa aj na zemi). Ráno je okolo nuly, ale tú chvíľku k autu a z auta zvláda aj v jarnej bunde a teplákoch.
Softshelku ale zajtra vyberam opat tenku zimnu bundu kedze zima sa vracia
Prechodne bundy nosia skolaci..u nas je mrazik este.
@slavomira236 mrazik mozno ráno o 6
Mikinu a vestu, ked je chladnejsie jarnu bundu tenku.
Sme nedalo ziliny a uz asi 2tyzdne nosi prechodnu.
Ak dam pod hrubsiu mikinu. Dnes aj zajtra hlasia chladnejsie.
Zimnu, von chodia o 10tej, to je este stale chladno. Ak sa zas otepli dam jarnu, ale dnes bolo pomerne chladno.
Dlhý rukáv, mikina, jarná bunda, tepláky, ciapka.
Uz mal aj vestu. Zimnú bundu som odložila vo februári.
@lenka58 som z okolia žiliny a teda normalnd jarnu bundu, mikinu pod to .. pančuchy nedávam.. do skoly chodime autom
Kúsok od Žiliny a dávam punčošky a na to softshell nohavice. Dcéra stále nosi šaty/sukne tak si to len navlečie navrch. Bundu dávam tiež softshell a po ňu mikinu, tričko (bud krátky alebo dlhý rukav), nakrcnik a čiapku, topanky ma prechodné.

Zimné bundy dávam ešte aj do školy.Máme tu chladno.