icon

Ako stíhate vyzdvihovať deti zo škôlky?

21. sep 2026

Ahojte mamičky, otázka najmä na pracujúce Maminy. Ako riešite vyzdvihovanie detí zo škôlky? Delíte si “služby” s partnerom alebo máte skrátené úväzky v práci? Ja som prekvapená, že keď prídem do škôlky po malú okolo 15:15, väčšinou sú tam posledné tri-štyri deti. V decembri sa vraciam do práce a celkom ma desí, že moja malá tam bude každý deň zrejme posledná. Manžel pracuje do 16.30, ja budem do 15.30-16.00. Škôlka je otvorená do 17tej, no skutočne okolo pol štvrtej tam dokopy nikto nie je.

Strana
z2
lucopeda
Včera o 15:14

@anonym_autor ako single matka som si musela skratit uvazok a aj tak som dieta vyzdvihovala tesne pred zaverecnou. Hold smola aj cesta z prace nieco trva. A ucitelky su platene aby boli v praci (konlretne u nas do 17:00).
Aj moja dcera bola vzdy medzi poslednymi (striedalo sa tam par deti, kt bude posledne), ake ver ze deti si na toto rychlo zvyknu.
Skor ked som raz za cas dosla skor, tak bola nestastna ze ide skoro domov.

anonym_98f0cf
Včera o 23:06

@anonym_autor ja som si schválne teraz pozerala fotky či ma pamät neklame 😀😀prišla som po dieta o 14:59 a boli tam posledné dve deti 😀😀som si fotila ako sa v triede hrá. Moje teda chodilo celkom skoro zo škôlky ale nechápala som ako je možné , že fakt všetci si môžu dovoliť chodiť tak skoro pre tie deti

Strana
z2