Ako vyriešiť problém s papučkami do škôlky?
Ahojte baby prosim vas prijali mi od pondelka do skolky dcerku, lebo sa im uvolnilo miesto. Som nadsena, tesime sa vsetci, ale minuly tyzden v stredu som objednala papucky RAK z ofiko stranky a samozrejme tie, co boli na objednavku do 10 dni, takze nestihnu dorazit. Co mozem spravit? Ist jej rychlo kupit nejake lacne v obuvi ktore bude nosit par dni? Alebo jej dam sandalky z leta? Pomooooc 😂
@anonym_autor preco lacne? Rak niesu jedine a najlepsie papuce na slovensku
Ved rak, manik a pod sa daju kupit aj v kamennych obchodoch , zdravotnickych pomockach,
Lekarnach
@anonym_autor preco lacne? Rak niesu jedine a najlepsie papuce na slovensku
Ved rak, manik a pod sa daju kupit aj v kamennych obchodoch , zdravotnickych pomockach,
Lekarnach
@taktotedanie objednavala som Rak Ortho, za takmer 30€ kvoli valgoznym clenkom...
@anonym_autor paneboze! Katastrofa! Pomooooc! Mamicka nevie, co obut dietatu! 😱
Dajte jej sandále na tie prvé dni to úplne v pohode môže kým dôjdu papuče
@anonym_autor hocičo jej obuj na tých pár dní z toho čo má doma, ako fakt dneska už nikto sám nerozmýšľa? S každou blbosťou zakladať tému?
@anonym_autor Kludne jej daj na par dni sandalky. Dodanie RAK trva ozaj dlho. Nabuduce musis skor objednat.
@anonym_autor hocičo jej obuj na tých pár dní z toho čo má doma, ako fakt dneska už nikto sám nerozmýšľa? S každou blbosťou zakladať tému?
@anonym_f3d7be presne …. Z tej materskej im mozog vypína … des toto
@anonym_autor daj sa daljy. Predpokladam ze bude mat adaptacny a nebude tam hmed cely den..
Moj prezil celu skolku a dokonca aj v skole ma papuce deichmann za 9.90 😅
@ariannazara
Neskutočné!!! Ako ste to dokázali???
🤣🤣🤣
Neviem, co sa vysmietvate zase, ked pozriem temy z roku 2009, tak uplne ina retorika, mamicky sa poradia, porozpravaju a tu hned hejty.
Tak dieta ma ortopedicky problem, viem, co su to valgozne clenky a teda treba nejake lepsie papucky, ved dieta v tom stravi cely den. Tak sa neuspokoji z nejakymi lacnymi.
Ale kludne daj sandalky z leta, umyt podrazku a takto. Ja to tak davam detom, kym su im dobre.
@anonym_autor sandálky z leta, nestresuj
@ariannazara
Neskutočné!!! Ako ste to dokázali???
🤣🤣🤣
@anonym_f5d67f tak ze som nemusela na mk vypisovat co mam dietatu obut 🙂 si predstav
Pozerala si aj Ciciban ? Obe deti v nich prežili škôlku a prvý ročník školy
@anonym_f5d67f tak ze som nemusela na mk vypisovat co mam dietatu obut 🙂 si predstav
@ariannazara to je super, asi si mala kamosky so starsimi detmi? Alebo tvoje dieta zobrali do skolky normalne od septembra? Alebo ti poradila znama?? Lebo ja nic z toho nemam. Som na dceru sama, kamosky deti este nemaju, so susedmi sa nepoznam osobne. Niekedy sa spytam AI, niekedy tu. Ak s tym mas problem, je to tvoja vec. A nenapisala som neviem aku vec ako co tu niekedy citam ze je vonku 20 stupnov ci mam dat dietatu fusak alebo ci je 13 stupnov vela na zimnu bundu. Predstav si moj posledny osobny kontakt so skolkou bol, ked som tam chodila pred 20 rokmi ja.

sandále z leta sú najlepšia voľba, papuče ani nemusíš kupovať