Aký netradičný darček pre učiteľku v materskej škole?
Ahojte, aký netradičný darček pre učiteľku v MŠ? Nemusí to byť nič špeciálne, ale kvetov a čokolád dostanú kopu, príde mi to zbytočne. Tak či máte nejaký nápad ? 🙂
Moja sestra je učiteľka. A tá vraví, že nie je nič lepšie ako fľaša kvalitného alkoholu. Ale, ešte nikdy nedostala 😀
@anonym_autor Lego Duplo, puzzle, alebo vkladacky
nedavala by som nic
Moja sestra je učiteľka. A tá vraví, že nie je nič lepšie ako fľaša kvalitného alkoholu. Ale, ešte nikdy nedostala 😀
@anonym_aa7dca
No ja veru netušim ako by sa na mňa pozerali, keby im donesiem v škôlke fľaše 😁.
My sme pravidelne dostávali víno od jedného otecka🙈 obyčajne, lacné, 2€, ale vždy potešilo najviac na konci šk roka. Kvety zvadnu, to je najväčšia zbytočnosť.
Chcela som, že kúpim hru do triedy, akú mi oni poradia, ale to urobím na narodeniny malého.
Na koniec roka dostanú malú krabičku koláčikov od najlepšej cukrárky v okolí (tartaletky, nanuk, macarons, poháriky,...).
Som ucitelka a naozaj nepotrebujeme originalne darceky. Zmes orieskov,cokolada,bonboniera,kvety-to su najneskodnejsie klasiky-ked teda nieco chcete dat. Ja osobne hrnceky,sviecky v lete???,pera a privesky rozdavam, a tiez podobne zapadniprachom veci. Kozmetiku mam svoju na alergiu,to hadzem rovno vsetko do kosa. Pardon za uprimnost,ale naco to kupujete-ako tu vyssie ze domaci wellnes. Uprimne,kto z vas by si dal na seba znacku,ktoru nepouziva a ak fakt je alergicky alebo mu vadi vona...
Najoriginalnejsi darcek ale jeden mam-dieta mi namalovalo velky obraz,pohlad na luku a naozaj je umelecky a krasny. Bavime sa ale o nadanom siedmakovi,nie skolkarovi. Doteraz mi visi na stene v dome. Zaujimave,ze sa trafili do vkusu.
Zaverom-cokolada,oriesky a 100% stastni vsetci.
My sme kúpili pekné balenie domácich džemov s poďakovaním na balení
@martinka13 a kde ste to kúpili?
Mamičky sú nepoučiteľné. Mnohokrát tu písali učiteľky, aké zbytočnosti dostávajú a každý rok sa to opakuje. Každý. Nechápem. Normálne čokoláda, kvet a dovidenia.

Minuly rok som im dala masku na tvar a nohy, krem na ruky, balzam na pery a caj sypany, ze nech si spravi wellness den po "skolskom roku".