icon

Aký netradičný darček pre učiteľku v materskej škole?

Včera o 17:40

Ahojte, aký netradičný darček pre učiteľku v MŠ? Nemusí to byť nič špeciálne, ale kvetov a čokolád dostanú kopu, príde mi to zbytočne. Tak či máte nejaký nápad ? 🙂

petamich
Včera o 18:01

Minuly rok som im dala masku na tvar a nohy, krem na ruky, balzam na pery a caj sypany, ze nech si spravi wellness den po "skolskom roku".

anonym_aa7dca
Včera o 18:02

Moja sestra je učiteľka. A tá vraví, že nie je nič lepšie ako fľaša kvalitného alkoholu. Ale, ešte nikdy nedostala 😀

betka90
Včera o 18:16

@anonym_autor pevne nervy alebo skorsi dochodok

anonym_e70f8f
Včera o 18:33

@anonym_autor Lego Duplo, puzzle, alebo vkladacky

anonym_7412b9
Včera o 18:39

nedavala by som nic

minesasubu
Včera o 18:53

Budem dávať mixit baliček , sviečku a sypaný čaj

svetlonos
Včera o 19:03
@anonym_aa7dca

Moja sestra je učiteľka. A tá vraví, že nie je nič lepšie ako fľaša kvalitného alkoholu. Ale, ešte nikdy nedostala 😀

@anonym_aa7dca
No ja veru netušim ako by sa na mňa pozerali, keby im donesiem v škôlke fľaše 😁.

nelli21
Včera o 19:51
@svetlonos

@anonym_aa7dca
No ja veru netušim ako by sa na mňa pozerali, keby im donesiem v škôlke fľaše 😁.

@svetlonos ja som raz dala mini šampanské a čokoládky do malej taštičky a veľmi sa potešili veru ...

anonym_75fb9d
Včera o 21:15

My sme pravidelne dostávali víno od jedného otecka🙈 obyčajne, lacné, 2€, ale vždy potešilo najviac na konci šk roka. Kvety zvadnu, to je najväčšia zbytočnosť.

vkatush
Včera o 21:58

Chcela som, že kúpim hru do triedy, akú mi oni poradia, ale to urobím na narodeniny malého.

Na koniec roka dostanú malú krabičku koláčikov od najlepšej cukrárky v okolí (tartaletky, nanuk, macarons, poháriky,...).

anonym_c237b0
Včera o 22:17

Som ucitelka a naozaj nepotrebujeme originalne darceky. Zmes orieskov,cokolada,bonboniera,kvety-to su najneskodnejsie klasiky-ked teda nieco chcete dat. Ja osobne hrnceky,sviecky v lete???,pera a privesky rozdavam, a tiez podobne zapadniprachom veci. Kozmetiku mam svoju na alergiu,to hadzem rovno vsetko do kosa. Pardon za uprimnost,ale naco to kupujete-ako tu vyssie ze domaci wellnes. Uprimne,kto z vas by si dal na seba znacku,ktoru nepouziva a ak fakt je alergicky alebo mu vadi vona...
Najoriginalnejsi darcek ale jeden mam-dieta mi namalovalo velky obraz,pohlad na luku a naozaj je umelecky a krasny. Bavime sa ale o nadanom siedmakovi,nie skolkarovi. Doteraz mi visi na stene v dome. Zaujimave,ze sa trafili do vkusu.
Zaverom-cokolada,oriesky a 100% stastni vsetci.

martinka13
Dnes o 06:08

My sme kúpili pekné balenie domácich džemov s poďakovaním na balení

nelli21
Dnes o 07:34
@martinka13

My sme kúpili pekné balenie domácich džemov s poďakovaním na balení

@martinka13 a kde ste to kúpili?

anonym_4f4dc9
Dnes o 07:38

Mamičky sú nepoučiteľné. Mnohokrát tu písali učiteľky, aké zbytočnosti dostávajú a každý rok sa to opakuje. Každý. Nechápem. Normálne čokoláda, kvet a dovidenia.

martinka13
Dnes o 11:32
@nelli21

@martinka13 a kde ste to kúpili?

@nelli21 marmeladyspribehem.cz