Pridajte tipy na darčeky pre učiteľky predškolákov
Ahojte, aky darcek davaju vase deti predskolaci ucitelkam posledny den skolky, ak sa skladaju na darcek ako trieda (kvety + poukaz)? Dakujem
tak buď sa skladáte (čo píšeš, že hej) a keď nie tak vtedy každý sám za seba nie?
Netreba nič, hlavne to nikomu nepripominaj….🙈 u nás v škôlke sú to vždy “preteky” kto kúpi drahší darček 😵💫 každý rok mi je trápne za rodičov. A vôbec nechápu podstatu a pointu. Nám je smutno za deťmi, nestojíme o darčeky (lapace prachu). Deti sú úžasne, prežívame s nimi niekoľko rokov úspechov, pádov, veľa sa nasmejeme, objímame…. Každý rok plačem ako malé dieťa za nimi.
Netreba nič, hlavne to nikomu nepripominaj….🙈 u nás v škôlke sú to vždy “preteky” kto kúpi drahší darček 😵💫 každý rok mi je trápne za rodičov. A vôbec nechápu podstatu a pointu. Nám je smutno za deťmi, nestojíme o darčeky (lapace prachu). Deti sú úžasne, prežívame s nimi niekoľko rokov úspechov, pádov, veľa sa nasmejeme, objímame…. Každý rok plačem ako malé dieťa za nimi.
@anonym_70def3 oni praveze planuju nieco priniest, preto neviem, ci mam dieta poslat naprazdno
ak sa niekto sklada a nieco prinesu a ty nemas nic tak dones po 1 kvetine kazdej a hotovo.
Ja som kúpila ešte po dezerte aby nešla naprazdno
@anonym_70def3 oni praveze planuju nieco priniest, preto neviem, ci mam dieta poslat naprazdno
@anonym_autor tak nejakú drobnosť🤷♀️ ja posielam kvet v kvetinaci, plus nejakú kozmetiku v celofane s nejakou maškrtou… bez lapacov prachu.
Ano u nas sa skladaju kvet v crepniku, poukaz a nejaky ramik s otlackami prstov deti. Ale my sa skladame preto, lebo sa lucia so skolkou predskolaci, po minule roky sme dali iba po jednej cokolade.
Ano u nas sa skladaju kvet v crepniku, poukaz a nejaky ramik s otlackami prstov deti. Ale my sa skladame preto, lebo sa lucia so skolkou predskolaci, po minule roky sme dali iba po jednej cokolade.
@x_mery_x ved autorka tiež piše o predskolakoch
@anonym_autor aky poukaz prosim? Ci im chces vykryť minulorocne 800€ odmeny???
Keď sa skladajú tak dostanú to, či chceš niečo ďalšie? Maximálne niečo malé, obrázok od dieťaťa.
My sme dali predvcerom na rozlucke spolocny - kvety a darcekovy kos, no dcera este posledny den odnesie tubus z mixitu s kvetinkou. Mali uzasne ucitelky, takze mi to pride prirodzene neposlat ju naprazdno.
Kvet a darcekovy kos mi pridu fajn,k sa skladaju.
Ak kazdy za seba,tak iba kvety.
Ma to byt ozaj maliclost...
Max.malu kavu alebo nejaku cokoladu ,bombonieru...
Nic viac.
Mame v rodine ucitelov.
Uvedomte si ,ze sosky,salky,obrazky a neviem co....ked kazdy rok nieco take dostanu....hruza.vyhodene peniaze za kraviny.potom cloveku to je luto vyhodit,zapada to kdesi prachom, zavadzia...
A kozmetiku?
Za mna nie..ved neviete,aku kto pouziva.
Dnes ma mnoho ludi aj alergie.
A lacnu kozmetiku ja teda neuznavam.
Pouzivam kvalitnu,prirodnu...
Neodvazila by som sa niekomu take cosi kupovat...

@anonym_autor ziadny darcek by som uz nedavala, ak uz ucitelka dostane od celej triedy kvety a poukaz.