icon

Pridajte tipy na darčeky pre učiteľky predškolákov

18. jún 2026

Ahojte, aky darcek davaju vase deti predskolaci ucitelkam posledny den skolky, ak sa skladaju na darcek ako trieda (kvety + poukaz)? Dakujem

dorizzz
18. jún 2026

@anonym_autor ziadny darcek by som uz nedavala, ak uz ucitelka dostane od celej triedy kvety a poukaz.

zuzacka16
18. jún 2026

tak buď sa skladáte (čo píšeš, že hej) a keď nie tak vtedy každý sám za seba nie?

natalia328
18. jún 2026

skladáme sa, nič naviac nedávam

anonym_70def3
18. jún 2026

Netreba nič, hlavne to nikomu nepripominaj….🙈 u nás v škôlke sú to vždy “preteky” kto kúpi drahší darček 😵‍💫 každý rok mi je trápne za rodičov. A vôbec nechápu podstatu a pointu. Nám je smutno za deťmi, nestojíme o darčeky (lapace prachu). Deti sú úžasne, prežívame s nimi niekoľko rokov úspechov, pádov, veľa sa nasmejeme, objímame…. Každý rok plačem ako malé dieťa za nimi.

autor
18. jún 2026
@anonym_70def3

Netreba nič, hlavne to nikomu nepripominaj….🙈 u nás v škôlke sú to vždy “preteky” kto kúpi drahší darček 😵‍💫 každý rok mi je trápne za rodičov. A vôbec nechápu podstatu a pointu. Nám je smutno za deťmi, nestojíme o darčeky (lapace prachu). Deti sú úžasne, prežívame s nimi niekoľko rokov úspechov, pádov, veľa sa nasmejeme, objímame…. Každý rok plačem ako malé dieťa za nimi.

@anonym_70def3 oni praveze planuju nieco priniest, preto neviem, ci mam dieta poslat naprazdno

zuzikak
18. jún 2026

ak sa niekto sklada a nieco prinesu a ty nemas nic tak dones po 1 kvetine kazdej a hotovo.

javorinska
18. jún 2026

mne sa paci toto, nebudem si robit velke starosti, povedala som si, ze len drobnost, ktoru vyuzije/spotrebuje. 🙂

anonym_386fa6
18. jún 2026

Ja som kúpila ešte po dezerte aby nešla naprazdno

anonym_70def3
18. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_70def3 oni praveze planuju nieco priniest, preto neviem, ci mam dieta poslat naprazdno

@anonym_autor tak nejakú drobnosť🤷‍♀️ ja posielam kvet v kvetinaci, plus nejakú kozmetiku v celofane s nejakou maškrtou… bez lapacov prachu.

x_mery_x
18. jún 2026

Ano u nas sa skladaju kvet v crepniku, poukaz a nejaky ramik s otlackami prstov deti. Ale my sa skladame preto, lebo sa lucia so skolkou predskolaci, po minule roky sme dali iba po jednej cokolade.

anonym_69d16c
18. jún 2026
@x_mery_x

Ano u nas sa skladaju kvet v crepniku, poukaz a nejaky ramik s otlackami prstov deti. Ale my sa skladame preto, lebo sa lucia so skolkou predskolaci, po minule roky sme dali iba po jednej cokolade.

@x_mery_x ved autorka tiež piše o predskolakoch

anonym_ef3e31
18. jún 2026

@anonym_autor aky poukaz prosim? Ci im chces vykryť minulorocne 800€ odmeny???

januska12323
18. jún 2026

Keď sa skladajú tak dostanú to, či chceš niečo ďalšie? Maximálne niečo malé, obrázok od dieťaťa.

nikushka8
18. jún 2026

My sme dali predvcerom na rozlucke spolocny - kvety a darcekovy kos, no dcera este posledny den odnesie tubus z mixitu s kvetinkou. Mali uzasne ucitelky, takze mi to pride prirodzene neposlat ju naprazdno.

osky
18. jún 2026

Kvet a darcekovy kos mi pridu fajn,k sa skladaju.
Ak kazdy za seba,tak iba kvety.
Ma to byt ozaj maliclost...
Max.malu kavu alebo nejaku cokoladu ,bombonieru...
Nic viac.
Mame v rodine ucitelov.
Uvedomte si ,ze sosky,salky,obrazky a neviem co....ked kazdy rok nieco take dostanu....hruza.vyhodene peniaze za kraviny.potom cloveku to je luto vyhodit,zapada to kdesi prachom, zavadzia...
A kozmetiku?
Za mna nie..ved neviete,aku kto pouziva.
Dnes ma mnoho ludi aj alergie.
A lacnu kozmetiku ja teda neuznavam.
Pouzivam kvalitnu,prirodnu...
Neodvazila by som sa niekomu take cosi kupovat...