icon

Anglická škôlka s telocvičňou v Starom meste v Košiciach - áno či nie

walir
11. feb 2014

😀

radkanika
11. feb 2014

Ani nie 🙂 sukromne skolky su predrazene a zbytocne a aj ked by som si ich dovolit mohla, pride mi to zbytocne. Moja dcerka chodila do statnej, mala aj anglictinu, tanecnu v ramci ZUS (zabezpecovala skolka), skvely program vzdy a cvicili v triede, alebo vonku. Kolektiv mily, ucitelky tiez, nemam jedine negativum. Tie peniazky, co som nemusela minut na predrazenu skolku, som minula na deti. A v skolke mali skvelu anglictinarku, vdaka ktorej dcerka bola prijata do anglickej triedy na ZS, a nepotrebovali sme ani anglicku skolku. Inak aj teraz otvorili novu skolku v priestoroch ZS Hroncovej.

walir
autor
11. feb 2014

to možno ano, ale mne sa to zda celkom vyhodne u detičiek do 3 rokov lebo tam prispieva mamičkam štat 230 eur a pokiaľ školka nepyta 400 eur tak sa mi to zda fajn ked by som chcela ist do roboty ...🙂 no neviem uvidim ešte to predebatujem s okolim 🙂

radkanika
11. feb 2014

A ty chceš tú škôlku zrealizovať, alebo chceš do niektorej konkrétnej dieťa svoje dať? lebo ak chceš otvoriť, podľa mňa sa neoplatí spoliehať sa len na to, že je to výhoda pre deti do 3 rokov, lebo nie každá mamina dá deti do jaslí, napr. ja by som teda nedala určite, pretože chcem, aby ma moje dieťa malo čo najdlhšie a aby som ho vychovávala ja a nie cudzie tety v jasliach (samozrejme iné je to, ak mamička pracovať ísť musí, to chápem)...ale väčšina ostáva doma do toho 2.-3-roku života dieťaťa...ak ale ty plánuješ ísť pracovať a dať tam dieťa, tak je to na tebe, ak sa ti to oplatí, tak daj 🙂 a u detičiek do 3 rokov to nie je MŠ, ale jasle.