icon

Bezpečnosť detí v súkromnej škôlke

Včera o 16:36

Upozornili by ste v skolke ucitelky, keby ste videli, ze deti nechavaju robit nieco, co je pre ne nebezpecne (a nemyslim si,ze je to len moj subjektivny nazor), alebo by ste to brali tak, ze to tam proste tak funguje, oni to riziko nevidia, nestarali by ste sa do toho a riesili by ste to zmenou skolky. Ide o sukromnu skolku, ktora nam inak v podstate vyhovuje a nehrniem sa velmi do hladania inej.

Strana
z2
isis234
Včera o 16:37

Ano, upovedomila by som učiteľky

anonym_1410e4
Včera o 16:38

Ak nedas konkretne co to je, zbytocna kazda rada.

Hraju sa s otvorenym ohnom alebo nemaju dostatok proteinov na obed?

autor
Včera o 16:40
@anonym_1410e4

Ak nedas konkretne co to je, zbytocna kazda rada.

Hraju sa s otvorenym ohnom alebo nemaju dostatok proteinov na obed?

@anonym_1410e4 ani jedno, ale ak si mam vybrat skupinu, do ktorej by som to zaradila, tak je to horsie ako hrat sa s otvorenym ohnom

kavasmliekom
Včera o 16:41

O akú bezpečnosť ide? Treba napísať konkrétne

thereisabear
Včera o 16:46

Áno

leidin
Včera o 16:52

Tak uz neviem ci aj v skolke deti daco vystrihuju, zeby tam mohli byt noznicky neodlozene alebo co? Alebo nejaky dezinfekcny prostriedok na wc na zemi? Neviem tak mozes aj to svoje dieta upozornit, aby si davalo pozor na to, co tam je. To je asi hlavne.

motylik2559
Včera o 16:52
@anonym_autor

@anonym_1410e4 ani jedno, ale ak si mam vybrat skupinu, do ktorej by som to zaradila, tak je to horsie ako hrat sa s otvorenym ohnom

@anonym_autor Autorka,ked neuvedies konkretne o co ide, tak zbytocna tema. Hadam to nie je tajne co sa deje, ked to tu sama davas ako anonym a nepises ani o ktoru skolku sa jedna, co ani nemusis. Len napis o co sa jedna.

anonym_1410e4
Včera o 17:05
@motylik2559

@anonym_autor Autorka,ked neuvedies konkretne o co ide, tak zbytocna tema. Hadam to nie je tajne co sa deje, ked to tu sama davas ako anonym a nepises ani o ktoru skolku sa jedna, co ani nemusis. Len napis o co sa jedna.

@motylik2559
„ nemyslim si,ze je to len moj subjektivny nazor“

Neformuvala by to takto, keby to bolo ocividne nebezpecenstvo. Plus kazdy s aspon polkou mozgu sa ozve rovno, ked vidi ze deti su v nebezpecenstve, nepride rozdumovat na kona. Skor si myslim ze to bude daka kravina.

anonym_f145ea
Včera o 17:12

@anonym_autor Nevieme poradiť, kým nenapíšeš konkrétne o čo ide. Si anonym kľudne môžeš

anonym_da0906
Včera o 17:17

tak to by ma zaujímalo akú nebezpečnú vec im dovolia robiť v škôlke?? a aký vek? vsak iné je 2-3 roky a iné 6 ročn dieťa...

traktor
Včera o 17:24

@anonym_autor ono.. Záleží o čo sa jedná.. A úprimne.. Ak fakt vieš, že je tam niečo nebezpečné, prečo si to hneď neriešila, neupozornila, ale píšeš tu.. Či čakáš, kým sa niečo stane? Ďalšia vec.. Ak je to ozaj "nebezpečné" nepríde ti trošku sebecké, zobrať svoje dieťa, preradiť ho inde a ostatné deti nechať v "nebezpečenstve? 🙈

motylik2559
Včera o 17:27
@anonym_1410e4

@motylik2559
„ nemyslim si,ze je to len moj subjektivny nazor“

Neformuvala by to takto, keby to bolo ocividne nebezpecenstvo. Plus kazdy s aspon polkou mozgu sa ozve rovno, ked vidi ze deti su v nebezpecenstve, nepride rozdumovat na kona. Skor si myslim ze to bude daka kravina.

@anonym_1410e4 No ved preto som jej pisala, nech napise o co ide🙂 aj mne sa to zda obdobne ako tebe. Alebo mozno naschval nenapisany dovod, kym to tu budeme zlahcovat a napise ho az potom..nieco zavazne🤷‍♀️ Ved ked nie je sama kto si mysli,ze je to zavazne, istotne by sa uz rodicia do toho obuli🤔😄🤷‍♀️

januska12323
Včera o 17:29

Čo je nebezpečnejšie ako oheň? Nožnice používajú pod dozorom a nič horšie mi nenapadne čo by mohli použiť.

anonym_a2c1fa
Včera o 17:50

Šípim, že to bude riadna blbosť.. Naťahuješ to ako gumu v trenkách, prečo rovno nenapíšeš, o čo ide?

zuzanka.zuzu
Včera o 17:59

tipujem pedofila

andrejka1974
Včera o 18:42

@anonym_autor napis o čo sa jedna , aby sme vedeli pomôcť

siska53
Včera o 20:04

@anonym_autor a co je to to nebezpecne?? Ved ked nepovies, tak nevieme, ci je to aj podla nas nebezpecne a riesime alebo nie.

anonym_ab385b
Včera o 20:44

@anonym_autor samozrejme, že áno. Nebezpečenstvo - deti - a ty budeš mlčať? Prečo? Budeš čakať, kým sa niečo stane, však to nie je tvoja vec? Nejaká osobná zodpovednost, ľudskosť? Ak by napokon i vysvitlo, že o nič nejde, ty si to v tej chvíli tak videla, takze snáď lepšie povedať. Či sa bojíme, čo ak sa na nás niekto nahnevá? Lepšie počkať a potom hovoriť, ja som to vedela..?

anonym_183a28
Včera o 20:54

V jednej sukromnej co sme my mali skusenost, tak deti sa vozili na odrazadlach bez prilb. Bola to zmiesana skolka (deti 2,5-6rokov). Mali tam zahradu v miernom svahu, ktory koncil pri dome. Odrazadla mali deti volne k dispozicii, rozne druhy aj velkosti a veselo sa spustali dolu kopcom, tesne pri dome brzdili 😳

anonym_d49db7
Včera o 20:55

Deti robia niečo nebezpečné, učiteľky to nevidia a nie je to len tvoj subjektívny názor. Čiže si to myslí viac ľudí? napriek tomu to neriešia a nechajú svoje deti vystavovať nebezpečenstvu?

autor
Včera o 21:23

Deti vypustia v parku, velkom mozno asi ako polka futbaloveho ihriska, z jednej strany parku je cyklisticky chodnik, z dvoch stran lesik.Deti po tom parku behaju, kde chcu, nijak ich neorganizuju. V parku v tom case velmi nebyvaju ludia. Som iba uzkostliva, alebo sa to aj vam zda nie velmi ok pre deti 3-5 rokov?

hariet
Včera o 21:32

a v com spociva to nebezpecenstvo? Pokial tam nie je bezprostredne cesta s premavkou, a aj cyklisti maju vyhlad na deti a nehrozi, ze vybehnu na ten chodnik, tak sa mi to zda ok. Ved tam su isto 2 ucitelky a deti v skupinke sa hraju v blízkosti tych uciteliek.

petulda333
Včera o 21:36

Prehanad,to vobec nie je velky park a tipujem,ze v tej sukromnej skolke nie je 20deti na kednu ucitelku

autor
Včera o 21:51
@hariet

a v com spociva to nebezpecenstvo? Pokial tam nie je bezprostredne cesta s premavkou, a aj cyklisti maju vyhlad na deti a nehrozi, ze vybehnu na ten chodnik, tak sa mi to zda ok. Ved tam su isto 2 ucitelky a deti v skupinke sa hraju v blízkosti tych uciteliek.

@hariet ved praveze hrozi, ze deti vybehnu na chodnik, su rozlezene po celom priestore a ucitelky stoja zvacsa na jednom mieste, nechaju ich behat hocikde a nie stale deti sleduju. Kebyze vidim, ze ucitelky ich naozaj sleduju, ze kazda stoji niekde inde, aby pokryla urcity priestor, ok, netrapim sa, ale takto sa mi zda, ze dieta sa kludne niekde odtula.

anonym_9869ca
Včera o 22:20
@anonym_autor

@hariet ved praveze hrozi, ze deti vybehnu na chodnik, su rozlezene po celom priestore a ucitelky stoja zvacsa na jednom mieste, nechaju ich behat hocikde a nie stale deti sleduju. Kebyze vidim, ze ucitelky ich naozaj sleduju, ze kazda stoji niekde inde, aby pokryla urcity priestor, ok, netrapim sa, ale takto sa mi zda, ze dieta sa kludne niekde odtula.

@anonym_autor ano, upozorni ich. Ja som introvert, takze ja by som napisala mail riaditelke

deedol
Včera o 22:21
@anonym_autor

ak je to neoploteny park, tak by sa mi to pri takychto malych detoch tiez nepacilo. moj skolak takto chodi v ramci skd na ihrisko alebo do parku, ale to je ine, kedze su starsi a uz chapu, ze nemozu len tak niekam odist. ale ak je toto jediny problem, riesila by som to upozornenim a nie presunom dietata inam.

anonym_f145ea
Včera o 22:27
@anonym_autor

Deti vypustia v parku, velkom mozno asi ako polka futbaloveho ihriska, z jednej strany parku je cyklisticky chodnik, z dvoch stran lesik.Deti po tom parku behaju, kde chcu, nijak ich neorganizuju. V parku v tom case velmi nebyvaju ludia. Som iba uzkostliva, alebo sa to aj vam zda nie velmi ok pre deti 3-5 rokov?

@anonym_autor Si prehnane úzkostlivá, je to malý parčík, je tam viac učiteliek, 3 - 5 ročné deti už vedia kde môžu a kde nie

hariet
Včera o 22:43
@anonym_f145ea

@anonym_autor Si prehnane úzkostlivá, je to malý parčík, je tam viac učiteliek, 3 - 5 ročné deti už vedia kde môžu a kde nie

@anonym_f145ea suhlasim. Ono nezainteresovanemu sa to mozno zda nebezpečné, ale učitelky uz poznaju spravanie deti, oni z hlucika neodchadzaju. Vedia, kde sa mozu hrat a ucitelky ich neustale merkuju. Ja ako ucitelka v tejto situacii pod chvilou deti pocitam.

autor
Včera o 22:53
@hariet

@anonym_f145ea suhlasim. Ono nezainteresovanemu sa to mozno zda nebezpečné, ale učitelky uz poznaju spravanie deti, oni z hlucika neodchadzaju. Vedia, kde sa mozu hrat a ucitelky ich neustale merkuju. Ja ako ucitelka v tejto situacii pod chvilou deti pocitam.

@hariet ale ako som napisala, deti zvacsa nie su v hlucikoch a furt sa hybu. Ja byt ucitelkou, bola by som z takejto situacie nervozna. Ano, som velmi opatrna, ale su to deti, to najcennejsie co rodicia maju.

simona20201309
Dnes o 05:36
@anonym_autor

@hariet ale ako som napisala, deti zvacsa nie su v hlucikoch a furt sa hybu. Ja byt ucitelkou, bola by som z takejto situacie nervozna. Ano, som velmi opatrna, ale su to deti, to najcennejsie co rodicia maju.

@anonym_autor tvoje obavy sú absolútne na mieste stačí sekunda! A v dobe elektrických kolobeziek a ebikov?
Najprv upozorni aj svoje dieťa aby tam nechodilo. Išla by som s nin do toho parku a poučila ho, čo sa môže stať a potom by sa porozprávala aj s ucitelkami.
Je to nebezpečné aj keď je sám rodič s dieťaťom v takom parku, nie to ešte 20 deti s učiteľkou....
Naozaj ide o sekundy a ide o deti, oveľa krehkejsie. Zrážka s bicyklom môže dopadnúť fatálne a áno, 1000x radšej preháňať v tomto prípade

Strana
z2