Bicykel vs. Cyklodrážadlo
Co by ste poradili pre dieta ktore bude mat v lete 4 roky? Momentalne velmi oblubuje cyklodrazadlo, ale ma ho od dvoch rokov a je uz velmi male. Je lahucke dobre sa jej s nim manipuluje vynesie si ho kam potrebuje atd....Tak neviem ci jej zaobstarat vacsie alebo uz kupit klasicky bicykel na pedalovanie. Tie bicykle mi pripadaju strasne tazke a nemotorne 😕 Pomohlo by mi aj konkretne znacky keby viete odporucit. Vopred dakujem 😊
Kup odľahčený bicykel. Napr Earlyrider, su velmi ľahučké a kvalitne
Urcite nekupuj bicykel s Dracika a podobnych obchodov. Su tazke, niekedy vážia viac ako dieta. Maju slabú konštrukciu. Deti nevládzu šlapať. Akurat su demotivovane a nebavi ich to.
My sme tak trojrocnemu kupili woom 2. Pre stvorrocne (vacsie dieta) je ten vyber uz troska vacsi. Z cykloodrazadla maju dobru rovnovahu, takze sa naucia na bicykli hned.
odražadlo early rider je najlepšie. Lahučke, ma drevenu konštrukciu a mazi cca 3-4kg. Pre deti ako stvorene

@martinoocka kludne hned bicykel. Ale davala by som bez pomocnych koliesok. Lebo po cykloodrazadle by boli pomocne kolieska krok späť. My sme šupli malu hned na bicykel a naucila sa behom dňa...ani nepadla. Stači helma a chraniče 😉 drzim palce aby to malej šlo. My sme mali tušim značku Dema