Čo doniesť pre deti do škôlky na narodeniny?
Ahojte, ked ma dieta narodky co nosite? Preferujem cokolvek domace nad cukriky a lizatka.
Nejaky napad? Najlepsie nepeceny 🙈
@marianarem neviem, ale chytali ste to rukami a lyo sa neumyva, tak mne ako matke by sa to nepacilo, ibaze uz kupene takto zabalene, to ano
@kristina82 Tak samozrejme, ze ruky sme si predtym poriadne umyli, ja si davam na toto pozor.
sukromna skolka? tam sa mamicky predbiehaju, ktora donesie viac v balicku veci pre dieta, do toho tortu, ovocie v cokolade a pod... :D v statnej? staci lizatka porozdavat, alebo nejake kapsicky a pod..
@cyberk mam dieta v sukromnej, dostavali napr po 1 vanilkovej alaske, dalsie dieta davalo vyzivu v kapsicke, dalsie dieta po 1 mandarinke, dalsie davalo tie malicke kusky Mila ( 1 kusok kazde dieta), dalsie dieta davalo po 2 akesi nalepky a absolutne sa tam nikto nepredbieha kto ma nieco lepsie takze nepausalizuj a nehadz vsetky sukromne do jedneho vreca, nemyslim si, ze nasa sukromna je nejako extra prominentna

@anonym_autor My sme vzdy doniesli balicky s lyofilizovanym ovocim. Kupila som male sacky, niekolko druhov lyo ovocia a porobili sme balicky, ktore hrali farbami. Deti maju lyo ovocie rady a vzdy to malo uspech. Syna tiez vzdy bavilo to chystat a plnit.
@marianarem neviem, ale chytali ste to rukami a lyo sa neumyva, tak mne ako matke by sa to nepacilo, ibaze uz kupene takto zabalene, to ano