icon

Dávate deťom niečo na podporu imunity pred škôlkou?

9. aug 2026

A co ak dieta nema este 3 roky? Dakujem.

anonym_3c3a07
9. aug 2026

@anonym_autor netreba nič načo pchať umeliny do dieťaťa. Dieťa si imunitu musi budovať t.z že jeho organizmus musi spoznať baktérie a vírusi aby si v budúcnosti vedelo s tým popasovať. Prinajmenšom by som davala len probiotika alebo kozie kolostrum

anonym_14e4fa
9. aug 2026

@anonym_autor vitamín D

anonym_6719f5
9. aug 2026

@anonym_autor Nie, imunita sa buduje od narodenia

petamich
9. aug 2026

Tradicne davame na jesen C a D, ked si spomenieme 🙂 ale nie kvoli skolke, nic zvlastne sme pred skolkou neaplikovali a neaplikujeme.

sisa0818
9. aug 2026

Molers rybi olej s dckom / ampcare junior / imunoglukan … niečo z toho striedam , ale naši majú dobru imunitu , nebude to len sirupom rozhodne

petronellla87
9. aug 2026

@anonym_autor ja som davala Hlivacik a Dcko

nikolka232
9. aug 2026

Áno, dávam. MycoGummies spolu s prírodným C od ich značky. dcérke sa odvtedy extrémne zlepšila imunita aj priebeh.

anonym_43683b
9. aug 2026

Prečo pchate už do malých detí lieky? Acch.
Potom ze prečo je toľko chorých detí

anonym_d57585
9. aug 2026

Moja skúsenost pri deťoch je taká že tie vitamíny , sirupy , nepomáhajú , dieťa si tým musí proste prejsť vybudovať si imunitu odolnosť , prvý rok v škôlke je zabijak , ale každým rokom sa to zlepšuje , takže len pevne nervy a príprav sa že chorí budú aj rodičia

petronellla87
9. aug 2026
@anonym_d57585

Moja skúsenost pri deťoch je taká že tie vitamíny , sirupy , nepomáhajú , dieťa si tým musí proste prejsť vybudovať si imunitu odolnosť , prvý rok v škôlke je zabijak , ale každým rokom sa to zlepšuje , takže len pevne nervy a príprav sa že chorí budú aj rodičia

@anonym_d57585 inak toto je pravda. A my rodicia sme tie skolkarske choroby znasali horsie ako deti😀

anonym_116db4
9. aug 2026
@anonym_43683b

@anonym_43683b ake lieky? Vitamin D a dajme tomu imunoglukan nie su lieky a predsa, pomoct mozu.
To decko nedavam v lete casto, len rybi olej s deckom, ale nase deti behaju po vonku bez spf, s vynimkou kupaliska. Takze decka si vytvoria snad dost. Ale na jesen davame, az do jari. Je to dolezita vec, nasa pediatricka odporuca takto, aj pre dospelych.
Rybi olej - nerobime casto ryby, takze omega-3 potrebuju, a tie su v rybach, rybom oleji a este oliv.oleji - tam su sice omega 9 - ale funkciu maju ako omega 3. Omega 6, ktore su vsade, musia byt vyvazene omega-3, mal by byt spravny pomer, nie prevaha omega 6 - lebo tie podporuju zapaly,...Takze ja toto beriem ako zaklad. A na jesen pridavam aj lipozomalny vitamin C.

anonym_8383a2
9. aug 2026

@anonym_autor colostrum

taktotedanie
10. aug 2026

Ja davam a nech ma tu niektore mamky aj zjedia 🤷🏻‍♀️
Vit c, vit d, vit B, imunoglukan striedam s arkodeffense kids, equazen
Denna hygiena nosa morskou vodou
A ano mam dieta chore ked je v skolke takmer kazdy mesiac ale mam pocit, ze rekonvalescencia nieje taka dlha
Minuly skolsky rok sme skoncili len 2x na antibiotikach, kedy uz bol stav vaznejsi, inak to boli len obyc klasicke sople a nadcha , do tyzdna bolo dieta fit a v skolke

michellemary
11. aug 2026

Veľa rodičov dáva práškový C vitamín od Mivolis z DM...

anonym_71088f
23. aug 2026
@anonym_43683b

@anonym_43683b to su doplnky vyzivy, nie lieky. Dostudujte si terminológiu a neprudte. Je vecou každého rodica ci a co dieťaťu dáva.

mery163
23. aug 2026

@anonym_autor mám 6 ročne a 3 ročne dieťa. Imunitu im budujem od mala (strava,pohyb a podobné) ale do pomôžem im aj prípravkami. Imunoglukan, bkomplex,probiotiká, rybí olej s deckom.... Obaja ich berú ale aj tak je ich imunita rozdielna. Zatiaľ čo staršie dieťa býva choré tak že pár dní sople, mladšie si to odskace horšie.... staršie malo za celý čas 2 krát ATB, mladšie už asi 5 krát... 🤷 Všetko majú rovnaké a predsa imunita je rozdielna.... Mám známe čo nedávajú deťom nič, a tiež tie deti buď sú choré stále alebo potom druhé skupina že nie sú choré vobec 🤷 ako mi povedala doktorka keď sa dá aspoň trošku pomôcť tak prečo nie, len treba skúšať čo tomu dieťaťu pomôže...