Dávate do škôlky pomôcky pre deti?
Nieco na kreslenie? Hranie? Dotujete takto skolku vasho dietata?
Alebo doniesiete ciste papiere? Vela farbiciek? Alebo nieco?
"sme uz pridel vycerpali"
Jasne, ukradli, raz ten pridel je a vypocitany, musi to sediet.
V tomto state sa kradne.
@anonym_980612 🫣 pracujem v škole a áno, ja som svoj prídel v prvom polroku tiež vyčerpala skôr než stihol skončiť. Išlo o papierové útierky na ruky. A nie neputovali ku mne domov ani k žiadnemu môjmu príbuznému. V rámci ekológie také doma nepoužívam. Veľké percento detí nie je z domu naučené šetriť, na 1 umytie rúk sú schopné vyťahať aj 10-15 kusov. Alebo ich len tak ťahajú a hádžu do koša. Z nudy asi 🤷🏽♀️ takže vyrátané to síce môžme byť, ale ak sa k míňanie pristupuje takto…..
ja ešte aj toner a kancelárske papiere pre svojich prvákov míňam vlastný...kupujem kriedy aj na tabuľu aj na chodník aby mali čím kresliť, v teddi rôzne pomôcky a kupujem aj sladkosti k odmenam alebo sviatkom...asi tak k tomu kradnutiu
a ku dnu ucitelov namiesto kvietku sa ti dostane hejt od rodicov, radost pracovat v skolstve...
ale napriek nastavenia systemu, to objatie a energia od tych deti, vsetko vynahradi
@anonym_158cc7 vasa chyba ze kupujete za vlastne toner a nosite do triedy papiere, to je taky problem ist za riaditelkou a vypytat si ze nemam? Nie! Chcete sa prosto len sama ukazat ze na to mate a to len dokazuje ze dnes ucitel pobera v skolstve luxusny plat pretoze ma na to kupovat extra veci ziakom dodatocne...
Sladkosti vas nikto nenuti ziakom kupovat(doma ich maju dost) a v Tedi by som nekupovala nic nakolko je to ukazkovy shit, nestabilne materialy / rakovinotvorne, cize rodicia vam isto do buducnosti za toto podakuju ake svinstvo nosite detom do triedy...(!),
@anonym_980612 😂😂😂😂 a kde sú tie odmeny ? Asi sme s kamoškami na zlých školách. Akurát minulý týždeň sme sa bavili, 4 učiteľky, každá iná škola, zameranie, a ani jedna sme nemali tie spomínané stále odmeny.
@vkatush ani minulorocnych 800€? Ja tie sa uz minuly, to sa uz zabudlo...😉
@anonym_980612 🫣 pracujem v škole a áno, ja som svoj prídel v prvom polroku tiež vyčerpala skôr než stihol skončiť. Išlo o papierové útierky na ruky. A nie neputovali ku mne domov ani k žiadnemu môjmu príbuznému. V rámci ekológie také doma nepoužívam. Veľké percento detí nie je z domu naučené šetriť, na 1 umytie rúk sú schopné vyťahať aj 10-15 kusov. Alebo ich len tak ťahajú a hádžu do koša. Z nudy asi 🤷🏽♀️ takže vyrátané to síce môžme byť, ale ak sa k míňanie pristupuje takto…..
@anonym_ba933f normalne donesiem uteraky a vyperiem, vaša chyba ze logicky neuvazujete, tie tenke papierove to je nič
@anonym_autor zvykla som vytlacit kazde rocne obdobie vymalovanky a to deti zobrali a dali v skolke do priecinku, kde mavali vymalovanky. to som vedela, ze prachom nezapadne. tak isto knizky, z ktorych uz nasi vyrastli a boli v peknom stave, hlavne take, ktore si deti vedeli same pozerat, s vela obrazkami. vacsie veci ako kocik pre babiky, velke auticko do piesku... som sa vzdy vopred spytala.
Doniesla som stary hlavickovy papier z prace, ktory sa uz vyradil, aby mali deti na co kreslit. Doniesla som zvysky priadze co som mala z hackovania a na tvorenie. Nejake farebne papiere.
V skolke sa potesili.
@titla mne deti nosili kresby na volebných lístkoch 😂 aspoň na niečo to bolo užitočné
ja ešte aj toner a kancelárske papiere pre svojich prvákov míňam vlastný...kupujem kriedy aj na tabuľu aj na chodník aby mali čím kresliť, v teddi rôzne pomôcky a kupujem aj sladkosti k odmenam alebo sviatkom...asi tak k tomu kradnutiu
a ku dnu ucitelov namiesto kvietku sa ti dostane hejt od rodicov, radost pracovat v skolstve...
ale napriek nastavenia systemu, to objatie a energia od tych deti, vsetko vynahradi
@anonym_158cc7 aj ja. Aj tlačiareň som si kúpila lepšiu aj vlastný papier, fólie, skrátka všetko. A tuto pani povie, že máme stále odmeny😆😁. U nás v škole raz ročne.
@anonym_158cc7 aj ja. Aj tlačiareň som si kúpila lepšiu aj vlastný papier, fólie, skrátka všetko. A tuto pani povie, že máme stále odmeny😆😁. U nás v škole raz ročne.
@asocial presne, aj tlačiareň aj laminovačku, lebo celý stupeň mal jednu starú, čo sotva išla. A ani tie raz ročne odmeny by mi na to nevyšli. Za ne by som kúpila akurát tak papiere a fólie. Ale je pekné ako si niekto idealizuje školstvo 😅
@anonym_158cc7 vasa chyba ze kupujete za vlastne toner a nosite do triedy papiere, to je taky problem ist za riaditelkou a vypytat si ze nemam? Nie! Chcete sa prosto len sama ukazat ze na to mate a to len dokazuje ze dnes ucitel pobera v skolstve luxusny plat pretoze ma na to kupovat extra veci ziakom dodatocne...
Sladkosti vas nikto nenuti ziakom kupovat(doma ich maju dost) a v Tedi by som nekupovala nic nakolko je to ukazkovy shit, nestabilne materialy / rakovinotvorne, cize rodicia vam isto do buducnosti za toto podakuju ake svinstvo nosite detom do triedy...(!),
@anonym_980612 na toto sa ani neda reagovať nejako slusne 😁😅... presne toto su ti, ktori iba hejtuju, frflu a zavidia aj zle pocasie na pohrebe, povedzte manzelovi, zeby si mohol plnit lepsie, resp. castejsie manzelske povinnosti lebo plujete jed 3 metre naokolo 😉
okej moja chyba, idem sa hanbit do kuta...😁
@anonym_ba933f normalne donesiem uteraky a vyperiem, vaša chyba ze logicky neuvazujete, tie tenke papierove to je nič
@anonym_980612 ty si typ človeka, čo má na všetko riešenie…. Škoda, že nepoužiteľné 🥳 Tak to nefunguje, aktuálne ne u nás celkom dosť chorých detí, chýbajúcich. Každý deň, každý druhý nejaké dieťa vypadne. Neviem si predstaviť, že by sa utierali do 1 uteráka…. A keby chceš napísať aby malo každý svoj, na to u nás v škole nie ke priestor, takto sa funguje prioritne v škôlkach.
Och vdaka za sukromne skolky
Nemusim riesit ze si nema dieta do coho ruky utriet ci umyt zuby aldbo nemaju mydlo ci do coho si mozu utriet zadok
Vsetko zabezpecene
Este ked prsi maju pred vchodom jednorazove navleky na topanky aby rodicia nenosili vodu do skolky
@anonym_autor nie a ani to nemienim!
Škôlky financuju mesta a obce, ucitelky maju svoje tucne platy a odmeny.
Kazdy rok nam mesto dviha dane za majetky, odpad, este to tak dotovat statnu spravu!
@anonym_980612 že tučné platy🤣🤣🤣
@anonym_1f1236 "wc papier, mydlo, servítky"
? To akoze fakt nedokaze dotycna skolka zabezpecit detom zakladne hygienicke potreby?
Treba tam poslat kontrolu, zas sa kradne...
@anonym_980612 toto je bežná prax už desaťročia, nič zvláštne a každý s tým snáď počíta.
@anonym_980612 ja z Vás nemôžem, vy kde žijete?🤣🤣
@anonym_980612 toto je bežná prax už desaťročia, nič zvláštne a každý s tým snáď počíta.
@amalka07 toto je len chora prax par rokov kedy sa nechate vydierat skolami a ich ucitelmi, ako rodic dietata ktore spada pod mesto / obec ich nemate co dotovat z vlastneho, potom si oni v meste / obci schvalia na konci roka tucne odmeny..., takze tak, a za komunistov a este po prevrate bolo v skolach vsetko, nic som nenosila, len zaplatila ZRPŠ a toho sa uhradili viacere veci.
@anonym_980612 ja z Vás nemôžem, vy kde žijete?🤣🤣
@amalka07 v realite, lenze ucitelia sa asi ozaj boja ist za svojim nadriadenym lebo im znizi odmeny, v tom to je, hladia len na svoj osobny prospech, dnes ucia za peniaze a potom cestuju...
@amalka07 toto je len chora prax par rokov kedy sa nechate vydierat skolami a ich ucitelmi, ako rodic dietata ktore spada pod mesto / obec ich nemate co dotovat z vlastneho, potom si oni v meste / obci schvalia na konci roka tucne odmeny..., takze tak, a za komunistov a este po prevrate bolo v skolach vsetko, nic som nenosila, len zaplatila ZRPŠ a toho sa uhradili viacere veci.
@anonym_980612 ty si v tom komunizme bohužiaľ asi aj zaspala no, nevadí, budem hľadať potom tie tučné odmeny učiteliek, ktoré robia pomaly za minimálnu mzdu a musia sa mordovať nie len s deťmi ale aj s rodičmi ako ste vy, a tak potom vyzerajú aj tie deti no
@amalka07 v realite, lenze ucitelia sa asi ozaj boja ist za svojim nadriadenym lebo im znizi odmeny, v tom to je, hladia len na svoj osobny prospech, dnes ucia za peniaze a potom cestuju...
@anonym_980612 ano, chcem odmenu, preto nejdem za riaditeľom a kúpim veci z vlastného, presne tak to dáva logiku

Keď som chcela niečo doniesť, vždy som sa opýtala, lebo nechceli vsetko.Chceli jediné papier a hračky, ale tiež nie všetky, a hračky na von, zopár kníh vzali tiež... Na kreslenie a tvorenie nechceli, že majú svoje overené. Priebežne si pýtali hygienické potreby. Ale zasa pri staršej dcére v inej škôlke boli vďačné úplne za všetko a nič mi nevrátili. Najlepšie sa opýtať, že chceš doniesť to a to, či môžeš.