Detské centrum Filly v Hrnčiarovciach nad Parnou
mamicky boli ste sa pozriet v tej novej skolke pri trnave pocula som same chvaly a idete sa pozriet na maskarny ples v sobotu je to zdarma
@becop ked niekto nema na to, aby viedol detske centrum, tak to musi robit niekto iny. niekto, kto to robit vie! nikto nas nenutil deti z filly zobrat. mam vlastnu hlavu, vlastny nazor, vlastne oci. a ku korektnému podnikaniu...pche. vo filly akurát tak vyciciavanie penazi cez deti (co je uz naozaj zle) a ziadne investicii do deti (co je uz naozaj smutne). upozornila som na to svoj siroky okruh známych a svoj nazor som napisala aj sem. a stojim si za nim!
a mile mamicky,vravi sa ze DC Filly skoncilo. Cim to asi je? 🙂
@mimasara o dc filly pocujem resp citam prvy az ....a max ma udivuje pristup kompetentnych ....k pristupu o starostlivost o deti ....ak je pravda to co sa tu pisalo....pch...len eniaze tahat ....no pozrela som si ich stranku ta je stale aktiva a zrovna najhorsie to tam nevyzeralo...apson z foto co sa da vidiet..hmm...
ano, DC Filly od januara nefunguje. Pre mna je aj tak zarazajuce, ze to na trhu vydrzali s tymto pristupom tak dlho....
Pripadam si tu ako na zraze klebetnych bab v Hosticiach.Naozaj duchaplna debata.Keby si tak dal aspon niekto namahu pozistovat fakty a uverejnil tu nieco uzitocne. Asi tu niekomu uniklo,ze ucelom tejto diskusie je pomoct ostatnym rodicom a podelit sa s nimi o nazory a skusenosti.Ked uz tu niekto nieco prezentuje, tak nech je to aj hodnoverne.Keby sa tu nahodou nasiel clen diskusie, ktoreho zaujimaju skutocne fakty a nie babske klebety a konspiracie,moze sa to tu pokojne verejne opytat.Vo Filly ostalo az do konca dost deti a rodicov, ktori vedia o co ide.A ktorym je rovnako ako mne luto, ze Filly z objektivnych dovodov muselo ukoncit prevadzku.

Draha pani becop....mne je uplne jedno koho upozornite na túto verejnú diskusiu. Myslím si že žijeme vo svete kde platí zákon o slobode slova a vyjadrenie názoru. To že mi vyhrozíte tým že oboznámite s tým drahé pani vedúce nech sa páči. Oni o tom aj tak vedia a pridávajú sem veci pod falošnými nickmi, a možno ste to aj vy sama. A veľmi rada by som videla to potvrdenie z hygieny či je naozaj skutočné a overené. Lebo teraz v tomto svete plnom ako vy nazývate ,,etiky, medziľudksých vzťahov a hodnotových aspektov´´ sa dá vybaviť všetko...a to že si baby založili vlastné centrum svedčí len o tom že sú šikovné a kvalifikované. A to že ich podporujem je len moja osobná záležitosť....a nikto si nezbieral skúsenosti ani kontakty...mamičky ktoré odišli z DC Filly odišli z vlastného rozhodnutia a nikto ich do toho nenútil...išli za kvalifikovanejšou a zodpovednejšou konkurenciou....a Vám sa nemusí páčiť môj názor a mne zase váš máme slobodu prejavu slova na to nikdy nezabúdajte....Poznám svoje práva a povinnosti..a tiež zákony....takže to môžte povedať aj samotnému ministorvi vnútra...;)