icon

Detské centrum Filly v Hrnčiarovciach nad Parnou

renatafilova
15. feb 2012

mamicky boli ste sa pozriet v tej novej skolke pri trnave pocula som same chvaly a idete sa pozriet na maskarny ples v sobotu je to zdarma

Strana
z2
domi778
3. sep 2015

Draha pani becop....mne je uplne jedno koho upozornite na túto verejnú diskusiu. Myslím si že žijeme vo svete kde platí zákon o slobode slova a vyjadrenie názoru. To že mi vyhrozíte tým že oboznámite s tým drahé pani vedúce nech sa páči. Oni o tom aj tak vedia a pridávajú sem veci pod falošnými nickmi, a možno ste to aj vy sama. A veľmi rada by som videla to potvrdenie z hygieny či je naozaj skutočné a overené. Lebo teraz v tomto svete plnom ako vy nazývate ,,etiky, medziľudksých vzťahov a hodnotových aspektov´´ sa dá vybaviť všetko...a to že si baby založili vlastné centrum svedčí len o tom že sú šikovné a kvalifikované. A to že ich podporujem je len moja osobná záležitosť....a nikto si nezbieral skúsenosti ani kontakty...mamičky ktoré odišli z DC Filly odišli z vlastného rozhodnutia a nikto ich do toho nenútil...išli za kvalifikovanejšou a zodpovednejšou konkurenciou....a Vám sa nemusí páčiť môj názor a mne zase váš máme slobodu prejavu slova na to nikdy nezabúdajte....Poznám svoje práva a povinnosti..a tiež zákony....takže to môžte povedať aj samotnému ministorvi vnútra...;)

mirulka12
3. sep 2015

@becop ked niekto nema na to, aby viedol detske centrum, tak to musi robit niekto iny. niekto, kto to robit vie! nikto nas nenutil deti z filly zobrat. mam vlastnu hlavu, vlastny nazor, vlastne oci. a ku korektnému podnikaniu...pche. vo filly akurát tak vyciciavanie penazi cez deti (co je uz naozaj zle) a ziadne investicii do deti (co je uz naozaj smutne). upozornila som na to svoj siroky okruh známych a svoj nazor som napisala aj sem. a stojim si za nim!

mimasara
4. jan 2016

a mile mamicky,vravi sa ze DC Filly skoncilo. Cim to asi je? 🙂

applede
4. jan 2016

@mimasara o dc filly pocujem resp citam prvy az ....a max ma udivuje pristup kompetentnych ....k pristupu o starostlivost o deti ....ak je pravda to co sa tu pisalo....pch...len eniaze tahat ....no pozrela som si ich stranku ta je stale aktiva a zrovna najhorsie to tam nevyzeralo...apson z foto co sa da vidiet..hmm...

mirulka12
10. jan 2016

ano, DC Filly od januara nefunguje. Pre mna je aj tak zarazajuce, ze to na trhu vydrzali s tymto pristupom tak dlho....

becop
14. jan 2016

Pripadam si tu ako na zraze klebetnych bab v Hosticiach.Naozaj duchaplna debata.Keby si tak dal aspon niekto namahu pozistovat fakty a uverejnil tu nieco uzitocne. Asi tu niekomu uniklo,ze ucelom tejto diskusie je pomoct ostatnym rodicom a podelit sa s nimi o nazory a skusenosti.Ked uz tu niekto nieco prezentuje, tak nech je to aj hodnoverne.Keby sa tu nahodou nasiel clen diskusie, ktoreho zaujimaju skutocne fakty a nie babske klebety a konspiracie,moze sa to tu pokojne verejne opytat.Vo Filly ostalo az do konca dost deti a rodicov, ktori vedia o co ide.A ktorym je rovnako ako mne luto, ze Filly z objektivnych dovodov muselo ukoncit prevadzku.

Strana
z2