icon

Dávate si robiť účes a makeup na spoločenské udalosti?

17. júl 2026

Chodievate na účes a makeup ku kaderníčke a kozmetičke, ak idete na svadbu, ples…? Najmä tie, ktoré máte vlasy cca po plecia husté kučeravé

anonym_b80308
17. júl 2026

Len účes

anonym_422201
17. júl 2026

Ano.chcem byt dokonala..

euka210
17. júl 2026

len uces

hederamonstera
17. júl 2026

Nie, nie som nevesta🙂 ta nech je najkrajsia

pralinka25
17. júl 2026

nie. ale tak postaram sa sama. zas nejdem ako metla. spravim to v ramci moznosti. ja dokonala byt nemusim. ale nie som ani zanedbana. proste stred.

anonym_b91a58
18. júl 2026

Nie, viem si doma spravit uces aj makeup v dnesnej dobe plnej tutorialov na internete mi to pride ako zbytocnost kvoli tomu niekam chodit.

anonym_25525a
18. júl 2026

Ano, dávam si robiť vlasy aj malé up. Mam osvedčenú vizážistku.
Nechcem byt akože najkrajšia, ale nech to má úroveň.

ivik4
18. júl 2026

Nie vôbec
Netreba mi

lasona
18. júl 2026

Dávam si robiť aj vlasy, aj make up.

beata_k
18. júl 2026

Iba vlasy, ja to s nimi neviem tak pekne.

titla
18. júl 2026

Vacsinou len uces. Profi make-up som mala len ako nevesta. Ale ja sa viem nalicit pekne aj sama.
Ked som mala okolo 30tky a vydavali sa mi rad-radom kamaratky (chodila som na 2-3 svadby do roka), tak sme sa cesali navzajom.

anonym_0d768b
18. júl 2026

Ano, lebo sama by som sa nevedela patricne pekne ucesat ani nalicit, keby ano, robim si vsetko radsej sama.

mirage
18. júl 2026

to s tou najkrajsou nevestou je usmevne, ked nie je pekna, a kamaratky, druzicky, hosti ma krajsich ako ona, nic sa s tym nespravi, ani mejkap.

lindous
18. júl 2026

Záleží od akcie, na ples áno a na svadbu záleží, iba ak to je niekto naozaj veľmi blízky, už som bola aj tak, že priamo nevesta nám zabezpečila vizážistku

minenkaa
18. júl 2026

Makeup nikdy,fuj a vlasy nie je problém spraviť aj doma

anonym_af0cf2
18. júl 2026

Nie.aj keby som mala tych 300 eur navyse na tieto zbytocnosti,nedala by som.plus hygiena pri hromadnom pouzivani stetcov a sminiek je aka?fuuj

anonym_1461c5
18. júl 2026

@anonym_autor Ano chodim. Ja sa vobec nemalujem, takze nemam doma absolutne nic zo sminiek, takze ked ideme na nejaku takuto udalost idem sa dat vzdy namalovat, a aj vlasy spravit. Ale zas na taketo udalosti nechodime casto, tak sa to da aj aj financne prezit. Kebyze chodim kazdy mesiac niekam je to ine.

anonym_b91a58
18. júl 2026
@anonym_af0cf2

Nie.aj keby som mala tych 300 eur navyse na tieto zbytocnosti,nedala by som.plus hygiena pri hromadnom pouzivani stetcov a sminiek je aka?fuuj

@anonym_af0cf2 u mojej kozmeticky aj ked ku nej nechodim na makeup tak vidim ze vzdy ma stetce ciste priam az ako nove, raz predomnou dokoncovala makeup a videla som ako vsetky pouzite vycistila poriadne. Ked som sa o tom potom s nou bavila ma nato specialny antibakterialny cistic.

marca12
18. júl 2026

@anonym_autor Volakedy som chodila v poslednej dobe uz nie.

crazy_cat_lady
18. júl 2026

Ano, obe

tiezjedna
18. júl 2026

@anonym_autor dávam, väčšinou aj na narodeninové oslavy a podobné udalosti.

why_not
18. júl 2026

@anonym_autor nie, viem sa upraviť sama

anonym_b32a55
18. júl 2026

Mala som predĺžené vlasy a chcela som len natočiť. Kaderníčka ma nahovorila na účes a ten spadol do dvoch hodín. Mala som ostať pri vlnách ale vraj spadnú skoro. Blud. Keď si ich natocim držia aj 2 dni vkuse, takže za mňa nie. A namaľovať sa dokážem aj sama nepotrebujem na ksicht omietku. Mám pudrove obočie umelé riasy tak stačí trocha krému makeup a som hotová

procrastique
18. júl 2026

Záleží, ak je to nejaká nóbl svadba a nóbl ples tak hej. Ak je to len niečo obyčajné, tak sa vychystám sama.

anonym_af0cf2
18. júl 2026
@anonym_b91a58

@anonym_af0cf2 u mojej kozmeticky aj ked ku nej nechodim na makeup tak vidim ze vzdy ma stetce ciste priam az ako nove, raz predomnou dokoncovala makeup a videla som ako vsetky pouzite vycistila poriadne. Ked som sa o tom potom s nou bavila ma nato specialny antibakterialny cistic.

@anonym_b91a58 nechapes pointu?namaga ti na tvar stetcom sminky,tym stetcom ide do tych sminiek a tie tvoje bakterie tam ostavaju pre inych v licenke, maskare,ocnych tienoch,v rúži atd
Nejde len o stetce

procrastique
18. júl 2026
@anonym_af0cf2

@anonym_b91a58 nechapes pointu?namaga ti na tvar stetcom sminky,tym stetcom ide do tych sminiek a tie tvoje bakterie tam ostavaju pre inych v licenke, maskare,ocnych tienoch,v rúži atd
Nejde len o stetce

@anonym_af0cf2 Moja vizážistka si napr "odškerí" z púdru a presunie ho do dozičky, tam ho rozmrví a tak použije.
Alebo používa tyčinkové produkty tak, že z nich odoberie, dá na mištičku a z nej odoberá ďalej.
Špirálu používa tak, že namočí jednorázovú kefku do špirály a potom vyhodí...

anonym_b91a58
18. júl 2026
@anonym_af0cf2

Nejde len o stetce

@anonym_af0cf2 stetec na maskaru sa da umyt, vsimla som si, ze ma zvlast stetce pravdepodobne zo starych maskar a nepouziva tie, co su k maskare rovnako sa da oddelit kusok podla toho kolko potrebuje z tienov alebo pudru, nemusi chodit stetcom po celom produkte. A ruz, lesk na pery sa da naniest aj napriklad tycinkou do usi a efekt je rovnaky. Pochybujem ze v dnesnej dobe v kvalitnejsich salonoch robia makeup ako v nejakych 90rokoch, kedy sa hygiena az tak neriesila.

lenka13332
Včera o 17:21

@anonym_autor pravidelne chodím na lash lifting a na laminaciu obočia. Takže nemám pocit že mi treba niečo viac. Vlasy si len navlnim

bielasovicka
Včera o 17:26

Áno kadernícke chodím keď idem na svadbu. Ináč nič, nemalujem sa.

blondiee83
Včera o 19:12

Ano, chodim aj na uces a aj na make up. Napriek tomu, ze sa malujem kazdy den, nevedela by som sa nalicit tak dokonale, ako to urobi vizazistka a to iste uces. Ja sa na to tesim, mam rada, ked je vsetko tip top. A aj manzelovi sa to velmi paci.