icon

Do škôlky v septembri 2011

katmi
17. dec 2010

ahojte.. ktorí sa chystáte do škôlky budúci rok v septembri? Rada by som vedela Vaše postrehy,názory, ako je to s prihláškami do škôlok atď. Ďakujem..

ooxy
4. sep 2011

@alusha ja tiez...a to mame skolne 12 eur, 20 eur triedny fond a stravna jednotka 1.2 eur na den...a este budeme musiet nosit ovocie...

alusha
4. sep 2011

@ooxy je to dost naozaj 😒 my nenosime nic a to este ked su nejake oslavy, vystupenia, rodicovske zdruzenie, tak je obcerstvenie este aj pre nas rodicov 🙂

ooxy
4. sep 2011

no pekne...

winona24
4. sep 2011

@ooxy my máme doniesť balík papier.vreckoviek a 4 kotúčiky toalet.papiera

jani74
4. sep 2011

Ahojte, aj my ideme zajtra do škôlky. Matej sa veľmi teší, no som veľmi zvedavá ako tam vydrží celý deň bez maminka - viac ako 3-4h. nebol bezo mňa a vždy ak bol tak z niekym z rodiny.
Ale máme problém - od predvčera sa začal pocikávať a dnes sa už ani nepýta 😢 Čo s tým???

mizu416
4. sep 2011

Ahojte aj nas caka zajtra nastup do skolky 😉 zatial sa Jakubko tesi a stale sa pyta kedy tam uz pojde,tak som zvedava co bude zajtra...

wewe22
4. sep 2011

ahojte aj vy musite pred nastupom do skolky znova na prehliadku k Dr.?

titkovamiriam
4. sep 2011

@wewe22 ak ide prví raz tak to sme boli a to sme Mareka doniesli do školky a potom to potvrdenie vybavovalo,dost som z toho nechápala ved ked sme dali žiadost tak tam potvrdenie mali a pri nastupe ho chceli znovu,no len prví raz,do dalsej triedy už nie 😉

sorciera24
4. sep 2011

@wewe22 ano, ono v kazdej skolke je povinne pred nastupom doniest aktualny stav dietata o neinfekcnosti, ze dietatko je aktualne zdrave (myslim, ze moze byt 3 dni stare)....a toto potvrdenie nema nic s tym, co podavate pri zapise, tam vam dr. potvrdzuje, ci je dieta sposobile chodit do skolky a teraz ci nie je chore.... 😉

tweetinkapp
4. sep 2011

nas nikto neupozornil, ze by nieco take bolo potrebne. tak dufam, ze nas zajtra nezaskocia 😕

bubinko83
4. sep 2011

ahojte
baby kolko idete platit za školku? My 11 euro školne a 1 euro na den za stravu a teraz budem musiet zaplatit 2 šeky naraz za september aj za oktober takže dost palka okolo 60 euro,ale čo už ,aj doma sme pominali každodennymi prechadzkami.No som zvedava na zajtra čo bude 😕

bizynka
4. sep 2011

aj my ideme zajtra prvy krat do skolky, ale nikto ziadnu prehliadku u Dr. nespominal... to teda vidim prvy krat...tak uvidime, co povedia.... nas maly sa zatial tesi 🙂 tak hadam ho to neprejde :D

tanitta
4. sep 2011

@wewe22 ....na prihlaske na zapis bolo od dr ze dietatko je ok a schopne nastupit... a teraz uz len na vymenny listok nam orazili ze je ok ....
takze mamicky dufam ze nam to vyjde podla nasich predstav a vykrocte zajtra pravou 😵...

tanitta
4. sep 2011

@bubinko83 5skolne a 30 strava

wewe22
4. sep 2011

@tanitta aj sa znova plati 5e?

tanitta
4. sep 2011

@wewe22 kazdy mesiac....a kazda skolka ma ine skolne....

wewe22
4. sep 2011

@tanitta ja som myslela tu prehliadku u Dr.

tanitta
4. sep 2011

@wewe22 my sme neplatili nic ani na prihlasku ani teraz u Dr...

jarus1
4. sep 2011

ahojte 🙂 tak aj my máme prvý deň v škôlke za sebou...v porovnaní s jasľami, je škôlka niečo ako továreň ☹ aspoň toľko môj prvý dojem. Platila som 12 euro a dalej uvidíme, no a štandardne hygienické potreby.

bubinko83
4. sep 2011

@jarus1 prečo ako tovaren? 😕

annie13
4. sep 2011

nase poplatky 12,6 strava 1,19 na hygienicke, vylety a podobne podla prveho rodicovskeho

no dnes sme oslavili 3 narodeniny dostal nove hracky tak sa bojim ako rano pojdem do skolky pretoze spat isiel s tym ze rano sa bude hrat

jarus1
4. sep 2011

@bubinko83 neviem, v jasliach sa mi to zdalo také "teplé", asi preto,že tam boli skutočne maličké deti, ale aj 2,5 ročné dieťa aj 3 ročné je ešte veľmi maličké

bubinko83
4. sep 2011

@jarus1 ,nuž uvidime,ved su tam učitelky na to aby im to "teplo" zabezpečili trošku.Ja asi do rana ani spat nebudem 😀

jarus1
4. sep 2011

@bubinko83 idete prvýkrát do škôlky? neboli ste už v piatok? joj, nechcela som ťa vystrašiť, ved aj ja mám obavy ako zajtra, vôbec tam nechce ísť...vraví, že pôjde so mnou do práce 😝

bubinko83
4. sep 2011

@jarus1 ideme prvy krat ,neboli sme v piatok.

jarus1
4. sep 2011

@bubinko83 neboj bude to ok, zajtra si povieme dojmy 🙂 my budeme do 11,30, v piatok sme boli len 2 hodiny

annie13
4. sep 2011

no ja som si myslela ze aka budem hrdinky, vsetci pospali po oslave a ja tu placem, rano bude tazke

mirka2706
4. sep 2011

Držím všetkým škôlkarom pršteky nech sa im v škôlke páči od prvej chvíle aj nás to zajtra čaká a ja budem plakať hadám už pri bráne... ja som strašný slaboch ak ide o moje dieťa... 😅

samika
4. sep 2011

všetkým škôlkarikom prváčikom držíme zajtra palce 🙂 🙂

milek
4. sep 2011

Aj ja držím palce všetkým začiatočníkom školkarom(moj synovček drž sa) a hlavne ich maminám (moj prvý den ked som dala malú do školky sme preplakali obidve , ona v skolke a ja najskor v práci a potom ked som po nu prišla a videla som ju uplakanú sediet nad olovrantom, na druhý den išiel s nou mm ja som to odmietla ale zvykli sme si a teraz sa na tom smejeme) a taktiež všetkým prváčikom nech im to v skole dobre ide(moje krsniatko vela štastia) 🙂