icon

Ísť na zápis s chorým dieťaťom?

mummy01
24. jan 2013

Zienky,zajtra nas caka zapis do ZS a dcera je chora.Nic hrozne,kasle a ma sopel ale teraz neviem ci ist s nou.Chcela som aby mala na zapis spomienky a aj s naj kamoskou je dohodnuta ze pojdeme spolu ale zasa sa bojim aby ucitelky neboli neprijemne na nas za to ze sme prisli s chorym dietatom.Poradte...

xlucia
24. jan 2013

@mummy01 zapis je povinny s soplave je kazde druhe dieta. netrva to dlho. urcite chodte

katecameron
24. jan 2013

jasne ze ist ved sama píšes nic vazne toto nieje dovod na absenciu 🙂

mummy01
autor
24. jan 2013

@xlucia
@katecameron no,ak by mala horucky a bola by malatna tak by som s nou nesla a vybavila nahradny termin ale je v pohode az na ten kaslisko ☹ ja som taka dosledna tak preto ta dilema 😅

xlucia
24. jan 2013

@mummy01 s horuckami by som nikam nesla a nechala dieta v posteli. ale s beznym nachladnutim to isto zvladnete 😉

titkovamiriam
24. jan 2013

ak to nieje važne chod,ak sa neda treba aby isiel rodic s dokladmi na zapis

alena16
24. jan 2013

@mummy01 Daj jej predtym sirup na kasel, sprej do nosa a chodte, nech jej neni luto.

dais
24. jan 2013

@mummy01 Spomienky sú iste dôležité ale pozor na to, že keď je teraz chorá, oslabená, aby tam nechytila niečo čo jej terajší ľahší priebeh skomplikuje.

mummy01
autor
24. jan 2013

@dais tak ideme zajtra k doktorke a tam ma asi vecsiu sancu nieco chytit 😒 ale jasne,ratam aj s takou moznostou.

dais
24. jan 2013

@mummy01 pre toto ja neznášam kontroly u pediatričky, a úspešne sa im vyhýbam ako sa dá. Skoro zdravé dieťa tam zákonite niečo chytí :(