icon

Je systém v škôlke v poriadku?

kundiboo
Dnes o 12:59

Dieta nastupilo do skolky o cca 2t neskor kvoli chorobe. Nasledne tam bol 1 den , poslali ho domov ze ma stale soplik. O tyzden som ho tam dala znova s tym ze zasa nema chodit. Soplik ma kvoli velkej mandli to sme dolozili papier od dr o bezinfekcnosti ,cakali sme na vysetrenie orl. Avsak oba tieto razy tam plakal- nespal. Ucitelka mi povedala aby chodil iba doobeda. OK povedala som si ze zvlastne po 2x vyhodnotit ze ho mam bravat. Nasledne som si precitala sk.poriadok kde stoji vyzdvihovat dieta od 11:45-12:15. Pridem po neho 11:50 a ucitelka ma opat problem ,ze deti uz spia a mam po neho chodit o pol alebo o stvrt… uz to je extra ustupok sefa ze mozem docasne odist po 4h , ale jednoducho to nijak o tej pol nestiham.

sweet20
Dnes o 13:04

@kundiboo nechces skusit inu skolku?

kundiboo
autor
Dnes o 13:19
@sweet20

@kundiboo nechces skusit inu skolku?

@sweet20 myslis ze sa to nebude dat inak vyriesit ?

anonym_c143ac
Dnes o 13:20

Nechala by som ho tam cely deň. To že plače je úplne normálne, väčšina deti plače na začiatku.

sweet20
Dnes o 13:20
@kundiboo

@sweet20 myslis ze sa to nebude dat inak vyriesit ?

@kundiboo tak to je otazka na skolku. Ja, ze si uz skusala debatu s ucitelkou alebo riaditelkou

kundiboo
autor
Dnes o 13:24
@anonym_c143ac

Nechala by som ho tam cely deň. To že plače je úplne normálne, väčšina deti plače na začiatku.

@anonym_c143ac to zas budem pocuvat od nich, ked tam zasa nezaspi.. vobec neviem co mam robit :(

anonym_f30e06
Dnes o 13:34

@kundiboo Ja by som uvažovala nad inou škôlkou. To, že dieťa soplí, áno, veľa škôlok posiela domov. Ale to že plače, dieťa ktoré neplače je výnimka. Že nespí? Naučí sa, kedy je odpočinok a ak nie bude pomáhať učiteľkám alebo si v tichosti kresliť ako to mali deti v okolí, keď ani za svet nechceli na obed spať. Ak nespí, prečo by si pre neho nemohla chodiť v čase, keď potrebuješ? Príde mi, že učiteľky budú chcieť aby si fungovala výhradne podľa toho čo im vyhovuje. A to tam bol dokopy koľko? Týždeň?

kundiboo
autor
Dnes o 13:35
@anonym_f30e06

@kundiboo Ja by som uvažovala nad inou škôlkou. To, že dieťa soplí, áno, veľa škôlok posiela domov. Ale to že plače, dieťa ktoré neplače je výnimka. Že nespí? Naučí sa, kedy je odpočinok a ak nie bude pomáhať učiteľkám alebo si v tichosti kresliť ako to mali deti v okolí, keď ani za svet nechceli na obed spať. Ak nespí, prečo by si pre neho nemohla chodiť v čase, keď potrebuješ? Príde mi, že učiteľky budú chcieť aby si fungovala výhradne podľa toho čo im vyhovuje. A to tam bol dokopy koľko? Týždeň?

@anonym_f30e06 vsetko by som dokazala prezit ale to ze po neho pridem presne podla skolskeho poriadku o 11:50 a ony sa na mna ocapia ze mam chodit o pol ..

anonym_16789c
Dnes o 13:38

nechápem kde majú problém, však uložia ostatné deti a tvoje ticho sedí pri stole a maľuje si kým prídeš... nejaké neochotné sú hneď od začiatku, nedaj sa choď za riaditeľkou a vysvetli jej, že proste z práce skôr nemôžeš nech ona hľadá riešenie

anonym_f30e06
Dnes o 13:40
@kundiboo

@anonym_f30e06 vsetko by som dokazala prezit ale to ze po neho pridem presne podla skolskeho poriadku o 11:50 a ony sa na mna ocapia ze mam chodit o pol ..

@kundiboo trvaj na svojom čase, oni si len diktujú aby mali čo najmenej roboty a starostí. Ak budú mať stále reči, choď za riaditeľkou že prečo nemôžeš pre dieťa chodiť podľa školského poriadku.

anonym_2c6b8b
Dnes o 13:40

@kundiboo nezvláda to dieťa, či učiteľka? Vieš koľko detí v škôlke plače a aj vieš, že niektoré aj každý deň ako je rok dlhý? Neustupuj, zdravotný záznam si odovzdala, plač si už porieši učiteľka, schopná...k neschopného by som už dieťa nikdy nedala, ani na hodinu

anonym_f30e06
Dnes o 13:41
@anonym_f30e06

@kundiboo trvaj na svojom čase, oni si len diktujú aby mali čo najmenej roboty a starostí. Ak budú mať stále reči, choď za riaditeľkou že prečo nemôžeš pre dieťa chodiť podľa školského poriadku.

@anonym_f30e06 keby vás malo chodiť 6, že deti robia hluk nepoviem, ale pre jedno dieťa môžeš uplne kludne prísť keď ostatné spia.

ivinkapink
Dnes o 13:54

Skolsky poriadok plati obe strany, teda aj pre ucitelky. Ziadaj nech ti svoje vysvetlenie daju pisomne, ak s nimi ustne nepohnes. Pochybujem, ze ti ho daju..lebo chcu tebou len manipulovat.
Podla toho,co pises k adaptacii ani neprislo, ved dieta tam este poriadne nebolo, tak je normalne ze place.

natalka13
Dnes o 14:08

Kto ked place nema soplik?
Trvaj na svojom.
Musis pracovat bodka.

svetlusska
Dnes o 14:14

O tom ci dieťa patrí alebo nepatri do skolky nerozhoduje ucitelka ale riaditelka.. ak majú akýkoľvek problém žiadaj pisomne vyjadrenie... Ty si dolozila všetky papiere ze maly do škôlky chodiť môže tak ako ine..v prípade problémov všetko ziadaj pisomne a myslím ze je to vybavene

kundiboo
autor
Dnes o 14:21
@ivinkapink

Skolsky poriadok plati obe strany, teda aj pre ucitelky. Ziadaj nech ti svoje vysvetlenie daju pisomne, ak s nimi ustne nepohnes. Pochybujem, ze ti ho daju..lebo chcu tebou len manipulovat.
Podla toho,co pises k adaptacii ani neprislo, ved dieta tam este poriadne nebolo, tak je normalne ze place.

@ivinkapink bol tam zatial s dneskom 4x. Pred dvomi tyzdnami raz, minuly tyzden stredu a potom v piatok. Lebo stvrtok sme mali ORL a po vikende dnes.