Je v škôlke možná výmena triedy?
Ahojte, máte niekto skúsenosť, že ste žiadali, aby dieťa posunuli do staršieho ročníka v rámci škôlky? Dnes ráno pri nástupe do škôlky sme zistili, že dcéra ostala v triede najmenších deti. Všetci jej kamaráti sa posunuli o ročník vyššie. Odpoveď bola, že kapacita je nateraz plná a proste museli niekde urobiť deliacu čiaru. Vlastne dcéra je najstaršia medzi tými drobcami, navyše nikoho tam ráno nepoznala. Bol to dosť šok aj pre mňa a ona bola z toho hotová. Máte skúsenosť, že by sa počas školského roka dieťa mohlo presunúť? Žiaľ, neviem to nateraz riešiť s riaditeľkou, lebo učí v inej triede a dnes ma len odbili vetou, že majú plné kapacity.
@natalka13 ano ja v tom vidim logiku, keby je to moje dieta mam rovnaky nazor ako autorka. Ty mozes mat svoj odlisny, ale nemusis sa tu so mnou dotahovat…
Najskor ma dieta adaptaciu, rodic sa nevie x dni ani poriadne zaradit co sa tyka prace…zrazu prejde rok a ma celu adaptaciu sa zabudne a dietatu sa robia taketo zmeny.
@anonym_95453f aka adaptacia po roku chodenia do tej istej skolky???
a ktore 3 deti teda naju podla teba vybrat? hladat dobrovolnikov?
ved nech si mamicka najde kamosov 2-3 a ti nech prejdu k mladsim. uz vidim ako sa hlasia.
@anonym_95453f aka adaptacia po roku chodenia do tej istej skolky???
a ktore 3 deti teda naju podla teba vybrat? hladat dobrovolnikov?
ved nech si mamicka najde kamosov 2-3 a ti nech prejdu k mladsim. uz vidim ako sa hlasia.
@natalka13 zhodneme sa na tom ze sa nezhodneme 😏

@anonym_95453f preco davat starsie k mladsim? to uz mozu rovno triedy pomiesat.
jej dieta je najmladsie a teda sa poctom nezmestilo medzi do triedy starsich.
vidis v tom logiku?
logicke je podla teba vymenit viac deti🙈
@natalka13 ano ja v tom vidim logiku, keby je to moje dieta mam rovnaky nazor ako autorka. Ty mozes mat svoj odlisny, ale nemusis sa tu so mnou dotahovat…
Najskor ma dieta adaptaciu, rodic sa nevie x dni ani poriadne zaradit co sa tyka prace…zrazu prejde rok a ma celu adaptaciu sa zabudne a dietatu sa robia taketo zmeny.