icon

Kam dať dieťa do škôlky v Ružinove?

medesia
5. mar 2013

Poradte mi prosim.Pod oknom na Palkovicovej mam skolku tak som dufala ze mi snad zoberu dieta do skolky nakolko ma v aprili 3 roky,vsetky poziadavky splna,byvame na tej istej ulici.Bola som na zapise a dostala som odpoved,ze je tam uz 130 prihlasok a beru len 40deti, ze si mam dat inde prihlasku aby som nestratila zamestnanie.A kde si mam dat prihlasku????????????????ked v inych skolkach na okoli je podobna situacia ........Ostava mi sukromna skolka,lenze ta je pre mna draha a potom z vyplaty mi neostane nic .Ako to riesite vy ????????Mam prist o pracu a byt doma co je tiez blbost. Mam pracovat,neostane mi nic a to budem malu este autobusom trepat do inej sukromnej skolky lebo do skolky pod oknom mi ju nezobrali lebo nemam znamosti . Riesi niekto tento problem??????

vadimka
5. mar 2013

tak nakoniec si tam tu prihlasku ani nedala?
nenechaj sa odbit, aj napriek tolkym prihlaskam daj tam aj ty....aj ked ju nezoberu budes v poradovniku..registrovana...
situacia je priam katastroficka, ja uz mam vacsie deti, nastastie som to nemusela riesit, ale uprimne ti napisem, ze tu uz ani nejde o znamosti ale o uplatky....skolky to nazyvaju sponzorske...na tvojom mieste, ak teda nemas babicku, ci ochotnu pani susedku na dochodku, co by ti mohla povarovat, tak by som sa sla spytat pani riaditelky ci je tato moznost...nech na rovinu povie kolko alebo co by pomohlo skolke...koniec koncov to bude menej ako mesacne za sukromnu skolku....nie je to fer riesenie ale ak si s malou sama a nema ti kto pomoct, nic ine ako toto ma nenapada....pripadne si obehaj este v blizkom okoli ine skolky ale obavam sa, situacia je vsade podobna.

medesia
autor
5. mar 2013

@vadimka mas pravdu.Samozrejme som tam prihlasku dala a sa budem odvolavat.Lenze nie je to o sponzorskom ale aj o znamostiach.Viem ze vela ludi tam islo ze sponzorske a ich odbyla ,ale aj viem ze tam chodia aj mladsie deti...takze znamost+sponzorske...no uplna parada .

vadimka
5. mar 2013

@medesia
skus si zistit ktore konkretne dieta je tam mladsie a na rovinu sa opytaj na zaklade coho je tam prijate...pretoze okrem miesta bydliska, toho, ze si zamestnana, maju strasie deti vzdy prednost...
jasne, ze znamosti...ale tu fakt pomoze len byt trochu drzejsi ako ostatni....vsak nemas co stratit...

laskonkakaty
5. mar 2013

Ahoj,tak mojho syna taw tiez nezobrali prvykrat,ale az na druhy pokus,na druhy rok-a to uz sme mali druhe dieta.takze to nebola tvoja situacia-mojej kamoske tam riadi.hned povedala,ze ziadne sponzorske jej nepomoze a mladsie deti tam chodia len preto,ze tam maju surodenca-neviem ci je to pravda.ale urcite skus Mileticovu a Velehradsku.platit za sukromnu skolku,kde ti pojde cela vyplata,je tiez blbost,a co babka.kamoska.niekto na strazenie?????

laskonkakaty
5. mar 2013

Jaj,a ked som v jednej skolke tu v Ruzinove riesila to.ze naozaj nemam kde dat maleho,nema mi ho kto postrazit,ze musim ist do prace,proste vytiahla som vsetko.co som len mohla,tak riaditelka tej skolky mi povndala,ze ona tiez nema ine riesenie,a ze aby som sa isla stazovat na MÚ.

fatima1972
Odpoveď bola odstránená
medesia
autor
5. mar 2013

@laskonkakaty lenze na Mileticovejje vraj tiez okolo 100 ziadosti som tam volala,a tam mam este mensiu pravdepodobnost ze ma zoberu ked mam inu ulicu .Takzeani sponzorskeasi uz nepomoze tak ja neviem

medesia
autor
5. mar 2013

@fatima1972 nemam narok na statny prispevok kedze bude mat uz 3 roky.a sukromne skolky suokolo4000 eur coje dost

laskonkakaty
5. mar 2013

@medesia ano,ale vsade budeš mať mrte prihlasok,no ale ked daš do viacerych škôlok je predsa väčšia moznost ze to niekde vyjde-podla mna!!!vsade maju prednost predskolaci,potom deti,ktorych surodenci uz navštevujdu MŠ az potom vyplnaju volne miesta-a tych je priserne malo.ja neviem rodicia sa mozu aj zblaznit....kde tn zijeme?????

fatima1972
Odpoveď bola odstránená
medesia
autor
6. mar 2013

@fatima1972 Co som sa informovala vsade tu naokoli sukromne skolky stoja okolo 400 eur.Ak mozes budem rada ak mi posles info kde je lacnejsie.dakujem

katkaajurko
6. máj 2013

kolko dopredu treba davat prihlasku do materskej skolky?

alexandrah
7. jún 2013

@medesia, ahoj, ja mam tiez taky problem, skolka vedla domu, doslova, ruzinov strkovec, syn mal!! v decembri 3!! cize v septembri bude mat 3 a 3/4 roka, a nevzali ho!! cize sme sli jedine do sukromnej ... je to peklo!! a co sa tyka sponzorskeho, tak znami vraj aj ponukali, ale skolka nechcela, ma dost inych sponzorov, a asi sa bali vziat od neznamych ... je to katastrofa!!

alexandrah
7. jún 2013

@medesia, este k sukromnm, jedna co sa vola waldorfska stoji 300 €, je na trnavke