Kedy dať dieťa do škôlky?
@siska19 tak tu nájdeš rôzne odpovede, ale rozhodnutie bude na tebe a ty sa musíš zariadiť podľa svojej finančnej situácie.....Sú maminy čo dali do škôlky dieťa v 2-2,5roku a sú spokojné aj deti aj rodičia a rovnako nájdeš mamičky ktoré by najračej dali dieťa až do predškolskej triedy a aj to považujú za zbytočné....vo všeobecnosti dieťa má ísť do škôlky vtedy keď je na to pripravené, čiže nemá problém ostať niekde bez mamy celý deň....
@siska19 detský psychológ Marek Herman hovorí, že minimálne do 3 rokov nie. Ja by som nechala do 3 rokov, keby mam tu možnosť a aj potom len na pol dňa, kebyže nepracujem.... Ale takú možnosť nemám, takže som dala v 2,5 rokoch do jasli. Bolo to ok ale ideálne to nebolo. Teraz som na druhej materskej tak ju dávam len Doobeda. Za mňa, deti som mala preto aby som bola s nimi a nie bez nich. Teda chcem byť s nimi co najviac ako sa dá. Ale na druhej strane podľa mňa aj kolektív potrebujú, tak som teraz dala na toho pol dňa

@siska19 Ak s nim mozete byt doma lubovolne dlho, tak ked dokaze byt bez mami na par hodin a je rado v kolektive.