Koľko platíte mesačne za škôlku?
Ahojte, podľa vás za mš mesačne 58Eur je veľa? V sume je započítaná aj strava. Na deň vychádza strava 2Eurá. Koľko platíte vy mesačne?
@selixa u nas na dedine sa plati na zaciatku roka asi 30 e s toho su pocas roka vylety a predstavenia pre deticky,mesacne 8,30 e skolne a plus seky za stravu to sa meni podla dni kolko je dcerka v skolke ale sek byva 15 az 22 eur takze mna to vyde asi 30 e mesacne 🙂 v meste moze byt rozdiel to je pravda
u nás školné 13 eur mesačne + 5 eur mesačne triedny fond + 25 eur mesačne stravné ( v júli nám vracajú preplatok na strave za dni kt. nebola v škôlke) a 20 eur ročne ZRPŠ
NR-12€ mesačne škôlka, strava rôzne každý mesiac 25-40€, zrš 25€ polročne a ešte kadejaké výdavky 😅
Dubnica-u nas školne 15eur+obedy 1,70eur na den+ kazdy mesiac dobrovolny prispevok na pomocky 5eur. 😅
ja platím školné za jedno dieťa 25 € + strava nejakých 27€ a za druhé dieťa iba stravu 27 €, školné za neho neplatíme, keďže je predškolák a tí zo zákona neplatia. a ZRPS na celý rok za obidve deti 70 €
u nas je to okolo 450 e mesacne, obed 43 a ja platim 130 a to chodi na dve hodinky kazdy den... 😉
Humenné 7€ školné, strava 1,19 € na deň. čo ja viem tak by to malo byť v celom meste jednotné. jednorázovo na začiatku roka 15 €.
my platime v Bratislave-Ruzinove: strava na den 1,34 a rezia 0,40,skolne na 2 mesiace 44,42 a rodicovsky prispevok 70 EUR na rok s tym ,ze sa to da rozdelit a zaplatit 35 na polrok a potom na 2 polrok doplatit 35.
@lucka.lucy bavíme sa o štátnych školkach 😉
BA Petrzalka - skolne 13,40 / mesacne , stravna jednotka 1,19 (alebo 1,29?? nie som si teraz ista), a polrocne prispevok 55 eur + toaletak, tekute mydlo, servitky.
LC 8€ školné 25€ ZRŠ na celý rok, a stravná jednotka je asi 1,29€ (viac ako 20€ mesačne neplatíme)
8eur mesacny poplatok + strava podla toho kolko dni je v skolke + 20 e ZRPS + 20 e triedny fond + predstavenia..divadlo..koncert.....sa plati zvlast.....🙂
aha a este ma napadlo....deticky co este nedovrsili 3 roky budu platit este 50 e mesacne navyse!!! a to je statna skolka...
Žilina - mesačný poplatok za škôlku 17€ + 22€ strava
Ročné ZRPŠ 50eur, strava 1,19eur/den a mesačne platíme 11eur obci
ahoj my platíme 42 euro... a príde mi to tak akurát... tie škôlky tiež musia z niečoho žiť... a my sme s našou škôlkou veľmi spokojní ... ale určite to záleží od lokality a od vybavenosti škôlky..
V BA 340€ komplet už so stravou - súkromné

@terina25 tunylyk 6eur skolne