icon

Koľko platíte za krúžky v štátnej škôlke?

23. feb 2026

Mamičky, koľko platíte za krúžky v štátnej škôlke? Nám teraz v marci oznámili, že angličtina sa zvyšuje na 48 eur mesačne (za 2 hodiny týždenne po polhodine). Príde mi to za 4 hodiny mesačne v skupine 12 detí úplne uletené, to je skoro 12 eur za hodinu, čo nemajú ani súkromní lektori. Rozmýšľam, že dcéru odhlásim, lebo aj tak tam podľa mňa len spievajú pesničky, čo vie aj z Youtube, ale ona tam chce chodiť kvôli kamoškám. Som jediná, komu to príde drahé, alebo je to teraz normálna cena?

Strana
z2
cinky16
23. feb 2026
@tiezjedna

@cinky16 angličtina pre 12 malých detí v skôlkárskom veku je úlet aj zadarmo😉

@tiezjedna jasne 🤝

cinky16
23. feb 2026
@tiezjedna

@cinky16 platiť nezmyselný krúžok len preto, že dieťa chce? To mu dá fakt dobrú školu...

@tiezjedna na ake kruzky chodia tvoje deti? Ci si bezdetna osoba a len tak pises? Bez skusenosti?

tiezjedna
24. feb 2026
@cinky16

@tiezjedna na ake kruzky chodia tvoje deti? Ci si bezdetna osoba a len tak pises? Bez skusenosti?

@cinky16 mám tri deti vo vekovom rozmedzí 9 - 23 rokov, buď bez obáv, viem veľmi dobre o čom píšem😉

klaridka
24. feb 2026

Podľa mňa je všeobecne angličtina v škôlke blbosť...

lulu0123
24. feb 2026

U nas v skolke bola anglictina 2x do tyzdna pol hodinu a platili sme 60 eur na pol rok.Nejaky vyznam to nemalo okrem.toho ze to mali v case spanku a dcera potom vecer normalne zaspala.Ked spala v skolke este o 22 bola cula hore.

marcella1979
24. feb 2026

ahoj. ja krpcovi v skolke platim cvicenie, 1hodina 4eura, ked je chory, nevratia peniaze.maju vytvarny kruzok 50eur polrok, mimo skolky plavanie, 1hodina=15eur. kym ho to bavi, bude chodit.

bosorkabb
25. feb 2026

Syn chodí v MŠ na angličtinu a na pohybový krúžok. Krúžok pohybový za pol roka stojí 90 eur a angličtina 65. A som spokojná. Každý raz týždenne.

Strana
z2