Krádež v škôlke
Ahojte maminy. Mozno je to banalost, no zaujima ma vas nazor. Zmizol nam v skolke novy batoh aj s novym oblecenim. Na 99% viem, kto nam ho vzal. V ten tyzden sa totiz objavil vo vedlajsom pavilone, kde deti ucitelke tvrdili, ze nie je nikoho z nich. Az neskor jeden chlapcek ze jeho. Ruzovy vyslovene babsky batoh... Otecko ucitelke povedal, ze ich nie je. Mamicka tvrdila, ze ho maju pozicany...Pre mna velmi nepravdepodobne, zeby si deti (ani otec, ktory ich odprevadza kazdy den) nepoznali svoj batoh. Nejde mi ani tak o tie prachy (aj ked nebol lacny a veci tiez nie), ale dcerka ho chce spat a mne ide o princip. Ja mam kupovat novy, ked vedla mna chodi niekto s nasim...Zabijat cas nakupmi, eurace a potom mi ho niekto vezme. Co si o tom myslite? Riesili by ste to? A ak ano, ako? Kedze 100% istotu nemam, bojim sa, aby som neobvinila niekoho nepravom...
@seahorse27 Ano, viem. Dlho sme vsetko podpisovali, toto sme nejak zabudli 😒 No nemyslim si, ze to ich opravnuje kradnut...Neviem, no ja vraciam este aj lacne pukacky, ked nahodou ucitelka zapne malej cudziu...
@flower24 Jasne, ze ich to neopravnuje...to netvrdim. len sa potom tazko dokazuje, ze vec je vasa 😒
@flower24 v dnesnom svete, hanba nehanba, pokial si neotvoris usta nic sa vo svete nezmeni...ja by som riesila a v buducnosti oznacovala meno tak, aby sa nedalo zmazat odstrihnut atd...su deti v skolke poistene, viem, ze v skole sa platilo poistne, len neviem ci uz v skolke, plus neviem aku veci malu hodnotu, ale ked je to vyssia suma mozes ich postrasit inym riesenim....
@jeennyv Problem je v tom, ze rodicov neviem v skolke vystriehnut a ucitelka sa mi na nich boji dat cislo. Pritom dve naznacili, ze si o tom myslia to, co ja. Nasla som na nich len FB kontakt. Na poistku by som potrebovala mat blocek, co drzim len po dobu, kym sa da vratit. Akym inym riesenim myslis?
napis odkaz, nech ti vratia ten batoh a do buducnosti si svoje veci nejako oznac.
@flower24 V akej poisťovni požadujú pokladničný blok? To by ma naozaj zaujímalo. Viem o viacerých školách, v ktorých rodičia len učiteľovi nahlásia, čo sa ich deťom stratilo, kedy a v akej cene bola vec/i zakúpená. Poisťovňa odpočíta amortizáciu a na adresu rodičov pošle platbu. Žiadne dokladovanie.
Tak oni ti ho ukradnu a este sa snim pred tebou otrcaju to nemaju ani stipku hanby.... Pokial je ta vec moja a son si ista ze je kludne bych im to aj z ruky vytrhla neni ocom,co dokladovat ,,,sak je to moje pochybujem ze by mal niekto rovnaky batoh a rovnaky obsah v nom..... 😤😠😬
môjmu ukradlo v školke dievča už dve čiapku.Prvú mal deň ,druhú ani nie tri dni...priznala sa s tým synovi,že ju vzala,lebo sa jej páčila.Tak som sa jej na to spýtala pred jej otcom a malá pozerala do zeme,červená a ani slovo na to nepovedala.Otec to mal zjavne na saláme,lebo k tomu ani nič nepovedal.Hneď na to mi deti v škôlke povedali,že toto dievčatku ukradlo už aj im oblečenie.Tak som teda na druhý deň išla ráno za ich učiteľkou a tá sa na to zasmiala a povedala,že malá je problémova,že kradne ,že oni by sa spýtali aj rodičov,ale vraj matka chodí do škôlky raz za čas,raz chodí pre ňu babka,alebo dvaja otcovia,plus nový chlap matky...no tak čo na to povedat???nevyriešila som nič...ani to učiteľky neriešili,sa im nechcelo...tak tebe držím palce,aby sa to vyriešilo
Čo rodičia nechodia po dieťa?
A to decko ten ruksak nosí?

Kvôli takymto pripadom treba mat v skolke kazdu vec oznacenu menom....potom by sa uz "zlodeji"nemali na co vyhovorit. Inak je to drzovka ukradnut batoh a este sa s nim pretrcat v tej istej skolke...