Ktorú škôlku by ste vybrali pre vaše dieťa?
Dievčence mám dilemu. Bývame na dedine ktorá má škôlku. Dokopy je tam asi 6 deti a jedna učiteľka. Škôlka je pekná vynovená no hrozí,že ak tam nebude dostatočný počet detí zrušia ju. Ja aj muž pracujeme v meste ktorý je od nás 35 kilometrov. Ja pracujem do pol 4 muž síce do 14 ale nie vždy a nestíha pre dieťa prísť nacas. Pri mojej práci je tiež škôlka kde by mi šéfka vedela vybaviť miesto pre dieťa. Otázka je ktorú škôlku by ste si vybrali vy? V dedine si musím dieťa prevziať už o 15:30 nemá ho kto vyzdvihnúť rodičia bývajú 50km od nás a majú cez 80 rokov a mužovy rodičia majú okolo 60rokov ale od nás sú skoro 100km. Premýšľam či vziať tu škôlku v meste pri mojej robote lenže tam to tiež nieje výhra pretože často ťahám nadčas a dieťa do práce síce môžem vziať ale není to vhodné ani bezpečné miesto pre tak malé dieťatko. Čo mi poradíte?
mestská, kam ju dáte v lete, ked dedinskú zatvoria na celé leto?
@janka_266 vtedy by sme ho dali k svokrovcov lebo už sú na dochodku
@anonym_autor však v meste ju muž stihne vyzdvihnúť keď robí do 2. Tu asi nie je o čom potom premýšľať + mestské škôlky fungujú lepšie počas prázdnin.
@anonym_259d60 nestihne lebo on síce končí o 14 ale prácu od škôlky má skoro 25km. Nestihne prísť nacas
Radsej mestska, stale tam vidim menej problemov ako s dedinskou skolkou. Mestska skolka sa zatvara kedy?
Radsej mestska, stale tam vidim menej problemov ako s dedinskou skolkou. Mestska skolka sa zatvara kedy?
@pettom19 tiež o pol 4
@anonym_autor však to musí stíhať 🙂
@anonym_c6c960 nestíha lebo keď chodíme spolu čakám na neho skoro hodinu lebo z jeho směru sú ustavične zapchy
@anonym_c6c960 nestíha lebo keď chodíme spolu čakám na neho skoro hodinu lebo z jeho směru sú ustavične zapchy
@anonym_autor neviem akú máš prácu, a nemôžeš ísť napríklad o pol hodinu skôr do prace a pol hodinu skôr skončiť a ísť ty ?
@anonym_autor neviem akú máš prácu, a nemôžeš ísť napríklad o pol hodinu skôr do prace a pol hodinu skôr skončiť a ísť ty ?
@anonym_c6c960 nemôžem pracujem pre záchrane zložky
@anonym_c6c960 nemôžem pracujem pre záchrane zložky
@anonym_autor tak z toho čo píšeš, mi napadlo jedine nájsť škôlku, ktorá je otvorená dlhšie, alebo si proste zohnať niekoho, kto zoberie dieťa zo škôlky k vám (čiže potom dedinská školka), veľa možnosti neexistuje. Potom už jedine zmeniť robotu (čo mi je jasne, že nie je jednoduché), ale zázračne možnosti nie sú.

@anonym_autor však v meste ju muž stihne vyzdvihnúť keď robí do 2. Tu asi nie je o čom potom premýšľať + mestské škôlky fungujú lepšie počas prázdnin.