icon

Ktorú škôlku by ste vybrali pre vaše dieťa?

25. jún 2026

Dievčence mám dilemu. Bývame na dedine ktorá má škôlku. Dokopy je tam asi 6 deti a jedna učiteľka. Škôlka je pekná vynovená no hrozí,že ak tam nebude dostatočný počet detí zrušia ju. Ja aj muž pracujeme v meste ktorý je od nás 35 kilometrov. Ja pracujem do pol 4 muž síce do 14 ale nie vždy a nestíha pre dieťa prísť nacas. Pri mojej práci je tiež škôlka kde by mi šéfka vedela vybaviť miesto pre dieťa. Otázka je ktorú škôlku by ste si vybrali vy? V dedine si musím dieťa prevziať už o 15:30 nemá ho kto vyzdvihnúť rodičia bývajú 50km od nás a majú cez 80 rokov a mužovy rodičia majú okolo 60rokov ale od nás sú skoro 100km. Premýšľam či vziať tu škôlku v meste pri mojej robote lenže tam to tiež nieje výhra pretože často ťahám nadčas a dieťa do práce síce môžem vziať ale není to vhodné ani bezpečné miesto pre tak malé dieťatko. Čo mi poradíte?

anonym_259d60
25. jún 2026

@anonym_autor však v meste ju muž stihne vyzdvihnúť keď robí do 2. Tu asi nie je o čom potom premýšľať + mestské škôlky fungujú lepšie počas prázdnin.

janka_266
25. jún 2026

mestská, kam ju dáte v lete, ked dedinskú zatvoria na celé leto?

summer1122
25. jún 2026

Jednoznačne mestská.

autor
25. jún 2026
@janka_266

mestská, kam ju dáte v lete, ked dedinskú zatvoria na celé leto?

@janka_266 vtedy by sme ho dali k svokrovcov lebo už sú na dochodku

autor
25. jún 2026
@anonym_259d60

@anonym_autor však v meste ju muž stihne vyzdvihnúť keď robí do 2. Tu asi nie je o čom potom premýšľať + mestské škôlky fungujú lepšie počas prázdnin.

@anonym_259d60 nestihne lebo on síce končí o 14 ale prácu od škôlky má skoro 25km. Nestihne prísť nacas

pettom19
25. jún 2026

Radsej mestska, stale tam vidim menej problemov ako s dedinskou skolkou. Mestska skolka sa zatvara kedy?

autor
25. jún 2026
@pettom19

Radsej mestska, stale tam vidim menej problemov ako s dedinskou skolkou. Mestska skolka sa zatvara kedy?

@pettom19 tiež o pol 4

anonym_c6c960
25. jún 2026
@anonym_autor

@pettom19 tiež o pol 4

@anonym_autor však to musí stíhať 🙂

autor
25. jún 2026
@anonym_c6c960

@anonym_autor však to musí stíhať 🙂

@anonym_c6c960 nestíha lebo keď chodíme spolu čakám na neho skoro hodinu lebo z jeho směru sú ustavične zapchy

anonym_c6c960
25. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_c6c960 nestíha lebo keď chodíme spolu čakám na neho skoro hodinu lebo z jeho směru sú ustavične zapchy

@anonym_autor neviem akú máš prácu, a nemôžeš ísť napríklad o pol hodinu skôr do prace a pol hodinu skôr skončiť a ísť ty ?

autor
25. jún 2026
@anonym_c6c960

@anonym_autor neviem akú máš prácu, a nemôžeš ísť napríklad o pol hodinu skôr do prace a pol hodinu skôr skončiť a ísť ty ?

@anonym_c6c960 nemôžem pracujem pre záchrane zložky

anonym_c6c960
25. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_c6c960 nemôžem pracujem pre záchrane zložky

@anonym_autor tak z toho čo píšeš, mi napadlo jedine nájsť škôlku, ktorá je otvorená dlhšie, alebo si proste zohnať niekoho, kto zoberie dieťa zo škôlky k vám (čiže potom dedinská školka), veľa možnosti neexistuje. Potom už jedine zmeniť robotu (čo mi je jasne, že nie je jednoduché), ale zázračne možnosti nie sú.

summer1122
25. jún 2026

Veľmi krátko je otvorená škôlka. U nás v meste sú škôlky do 16.30.