Máte skúsenosť so škôlkou na Lachovej v Petržalke?
Ahojte,
horko-tazko sa nam podarilo od novembra dostat maleho do skolky. Vzali ho na Lachovu (jedna z dvoch, na ktoru sme davali prihlasky). V poslednych tyzdnoch sa ale nahodou dostavam k roznym referenciam, niektorym dobrym a inym naopak zlym. Mam z toho dost nervy, nechcem dat maleho niekam, kde bude nestastny, on je dost introvert a velmi plachy chlapcek, tak sa celkom bojim. Ma niekto osobnu skusenost s touto skolkou (v poslednych rokoch)? Su tu nejake diskusie, ale dost stare a strucne. Budem vdacna za kazdy prispevok.
To som citala, ale je to stare, zaujimaju ma skor skusenosti tych, ktori tam maju deti teraz
Presne tak. Súhlasím👍cirkevná je lepšia aj keď sa tam modlia, no modlitba, ešte nikdy nikomu neublížila. Mne sa nepáči, že v štátnej na Lachovej nechodia s deťmi na prechádzky. Deti su stále len na dvore, kde len bežia. Za celý rok boli mimo škôlky vonku možno 3x, čo je veeeelmi málinko.

@deirdra chod na začiatok fora a napravo v googli konika daj školka lachova,ale prajem pevneee nervyyy. ☹